Tudung bawal

View previous topic View next topic Go down

Tudung bawal

Post by hadzlin on Mon Aug 04, 2008 9:43 pm

Saya ada menjual tudung bawal dgn batu berlian. Kepada sesiapa yang berminat bolehlah dtg tengok sendiri di rumah atau boleh minta saya ke rumah anda. Ini nombor saya 0126846697 - Linda. kalau boleh bawa sekali perca kain / kain utk dimatchkan.
(sorry x tau mcm mana nak masukkan gambar Wink )

hadzlin

Number of posts : 21
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

Re: Tudung bawal

Post by martoza on Wed Aug 06, 2008 1:59 pm

hadzlin wrote:Saya ada menjual tudung bawal dgn batu berlian. Kepada sesiapa yang berminat bolehlah dtg tengok sendiri di rumah atau boleh minta saya ke rumah anda. Ini nombor saya 0126846697 - Linda. kalau boleh bawa sekali perca kain / kain utk dimatchkan.
(sorry x tau mcm mana nak masukkan gambar Wink )


Sila lihat langkah2 untuk upload gambar di forum pada bahagian Dunia IT . Harap dapat membantu serba sedikit.
Terima kasih.

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Tudung bawal

Post by hadzlin on Sun Aug 10, 2008 10:39 am

en. mortaza saya dah try tapi mcm x menjadi je

hadzlin

Number of posts : 21
Registration date : 2008-06-28

Back to top Go down

Re: Tudung bawal

Post by martoza on Mon Aug 11, 2008 12:14 pm

saya dah pun upadatekan langkah2 nya.. boleh try sekali lagi ye Smile

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Tudung bawal

Post by Sponsored content Today at 6:35 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum