Perkhidmatan lori pindah rumah

View previous topic View next topic Go down

Perkhidmatan lori pindah rumah

Post by zamzurina on Mon Mar 03, 2008 2:18 pm

Jika sesiapa yg masih belum berpindah dan nak berpindah nanti bolehlah menghubungi Din lori..untuk perkhidmatan pindah rumah. Saya sudah 3 kali pindah menggunakan perkhidmatan Abg Din ni. Mmg tak payah buat apa...saya ambik pakej yg ada tukang angkat brg jadi saya dan suami tidak perlu berbuat apa2. Yang penting barang selamat dan berada dalam keadaan baik....takde defect langsung...kalau ada sesiapa berminat boleh la call Din 0192416469....

zamzurina

Number of posts : 120
Registration date : 2008-02-04
Age : 37
Location : 3 JLN PUSJ 3/2

http://fendiawin.fotopages.com

Back to top Go down

Re: Perkhidmatan lori pindah rumah

Post by bunga on Mon Mar 03, 2008 2:44 pm

bg la tau service fee skali... Very Happy

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Perkhidmatan lori pindah rumah

Post by zamzurina on Tue Mar 04, 2008 2:35 pm

service fee varies ikut saiz lori ngan jauh tempat tuh.....yg itu kene tanya sendiri abg din tuh......masa kitorang pindah kene RM250...from Saujana Puchong to PUSJ...lori 3 tan.

zamzurina

Number of posts : 120
Registration date : 2008-02-04
Age : 37
Location : 3 JLN PUSJ 3/2

http://fendiawin.fotopages.com

Back to top Go down

Re: Perkhidmatan lori pindah rumah

Post by Affendi on Tue Mar 04, 2008 5:23 pm

Rumah kami tak berharta byk...senang pindah..hehehe..tak rugi Abg din lori..1/2 jam dah habis angkut semua. Laughing

Affendi

Number of posts : 193
Registration date : 2008-02-04
Age : 37
Location : 3 JLN PUSJ 3/2

Back to top Go down

Re: Perkhidmatan lori pindah rumah

Post by Admin on Tue Mar 04, 2008 10:33 pm

Salam,

Nak bertanya...dulu duduk kat saujana puchong berapa? Kami dulu menyewa kat saujana puchong 1 Jalan SP 1/6 No rumah 32, murah sewa kat sana semi furnished rm500 sebulan double storey.kami duduk kat sana 2 tahun dapat jer kunci terus pindah kat pinggiran usj nie Smile

Berapa lama duduk kat saujana puchong?

_________________
TAKAFUL: NGV: FATWA HARAMNYA INSURANS:

Renew Roadtax/Takaful call Saya 012-6547247 (Door to Door Service)
Takaful Medical Card/Medical Cash Less termurah dipasaran-call saya 012-6547247

Admin
Site Admin
Site Admin

Number of posts : 248
Registration date : 2007-11-27

http://www.etiqa.com.my

Back to top Go down

Re: Perkhidmatan lori pindah rumah

Post by zamzurina on Wed Mar 05, 2008 9:09 am

ooo....dulu kami sewa kat no 7 Jalan SP 9/3....dekat ngan hutan simpanan kekal tuh. sewa kat situ sebab ikut babysitter....sebelum tuh kitorang dok kat Puchong Permata Apartment kat Puchong Perdana ..sewanya sama jek RM500....heheh....byk sgt pindah pakai Abg Din lori ni nyer service...sbb tuh laaa rekemen dia.... Smile

zamzurina

Number of posts : 120
Registration date : 2008-02-04
Age : 37
Location : 3 JLN PUSJ 3/2

http://fendiawin.fotopages.com

Back to top Go down

Re: Perkhidmatan lori pindah rumah

Post by zuhalian on Fri Jul 18, 2008 4:24 pm

agak2 minyak dah naik ni sure fee nyer pun naik kan...heheheh...
tapi nk try call la if dia still bawak lori...nnt nk pindah iris ni x cari lagi lori...

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Perkhidmatan lori pindah rumah

Post by Sponsored content Today at 6:30 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum