Kutipan Derma Untuk Speaker SURAU

View previous topic View next topic Go down

Kutipan Derma Untuk Speaker SURAU

Post by Admin on Thu Jan 03, 2008 9:35 am

Salam,

Surau sedang mengumpulkan dana untuk membeli speaker baru untuk menggantikan speaker lama yang telah rosak. Barang siapa yang ingin menghulurkan derma bolehlah menghubungi saudara nusi (Bendahari surau).
(takde simpan pulak nombor nusi).

Admin
Site Admin
Site Admin

Number of posts : 248
Registration date : 2007-11-27

http://www.etiqa.com.my

Back to top Go down

Re: Kutipan Derma Untuk Speaker SURAU

Post by Hamzah on Thu Jan 03, 2008 11:07 am

betul tu. derma ini untuk membeli horn speaker yang bakal mencanangkan azan ke seluruh taman. insyallah setiap kali azan dilaungkan ada ganjaran yang besar daripada allah kerana allah maha kaya.rebut cepat2 sebab kita dah ada 70 percent up to date.tinggal lagi 30 percent. first come first serve.inilah masanya yg paling sesuai utk menderma kerana kita tgh sgt2 sayangkanduit kerana permulaan sesi persekolahan. "Allah suka kepada orang kaya yg rajin berderma, tapi Allah sgt sayang pada orang miskin yang rajin berderma. Allah suka kepada orang tua yang suka ke masjid tapi Allah sangat sayang kepada orang muda yang suka ke masjid. insyallah!!

Hamzah

Number of posts : 94
Registration date : 2008-01-01

Back to top Go down

details pls

Post by fadzly on Thu Jan 03, 2008 3:36 pm

As'kum,

Mintak tolong emailkan saya maklumat akuan bank pihak surau/ AJK surau.

fadzly at gmail.com

Wa'salam.

fadzly

Number of posts : 112
Registration date : 2008-01-03

Back to top Go down

Re: Kutipan Derma Untuk Speaker SURAU

Post by Admin on Thu Jan 03, 2008 8:10 pm

Hmmm,

Tuan hamzah bagilah no.phone....nusi tapi guna private message (PM)kat kawan kita yang nak bagi sumbangan untuk speaker...tu tak pun send no.phone tu guna email yang sahabat kita bagi tu....

Admin
Site Admin
Site Admin

Number of posts : 248
Registration date : 2007-11-27

http://www.etiqa.com.my

Back to top Go down

Re: Kutipan Derma Untuk Speaker SURAU

Post by Hamzah on Thu Jan 03, 2008 10:44 pm

Alhamdulillah..dengan bantuan Allah SWT, kita telah berjaya mengumpulkan dana untuk membeli horn speaker yang baru. sebanyak RM1192 telah berjaya dikumpulkan melalui sumbangan sahabat2 kita. Insyaallah esok ana pergi beli..hari sabtu Spiderman kita En Azzam 3/5 akan pasanglah.

Sekalung tahniah juga kepada En. Azzam kita yang telah membuat inisiatif sendiri dengan melakukan collection di lorong beliau. Insyallah setiap peluh yang gugur akan di beri ganjaran oleh Allah. Domo Arigato ghozaimas Azzam -San.

Hamzah

Number of posts : 94
Registration date : 2008-01-01

Back to top Go down

Re: Kutipan Derma Untuk Speaker SURAU

Post by Admin on Thu Jan 03, 2008 11:11 pm

Alhamdulilllah.....

Bape biji kita beli....Smile

Admin
Site Admin
Site Admin

Number of posts : 248
Registration date : 2007-11-27

http://www.etiqa.com.my

Back to top Go down

dah beli ke?

Post by fariqueshah on Fri Jan 04, 2008 1:04 pm

assalammualaikum semua...Amzah dah belike speaker baru...?esok bole datang ramai ramai,tolong panjat tower..tolong pegang yang mane patut...

fariqueshah

Number of posts : 10
Registration date : 2007-12-06

Back to top Go down

Re: Kutipan Derma Untuk Speaker SURAU

Post by Hamzah on Fri Jan 04, 2008 2:15 pm

Petang ni beli...kalau Azzam sempat petang ni pasang...kalau tak esok je le...Ana tak boleh panjat2 sebab mak ana tak bagi...dia dah pesan masa ana nak merantau gi KL dulu...jangan main panjat2 nanti jatuh...

Hamzah

Number of posts : 94
Registration date : 2008-01-01

Back to top Go down

Re: Kutipan Derma Untuk Speaker SURAU

Post by Sponsored content Today at 2:47 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum