Main Badminton bersama kita-kita je....

View previous topic View next topic Go down

Main Badminton bersama kita-kita je....

Post by Hamzah on Fri Jan 04, 2008 2:22 pm

Assalamualaikum,
Memandangkan piala Thomas dah dekat...marilah kita bersama2 berlatih main badminton di Matsushita Sport Complex hari ahad ini jam 8-30 pagi sampai lebih2 pun 9-45pagi sebab dah tak larat. Sebenarnya pagi sabtu ni pun court kosong...jadi...kalau nak main boleh gak...Tapi yg confirm ramai nak main hari ahad la...

Turun...jangan tak turun...kalau bini tak caya ..boleh bawak bini sekali...cam Rusli minggu lepas...kalau ada pakaian renang ..pas tu kita berenang kat kolam renang belakang tu... baru RM2.00 kot kalau tawar mungkin dapat RM 1-50...

Hamzah

Number of posts : 94
Registration date : 2008-01-01

Back to top Go down

bini....?

Post by fariqueshah on Fri Jan 04, 2008 4:11 pm

jgn tak percaya kalau bini tengok stamina abg2 dah naik..insyallah,jangan bagi bola tanggung bang!...

fariqueshah

Number of posts : 10
Registration date : 2007-12-06

Back to top Go down

Re: Main Badminton bersama kita-kita je....

Post by nizam_3/5 on Fri Jan 04, 2008 4:17 pm

jgn main badminton pg mlm lelap kepenatan hahaha

nizam_3/5

Number of posts : 18
Registration date : 2008-01-03

Back to top Go down

badminton..oh batminton...

Post by fantachi on Sun Jan 06, 2008 11:22 pm

lawak btul ketuk shuttle boleh tak kena... kampung sungguh...

takpa, next week wa datang awal skit... budak2 pun seronok berendam..

pelan2 nanti beli reket sendiri...

salam...

fantachi

Number of posts : 17
Registration date : 2007-12-12

Back to top Go down

MAin Badminton Lagi....

Post by Hamzah on Fri Jan 11, 2008 11:00 am

Esok 12hb Jan 08 (Sabtu) ada main badminton. macam biasa 8-30 sampai 10-30am. Turunlah beramai2. Dan macam biasa tontong duit shuttle beri pada Sdr. Mahazam 3/5.

Hari Ahad pun ada book...tapi mungkin ana balik kampung (belum confirm)...tapi korang main le...sebab dah book..

sape main asyik kalah je... kena panjat surau pasang horn speaker (baru beli lagi....ada sponsor)

Hamzah

Number of posts : 94
Registration date : 2008-01-01

Back to top Go down

Re: Main Badminton bersama kita-kita je....

Post by Hamzah on Fri Jan 11, 2008 2:30 pm

minggu depan court fully booked ada orang book nak buat kenduri kahwin...apa kata kita buat court kat surau...lagi best main open air...ala buat line je...takdepun kat gelanggang futsal tu...pagi2 bukannya ada angin...tengahari sikit baru ada angin....by the time angin pun sampai...kita sume guarantee dah takde angin...pancit!!

Hamzah

Number of posts : 94
Registration date : 2008-01-01

Back to top Go down

Re: Main Badminton bersama kita-kita je....

Post by Sponsored content Today at 2:43 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum