RUMAH UTK DIJUAL RM250K

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: RUMAH UTK DIJUAL RM250K

Post by Hamzah on Wed Jul 30, 2008 9:12 am

tengok LED sekali je le woi...kalau menyala merah slowkan sikit mic bilal tu.. takpun jauhkan sikit mic dari mulut...lain bilal kan lain sound pressure level dia tu..macam kuliah gak..takkan mic level suara Nik Aziz..nak set sama dengan Ustaz Fadhil Bollywood...

Arip..nak merajuk.. Arip tu...tak caye lah...orang Melaka..dah biasa dengan sumpah seranah...Kalau Pak Long lain lah..orang Pantai Timur..berbudaya lembut..

Hamzah

Number of posts : 94
Registration date : 2008-01-01

Back to top Go down

Re: RUMAH UTK DIJUAL RM250K

Post by nizam on Fri Aug 01, 2008 12:47 pm

salam..

sy sedang mencari rumah kat area2 usj ni..

yg belum diduduki..boleh sesapa pm kan saya contact person yg nak jual rumah...budget RM250K...area melayu preferred

nizam

Number of posts : 15
Registration date : 2008-08-01

Back to top Go down

Re: RUMAH UTK DIJUAL RM250K

Post by mzhussein on Sat Oct 11, 2008 6:59 pm

Salam,

Saya berminat untuk membeli rumah di PUSJ. 20*70 budget market price.

Terima kasih

mzhussein

Number of posts : 1
Registration date : 2008-10-11

Back to top Go down

Re: RUMAH UTK DIJUAL RM250K

Post by ustaz wan on Mon May 11, 2009 3:25 pm

salam ada sesiapa tak nak jual rumah di kawasan Partrina ada kawan minat nak beli

ustaz wan

Number of posts : 4
Registration date : 2008-10-13

Back to top Go down

Re: RUMAH UTK DIJUAL RM250K

Post by ustaz wan on Mon May 11, 2009 3:26 pm

kalau ada sila call saya 013-3685270-cikwan

ustaz wan

Number of posts : 4
Registration date : 2008-10-13

Back to top Go down

Re: RUMAH UTK DIJUAL RM250K

Post by Sponsored content Today at 2:42 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum