Mencari Ustaz Feqah

View previous topic View next topic Go down

Mencari Ustaz Feqah

Post by Hamzah on Tue Oct 28, 2008 10:43 am

Salam,
Untuk makluman tuan2 dan puan2 sekalian, Pihak surau bercadang untuk mencari ustaz atau ustazah(chewah! acah je) bagi mengajar subjek Feqah di surau kita.Oleh itu sekiranya ada diantara kalian yang kenal atau mempunyai contact number ustaz2 yang bersesuaian bolehlah recommend di sini.Preferably ustaz2 yang tinggal berdekatan (Shah Alam, Subang, etc).

Semoga sama2 kita dapat menambahkan ilmu kita supaya semakin tua semakin alim kita hendaknya. Di samping itu sekiranya ada ustaz2 yang best walaupun bukan pengkhususan Feqah pun bolehlah ditinggalkan nombornya di sini supaya dapat kita selitkan nagi kuliah2 umum. Insyaallah!!

Ikhlas,
Biro Dakwah.

Hamzah

Number of posts : 94
Registration date : 2008-01-01

Back to top Go down

Re: Mencari Ustaz Feqah

Post by fendy5800 on Tue Oct 28, 2008 11:38 am

Bro, ckp siang pandang2, ckp mlm dengar2...
sekarang baru aku kenal saper hamzah yg sebenarnya...
madu yg ku beri, tuba yg kau balas...

memburu ke padang datar
dpt rusa berbelang kaki
berguru kepalang ajar
ibarat BUNGA kembang tak jadi...

ke hadapan tuan Admin,

saya seperti nama dan alamat yg dinyatakan, dgn ini memohon agar IP saya di un-banned kan di shout box. Kesulitan amat dikesali...

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Mencari Ustaz Feqah

Post by arip on Tue Oct 28, 2008 12:25 pm

Hamzah..hamzah... apasal kau letak posting ni kat ruangan ta'ruf?.... lg satu, tolong iklankan program utk malam esok...

arip

Number of posts : 230
Registration date : 2007-12-16

Back to top Go down

Re: Mencari Ustaz Feqah

Post by fendy5800 on Tue Oct 28, 2008 12:30 pm

biasa la...
nama pon hamzah... maksudnya cincai (huhuhu....)

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Mencari Ustaz Feqah

Post by ibnu umair on Tue Oct 28, 2008 12:42 pm

ngan lupa gak, stat mlm ni utz hamzah akan mengajo tajwid/sirah pas magrib. setakat ni anak murid baru 3 org

ke tak kasi bgtau org lain. benda baik kena hebahkan kan..

ibnu umair

Number of posts : 136
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Mencari Ustaz Feqah

Post by fendy5800 on Wed Oct 29, 2008 12:38 pm

mlmtd lepas kelas,kita solat isyak..
lps solat isay, ust.hamzah belanja makan kerang bakar...
baik betul hati ust hamzah ni, walaupon kdg2 CEROI...

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Mencari Ustaz Feqah

Post by Hamzah on Wed Oct 29, 2008 2:52 pm

Apalah korang ni..ustaz feqah yang ku cari..macam2 pulak yg korang jawap.Malam tadi dengar tazkirah Biro Dakwah tentang perbezaan mazhab dalam feqah ni best gak...tak sangka dia ni mendalam ilmunya..

Takde ke sape2 yang ada contact ustaz pengkhususan Feqah yang best2 sikit..bagilah..jangan malu..apa yang nak di malu..

Hamzah

Number of posts : 94
Registration date : 2008-01-01

Back to top Go down

Re: Mencari Ustaz Feqah

Post by radi on Thu Oct 30, 2008 9:07 am


Ustaz Abdul Malek bin Salleh - Jabatan Agama Islam Wilayah(JAWI) .. komfom best...
no tepon pejabat JAWI tanya pakcik google

radi

Number of posts : 210
Registration date : 2008-02-12

Back to top Go down

Re: Mencari Ustaz Feqah

Post by Sponsored content Today at 6:34 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum