Jualan Gudang..!

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Jualan Gudang..!

Post by fendy5800 on Wed Sep 03, 2008 3:33 pm

Assalamua’laikum…

Pertama sekali, Selamat Berpuasa sepanjang Ramadhan…
Kedua, utk persiapan raya, rasanya tak berseri jika tiada kuih raya…

Jadi, kepada penggemar2 BATANG BURUK, boleh la buat tempahan dengan saya.

Harga Satu Peket : RM10
Berat : 450gm ~ 500gm
Buatan : Muar, Johor
Delivery date : Minggu 3&4 Ramadhan

Jaminan : Gerenti SEDAP..!

Utk tempahan, sila hntr SMS ke 019-3149588, sila nyatakan, berapa peket, nama, no.tel & no.rumah...

Sekian, Wassalam…

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by zuhalian on Wed Sep 03, 2008 4:38 pm

nak tanya..sepeket tu agak2 dpt dlm brp ketul...? Smile

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by fendy5800 on Thu Sep 04, 2008 11:13 am

zuhalian wrote:nak tanya..sepeket tu agak2 dpt dlm brp ketul...? Smile

tak pasti la... rasa2nya antara 80 ke 100 ketul kot... berdasarkan berat...

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by gsoumar on Thu Sep 04, 2008 1:20 pm

bro, klu nak berniaga buat la cara berniaga.... mana boley kata tak pasti..., kot..., etc.

gsoumar

Number of posts : 222
Registration date : 2008-05-04
Location : PUSJ

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by fendy5800 on Thu Sep 04, 2008 4:14 pm

nmpknya ada unsur2 provokasi.., kalau kat permatang pauh ni, sure dah kena cekup!...

bro, yg pasti kita katakan pasti, dan yg tidak kita katakan tidak!

jujur itu byk faedahnya... hehehe

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by radi on Thu Sep 04, 2008 4:33 pm

ada ke yg rajin nak kira ada berapa byk batang buruk dlm tu?

radi

Number of posts : 210
Registration date : 2008-02-12

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by Tika on Thu Sep 04, 2008 6:20 pm

Laughing

Tika

Number of posts : 254
Registration date : 2007-12-28
Location : Jalan Pinggiran 3/5

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by zuhalian on Thu Sep 04, 2008 7:25 pm

bkn laa suh kira..heheheh....agak2 sbb x reti ngat if ckp ikut berat ni..but if ckp dlm brp biji leh agak laa...heheheh....

cam tersalah antar soklan je ek...

incik fendy, saya pegang jaminan awak kata sedap tu.. saya nak order 2 paket..ayah saya suka kuih ni leh bagi dia satu...

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by fendy5800 on Fri Sep 05, 2008 12:01 pm

zuhalian wrote:bkn laa suh kira..heheheh....agak2 sbb x reti ngat if ckp ikut berat ni..but if ckp dlm brp biji leh agak laa...heheheh....

cam tersalah antar soklan je ek...

incik fendy, saya pegang jaminan awak kata sedap tu.. saya nak order 2 paket..ayah saya suka kuih ni leh bagi dia satu...

ok, tolong hntr sms to 0193149588, bg nama, no rumah - utk pghntrn... TQ

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by zuhalian on Fri Sep 05, 2008 12:28 pm

dah sms... Smile

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by fendy5800 on Fri Sep 05, 2008 12:59 pm

zuhalian wrote:dah sms... Smile

ok, tq

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by ibnu umair on Fri Sep 05, 2008 1:12 pm

bang bg 5 peket. kompom. anto terus depan pago umah. tq

ibnu umair

Number of posts : 136
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by fendy5800 on Fri Sep 05, 2008 3:50 pm

ibnu umair wrote:bang bg 5 peket. kompom. anto terus depan pago umah. tq

OK.., TQ. bro, tolong hntr sms, takut lupa la pullok..!

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by Wati on Fri Sep 05, 2008 5:09 pm

Bang, 2 peket confirm hantar ke surau..untuk abang2 alim kita makan masa lepak lepas tadarus. Duit nanti wati beri kat bang fendi...

Wati

Number of posts : 31
Registration date : 2008-06-18

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by fendy5800 on Mon Sep 08, 2008 11:02 am

Wati wrote:Bang, 2 peket confirm hantar ke surau..untuk abang2 alim kita makan masa lepak lepas tadarus. Duit nanti wati beri kat bang fendi...

kuih belum ada lagi... delivery minggu 3&4 ramadhan... hrp maaf...

Saya rasa mcm kenal jer wati ni...

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by gsoumar on Mon Sep 08, 2008 11:54 am

Betul la Fendy, saya pun rasa macam kenal dengan Wati nih.... tapi dimana ya?? Ohhh.... yang duduk kat hujung kampung tu dan selalu naik superbike merah ke surau tu kan?

gsoumar

Number of posts : 222
Registration date : 2008-05-04
Location : PUSJ

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by radi on Mon Sep 08, 2008 12:46 pm

fendy...
dia kata utk abang2 alim jerr lahh.. cam mana nihh...
ko x leh makan lah... nasib baik nama aku mohd alim..

radi

Number of posts : 210
Registration date : 2008-02-12

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by fendy5800 on Mon Sep 08, 2008 12:49 pm

gsoumar wrote:Betul la Fendy, saya pun rasa macam kenal dengan Wati nih.... tapi dimana ya?? Ohhh.... yang duduk kat hujung kampung tu dan selalu naik superbike merah ke surau tu kan?

aku pun suspect mamat tu... byk unsur2 curiga aku pd dia...
lagi best, mlm sabtu hari tu, lps habis tadarus, dia call aku, tanya mana btg buruk yg wati tempah tu.., abg2 alim tgh lepak kat surau ni...
tu yg menguatkan hujah aku...

to mamat yg namanya WATI, pls clarify...

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by Tika on Mon Sep 08, 2008 2:31 pm

isteri mamat superbike merah kut kekekeke

Saudara Fendy, saya last year beli kat member opis batang buruk dr muar gak...memang marvelous...! hehe. Tak cukup sebungkus... berebut adik beradik dan ayahanda. Tapi kalau dia tak berjual baru saya beli kat awak... sbb dah janji tahun lepas daa hehe. Tapi takut dia tak berjual... sbb anak dia baru meninggal jer haritu...kesian dia.. Rolling Eyes

Tika

Number of posts : 254
Registration date : 2007-12-28
Location : Jalan Pinggiran 3/5

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by fendy5800 on Mon Sep 08, 2008 3:35 pm

Tika wrote:isteri mamat superbike merah kut kekekeke

Rolling Eyes

tp nama isteri mamat superbike merah tu bukan WATI...

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by zuhalian on Mon Sep 08, 2008 3:58 pm

nama kat sini sumer bukan betul pun.... Smile
nama saya bukan zuhalian....itu nick jer... Very Happy
so maybe pn wati tu suka nama tu so dia letak laa kan...heheheh

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by dote on Mon Sep 08, 2008 4:09 pm

singkatan nama dia kot...atau wati tu nama mnja wife dia kaa..
saya nk order 2 peket btg buruk nih tp nnti saya pas kan duit kat JU ye yg jg anak2 en. fendy tu lee. takut en.fendy lupa ..nnti sy suruh asben saya sms order lagi sekali..kempunan kalu saya x dpt nnti.

dote

Number of posts : 119
Registration date : 2008-05-10
Location : home sweet home

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by Tika on Mon Sep 08, 2008 4:43 pm

zu
saya guna nama betul...cuma singkatan jer laa...sbb nama panjang sangat kekeke

Tika

Number of posts : 254
Registration date : 2007-12-28
Location : Jalan Pinggiran 3/5

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by zuhalian on Mon Sep 08, 2008 4:49 pm

oo ye ker...cam saya sapa yg dh kenal baru tau nama betul...cam dlm forum ni baru wardah jer kot yg tau... Smile

saja nk bermisteri...hehehhee Razz

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by Tika on Mon Sep 08, 2008 5:35 pm

saya dah malas nak ada nick forum...banyak dah nick kekeke... dah alang² sini semua bakal kenal dan memang dah berjiran...so bg nama panggilan jer laa kekeke

Tika

Number of posts : 254
Registration date : 2007-12-28
Location : Jalan Pinggiran 3/5

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by Sponsored content Today at 6:10 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum