Iklan

View previous topic View next topic Go down

Iklan

Post by bunga on Tue Dec 02, 2008 5:27 pm

-


Last edited by bunga on Mon Jun 01, 2009 3:48 pm; edited 4 times in total

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by bunga on Tue Dec 02, 2008 5:29 pm

tgk testimoni ni


bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by ikanbakar on Tue Dec 02, 2008 5:34 pm

Saya nak satu, yang bawah kanan sekali, baju koko.

ikanbakar

Number of posts : 152
Registration date : 2008-09-12

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by bakar on Wed Dec 03, 2008 12:02 am

Warna koko?
ikan bakar ni mcm kawan saya je..

bakar

Number of posts : 79
Registration date : 2008-10-13

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by ikanbakar on Wed Dec 03, 2008 12:31 pm

bakar wrote:Warna koko?
ikan bakar ni mcm kawan saya je..
Ehhh Bakar....apa ko buat kat sini? Lama betol tak junpa...Tinggal kat mana sekarang? 3 strok berapa? No.umah berapa?

ikanbakar

Number of posts : 152
Registration date : 2008-09-12

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by wardah15 on Wed Dec 03, 2008 12:54 pm

ikanbakar wrote:Saya nak satu, yang bawah kanan sekali, baju koko.

ikan bakar, tuh bini orglah.. nak kena pelangkong trylah Smile

bunga,

jadi agen herbalifeke? pics tuh kawan saya masa mrsm dulu. wan anuar.. bunga jadi member under diake?

wardah15
Moderator
Moderator

Number of posts : 79
Registration date : 2007-12-28
Age : 36
Location : PUSJ 3/3

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by bunga on Wed Dec 03, 2008 12:58 pm

wardah15 wrote:
ikanbakar wrote:Saya nak satu, yang bawah kanan sekali, baju koko.

ikan bakar, tuh bini orglah.. nak kena pelangkong trylah Smile

bunga,

jadi agen herbalifeke? pics tuh kawan saya masa mrsm dulu. wan anuar.. bunga jadi member under diake?

hehehe... nuar tu usben my best prend... hik hik hik Laughing keciknye la donia Cool

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by bunga on Wed Dec 03, 2008 1:00 pm

berminat utk mempunyai badan yg sihat? langsing? cergas ?

hubungi sy segera. Herbalife pasti membantu anda menurunkan berat badan dgn sihat. Cool

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by ikanbakar on Wed Dec 03, 2008 1:05 pm

wardah15 wrote:
ikanbakar wrote:Saya nak satu, yang bawah kanan sekali, baju koko.

ikan bakar, tuh bini orglah.. nak kena pelangkong trylah Smile

bunga,

jadi agen herbalifeke? pics tuh kawan saya masa mrsm dulu. wan anuar.. bunga jadi member under diake?
Saya bergurau je lah...

ikanbakar

Number of posts : 152
Registration date : 2008-09-12

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by victoriasecret on Mon Jun 01, 2009 1:51 pm

herbalife... Sad mahal..

victoriasecret

Number of posts : 11
Registration date : 2009-05-29

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by Affendi on Mon Jun 01, 2009 2:15 pm

victoriasecret wrote:herbalife... Sad mahal..

jual murah mcm mana nak bayar komisen2 sistem piramid dia my dear.. dah mmg perniagaan MLM .. Razz lol!

Affendi

Number of posts : 193
Registration date : 2008-02-04
Age : 37
Location : 3 JLN PUSJ 3/2

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by mahathm on Mon Jun 01, 2009 2:17 pm

victoriasecret wrote:herbalife... Sad mahal..

barang baik dh tentu mhl cik adik oiii...contoh cam produk b'young zhulian..harga beratus2 tp dh terbukti dpt mengubati kanser payu dara stage 3 ibu kepada upline saya..adik dia stage 2 dn doktor nk buat kima tapi sampai date nk operate doktor check kanser dia dh xde..doktor tanya makan ubt apa?dia x bg tau sbb masa emak dia ri tu doktor marah gila2..yelah doktor kalo boleh mana dia nk bg patient sihat..kalo semua org sihat pendapatan kurang lah..dan arwah ibu mentua saya dari x boleh nk berdiri dn berjalan..bg mkn b'young alhamdulliah boleh berdiri dn berjalan balik..bukan rekaan ini pengalaman tp hidup mati kuasa Allah..kita cuma berusaha..kalo nk yg murah tp bagus alamatnya sampai ke tua la x dpt..apa guna kita kerja simpan duit byk2 tp duit tu nt nk guna untuk byr bil2 hospital yg lebih mhl dri produk2 yg beli nih..dri sekarang ni kna jaga kesihatan dan simpan duit untuk hari tua..round de world or buat apa2 yg kita suka..
kesimpulannya;
kalo nk murah boleh jd ahli..saya ada pelan yg menarik..nk join boleh pm saya.. Laughing

mahathm

Number of posts : 297
Registration date : 2008-10-14
Location : 51 ,Jln PUSJ 1/4

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by Admin on Mon Jun 01, 2009 2:25 pm

mahathm wrote:
victoriasecret wrote:herbalife... Sad mahal..

apa guna kita kerja simpan duit byk2 tp duit tu nt nk guna untuk byr bil2 hospital yg lebih mhl dri produk2 yg beli nih..dri sekarang ni kna jaga kesihatan dan simpan duit untuk hari tua..round de world or buat apa2 yg kita suka..
kesimpulannya;
kalo nk murah boleh jd ahli..saya ada pelan yg menarik..nk join boleh pm saya.. Laughing

Bab bil hospital nie....kalau nak org lain tanggung atau bil hospital anda diskaun sehingga 90% dan keatas boleh contact saya...saya ada penyelesaiannya. Kami akan menanggung bil hospital tuan2 dan puan2 lebih dari 90% dan hampir 100%. Boleh hubungi saya di 012-6547247

_________________
TAKAFUL: NGV: FATWA HARAMNYA INSURANS:

Renew Roadtax/Takaful call Saya 012-6547247 (Door to Door Service)
Takaful Medical Card/Medical Cash Less termurah dipasaran-call saya 012-6547247

Admin
Site Admin
Site Admin

Number of posts : 248
Registration date : 2007-11-27

http://www.etiqa.com.my

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by zuhalian on Mon Jun 01, 2009 3:07 pm

waaahhhh..!!! hebat..hebat...dua2 en mahathm ngan admin sambil menyelam minum air...promote bisnes masing2... Very Happy camni laa bagus kan...majukan diri..

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by mahathm on Mon Jun 01, 2009 3:28 pm

zuhalian wrote:waaahhhh..!!! hebat..hebat...dua2 en mahathm ngan admin sambil menyelam minum air...promote bisnes masing2... Very Happy camni laa bagus kan...majukan diri..

promote dgn fakta xpe puan zuhalian.. Very Happy fakta yg saya ceritakan mmg real..nk jmpa orgnya pn boleh..doktor xkan advice alternatif produk yg mereka tahu bagus..bkn menyelam minum air..smbil2 tmbah pendpatan..lepas lah wat byr hutang ckit2.. Laughing lebih baik dri kita melabur kt forex yg kita x tau apa2.. duit ilang cmtu ajer ..betul tak??Smile

mahathm

Number of posts : 297
Registration date : 2008-10-14
Location : 51 ,Jln PUSJ 1/4

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by toyak(sarjance) on Mon Jun 01, 2009 3:44 pm

hilang gantuk aku .........baca iklan percuma nie

toyak(sarjance)

Number of posts : 217
Registration date : 2008-05-09
Age : 42
Location : subang jaya

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by zuhalian on Mon Jun 01, 2009 4:19 pm

betul tu en mahathm...mana ada peluang tambah income kene try...insyaAllah ada rezeki tu nanti...time2 gawat ni lagi laa...

ps: so en mahathm.., bday zikri kot nk order kek dari jiran sebelah ke bgatu ek.. Very Happy

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by mahathm on Mon Jun 01, 2009 4:27 pm

zuhalian wrote:betul tu en mahathm...mana ada peluang tambah income kene try...insyaAllah ada rezeki tu nanti...time2 gawat ni lagi laa...

ps: so en mahathm.., bday zikri kot nk order kek dari jiran sebelah ke bgatu ek.. Very Happy

ok ajer..nt tnya mem besor dulu..projek dier tu... Laughing ader special prize ker?

mahathm

Number of posts : 297
Registration date : 2008-10-14
Location : 51 ,Jln PUSJ 1/4

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by zuhalian on Mon Jun 01, 2009 4:37 pm

prize ke price..? bday zikri nyer pasal leh negotiate.. Very Happy

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by mahathm on Mon Jun 01, 2009 4:49 pm

zuhalian wrote:prize ke price..? bday zikri nyer pasal leh negotiate.. Very Happy

oppss!! price....buleh tulis2 tak kt atas kek tu?

mahathm

Number of posts : 297
Registration date : 2008-10-14
Location : 51 ,Jln PUSJ 1/4

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by zuhalian on Mon Jun 01, 2009 5:17 pm

boleh.... Smile mmg skali ngan deco pun..

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by Bull on Tue Jun 02, 2009 12:44 pm

amboi. rancaknya diaorg ni bisnes. kita nak bisnes apa en. toyak? org sebelah rumah en. toyak tu pun dah ada bisnes sendiri. buat kotak. order dari luar dan dalam negara lagi tu.

Bull

Number of posts : 362
Registration date : 2008-10-12
Age : 43
Location : Pinggiran USJ 1/5

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by toyak(sarjance) on Tue Jun 02, 2009 3:16 pm

kamek satu keluarga buat business yang untung kan semua yang buat busniess dekat pusj 1....kakakaka.....business kasi poket kosong...

toyak(sarjance)

Number of posts : 217
Registration date : 2008-05-09
Age : 42
Location : subang jaya

Back to top Go down

Re: Iklan

Post by Sponsored content Today at 2:45 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum