Kitchen Kabinet

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Kitchen Kabinet

Post by en_azam on Wed Aug 06, 2008 2:32 pm

owhhh.. ramai gak tak renovate umah lagi.. leh buat kelab nih..
'Kelab Rumah Belum Renovate' (KRBR). hehehe... lol!

en_azam

Number of posts : 21
Registration date : 2008-07-29
Age : 37
Location : 105 PUSJ 3/4

http://infoinsuransdantakaful.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kitchen Kabinet

Post by aswani on Thu Aug 20, 2009 3:33 pm

hai bart.....u buat kitchen cabinet nie kt ner????? saper yg buat kn??? looks very nice bule bg contact no x?????

aswani

Number of posts : 1
Registration date : 2009-08-20

Back to top Go down

Re: Kitchen Kabinet

Post by DePuteri on Fri Sep 18, 2009 10:56 am

shahrz wrote:Assalamualaikum....

Salam sejahtera untuk semua.. oleh kerana rumah yang kita duduki ni ruma baru pasti banyak barang baru yang kena beli..dan salah satunya kitchen kabinet... kalau ada saper saper berminat nak buat kitchen kabinet dengan harga berpatutan... boleh la hubungi saya sbb saya ada kawan yg mempunya kepakaran dan kilang sendiri untuk buat kitchen kabinet.. harga runding sendiri dengan dia... saya hanya tolong dia dan anda...

Salam,
Boleh bagi contact number.
Puteri memang belum buat kitchen cabinet lagi walaupun dah 1 tahun menduduki rumah kami tu.Maklum la masih mencari yang sesuai dan masa yang perlu diatur.
Puteri nak table top concrete + cabinet bawah je and cabinet top 1/2 untuk install hood saja.

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Kitchen Kabinet

Post by Sindo Ji Yang on Wed Mar 10, 2010 11:45 am

[img][/img]We engaged CLS to provide us this. Cost us around 8K (accessories, sinks, stove)

Sindo Ji Yang

Number of posts : 2
Registration date : 2010-03-10

Back to top Go down

Re: Kitchen Kabinet

Post by Sponsored content Today at 10:38 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum