Wanita Ibarat Rumput Semalu

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Wanita Ibarat Rumput Semalu

Post by zuhalian on Fri Nov 28, 2008 9:37 am

itu laa saya kata if suami yg mmg bertanggungjawab, ikut betul2 hukum2 dan cara2 yg ditetapkan islam, sure isteri dengan rela hati benarkan plus tolong pinangkan lagi...just x ramai suami yg macam tu... Smile

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Wanita Ibarat Rumput Semalu

Post by ibnu umair on Sat Nov 29, 2008 2:51 pm

azam kan dapat pahala. buat lg bnyk pahala. tak buat pun tak dosa kan. klu dah azam pun bukan mestinye kena buat.

tapi klu langsung tadak azam.....betul keee...yeee kee..

aku rasa radi betul la. biasanye macam tu

tapi klu beli lembu, daging pun dapat susu pun dapat. salah ke ek

ibnu umair

Number of posts : 136
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Wanita Ibarat Rumput Semalu

Post by rahsia_rasa2 on Thu Dec 04, 2008 11:38 am

ibnu umair wrote:azam kan dapat pahala. buat lg bnyk pahala. tak buat pun tak dosa kan. klu dah azam pun bukan mestinye kena buat.

tapi klu langsung tadak azam.....betul keee...yeee kee..

aku rasa radi betul la. biasanye macam tu

tapi klu beli lembu, daging pun dapat susu pun dapat. salah ke ek


Alhamdulillah... mudahan segala amalan dan niat baik kita semua akan diberi ganjaran baik oleh Allah. dan kalau boleh niat yang baik teruslah susuli dengan amalan dan perbuatan baiak yang diniatkan tadi.. walaupon niat jahat tak dapat dosa lagi.. lebih baik hindarkan niat jahat tersebut kerana ianya boleh menjuruskan kita melakukan perkara yang kita niatkan tadi ( niat jahat ).....

mafhum firman Allah ( Sekirana kamu telah berazam maka hendaklah kamu berserah kepada Allah ( Bertawakal ) )

rahsia_rasa2

Number of posts : 70
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Re: Wanita Ibarat Rumput Semalu

Post by Sponsored content Today at 6:31 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum