Jualan Gudang..!

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by fendy5800 on Tue Sep 09, 2008 4:16 pm

dote wrote:singkatan nama dia kot...atau wati tu nama mnja wife dia kaa..
saya nk order 2 peket btg buruk nih tp nnti saya pas kan duit kat JU ye yg jg anak2 en. fendy tu lee. takut en.fendy lupa ..nnti sy suruh asben saya sms order lagi sekali..kempunan kalu saya x dpt nnti.

ok, tapi kalau boleh hntr sms lagi cun sbb utk REKOD...

p/s: tanya sikit, dote ni wife MEOR ker? maaf jika silap & abaikan...

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by fendy5800 on Tue Sep 09, 2008 4:19 pm

zuhalian wrote:oo ye ker...cam saya sapa yg dh kenal baru tau nama betul...cam dlm forum ni baru wardah jer kot yg tau... Smile

saja nk bermisteri...hehehhee Razz

dan juga si penjual batang buruk...

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by dote on Tue Sep 09, 2008 5:25 pm

apa-apa ajela si fendy ni. nnti si meor tolong sms kan ye..tq in advance.

dote

Number of posts : 119
Registration date : 2008-05-10
Location : home sweet home

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by zuhalian on Wed Sep 10, 2008 10:23 am

ooo...lupa lak penjual batang buruk dah tau...hehehhe... Razz

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by Wati on Wed Sep 10, 2008 10:45 am

apalah..penjual batang buruk ni.. Nak business tapi tak serius…dah lama dah order untuk abang2 tadarus..tak sampai-sampai.... apalah…bulan puasa pun nak tipu-tipu orang..penat je bawak duit hari-hari…ingat senang ke nak selitkan duit kat celah telekong hari2 masa gi surau..senang tercicir tau..

malam tadi dengar diorang baca dah sampai surah sajadah dah..maknanya dah nak khatam tau abang fendi...kesian diorang tak dapat makan kuih batang burok...

malam tadi suara sape yang jadi bilal tarawih tu ya..sedap lah suara abang tu...macam mawi ..ada vocal color...saya suka tone suara dia...lemak dan tegas...macam Hassan Ali

Wati

Number of posts : 31
Registration date : 2008-06-18

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by fendy5800 on Wed Sep 10, 2008 10:50 am

Wati wrote:apalah..penjual batang buruk ni.. Nak business tapi tak serius…dah lama dah order untuk abang2 tadarus..tak sampai-sampai.... apalah…bulan puasa pun nak tipu-tipu orang..penat je bawak duit hari-hari…ingat senang ke nak selitkan duit kat celah telekong hari2 masa gi surau..senang tercicir tau..

malam tadi dengar diorang baca dah sampai surah sajadah dah..maknanya dah nak khatam tau abang fendi...kesian diorang tak dapat makan kuih batang burok...

malam tadi suara sape yang jadi bilal tarawih tu ya..sedap lah suara abang tu...macam mawi ..ada vocal color...saya suka tone suara dia...lemak dan tegas...macam Hassan Ali

aku rasa berdasarkan fakta kes di atas, kalau bwk masuk mahkamah, confirm WATI akan menerima aib.... nauzubillah... hehehe

tp mlm td adalah mlm yg bertuah, kerana dpt keluar mengeteh dgn wati lps habis tadarus, yg best sekali wati duk seat dpn sblh aku dlm keta, nak best lagi, wati pon join tadarus mlm td... peerrghhh...! best betul wati baca Quran... aku tau pon sbb aku satu group dgn wati, bilal dan jgk imam witir 3 satu salam... kah! kah! kah!...

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by bunga on Wed Sep 10, 2008 11:20 am

wahaha 'wati' ni dah tuko jantina ker?? Arrow

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by gsoumar on Wed Sep 10, 2008 11:51 am

"Wati" ni sebenarnya adalah salah satu watak dalam cerita...sumpah semerah padi... cuma la ni dia dah jadi sesumpah...
5800, agaknya sebab tu la mamat superbike merah tu suka solat tarawikh kat saf belakang..duit kat celah telekong tu asyik nak tercicir..

gsoumar

Number of posts : 222
Registration date : 2008-05-04
Location : PUSJ

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by fendy5800 on Wed Sep 10, 2008 11:54 am

tapi mlm td, masa sujud sajadah, tak nmpk pon duit tu jatuh..!!!

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by zuhalian on Wed Sep 10, 2008 1:20 pm

pening..pening...heheheh...macam2 laa korang bulan2 posa ni.. Razz

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by Wati on Wed Sep 10, 2008 1:48 pm

Tak faham…tak faham…wati join tadarus??..minum teh??..wati tak suka minum teh lah..susu halia tarik gelas besar suam nipis..tu dia favorite wati…

Ye lah ..kenapa surau kita buat witir 3 rakaat satu salam..buat yg macam selalu buat 3 rakaat 2 salam tu kan ke elok...mengelakkan orang konfuse...nasib baik wati tak terduduk tahiyyat akhir tau..kalau tak malu je sebab orang lain sume bangun...Boleh tak abang2 Alim tolong explain sikit kaedah witir 3 rakaat ni against yg kita biasa buat tu...abang Affendi ke..Pak Long ke..Admin ke...tolong komen sikit..kata cerdik pandai.."Perkara samar yg dibuat orang banyak lebih baik dari perkara jelas dibuat orang sedikit"

Wati

Number of posts : 31
Registration date : 2008-06-18

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by radi on Wed Sep 10, 2008 1:55 pm

aku pun kompius.. masa rakaat ke2.. x payah duduk tahiyat awal ke sblom bangun rakaat ke 3 tu?

radi

Number of posts : 210
Registration date : 2008-02-12

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by fendy5800 on Wed Sep 10, 2008 3:14 pm

nnt aku tanyakan kiyai HAMZAH... sbb aku pon kompius..!!

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by arip on Wed Sep 10, 2008 7:00 pm

alo warih..batang burok bongek ado tak? Kalau takdo batang buruk muar pun jadilah... 2 bungkus please.. confirmed order... nak sms jugak ko?

arip

Number of posts : 230
Registration date : 2007-12-16

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by fendy5800 on Thu Sep 11, 2008 9:40 am

arip wrote:alo warih..batang burok bongek ado tak? Kalau takdo batang buruk muar pun jadilah... 2 bungkus please.. confirmed order... nak sms jugak ko?

OK

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by radi on Thu Sep 11, 2008 10:55 am

ust abu hassan din al-hafiz kata :
boleh witir 3 rakaat 1 salam.. tp.. mengikut mazhab imam syafiie.. setiap solat sunat yg lebih 2 rakaat, adalah afdhal bagi setiap 2 rakaat 1 salam.

# kalo tarawikh 8 rakaat 1 salam boleh ke tak?

radi

Number of posts : 210
Registration date : 2008-02-12

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by karisma on Thu Sep 11, 2008 12:59 pm

dengan ini Sdr. Radi di lantik sebagai jurucakap untuk bertanya kepada hj wahab

karisma

Number of posts : 91
Registration date : 2008-01-11

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by radi on Thu Sep 11, 2008 1:10 pm

x salah 3 rakaat 1 salam..
so.. x yah la ckp..

radi

Number of posts : 210
Registration date : 2008-02-12

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by karisma on Thu Sep 11, 2008 1:40 pm

apa ni radhi..cakap macam geng2 main futsal kat tempat kita tu je...kalau dah mazhab shafie suruh pisah2kan solat sunat 2 rakaat...seperti yg tuan war2kan di atas tadi...nape tiba2 kita nak ikut mazhab lain plak..time witir.

Dah..dah...aku dah setkan debat antara kau dan pak imam tu lepas sembahyang malam ni...jangan kau tak datang plak...

karisma

Number of posts : 91
Registration date : 2008-01-11

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by fendy5800 on Thu Sep 11, 2008 4:51 pm

pengerusi debat = WATI...

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Jualan Gudang..!

Post by Sponsored content Today at 2:43 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum