Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

View previous topic View next topic Go down

Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by Admin on Tue Dec 09, 2008 12:15 am

Assalamu'alaikum w.b.t.

Gambar tak berapa cantik....tapi bolelah untuk tatapan semua









_________________
TAKAFUL: NGV: FATWA HARAMNYA INSURANS:

Renew Roadtax/Takaful call Saya 012-6547247 (Door to Door Service)
Takaful Medical Card/Medical Cash Less termurah dipasaran-call saya 012-6547247

Admin
Site Admin
Site Admin

Number of posts : 248
Registration date : 2007-11-27

http://www.etiqa.com.my

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by LOBO on Wed Dec 10, 2008 10:47 am

Mula2 aku tengok
tak berapa nak jelas sangat
aku ingat gambat FRU tengah tangkap orang buat rusuhan
rupa-rupanya
gambar penduduk TPUSJ
tengah dok tumbangkan lembu la

LOBO

Number of posts : 58
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by karisma on Wed Dec 10, 2008 11:13 am

aku pulak ingatkan..pasukan penyelamat bukit antarabangsa..tengah selamatkan mangsa. Nasib baik nampak topi Pian..baru aku kenal.

kenapa gambar tu interlace 3 keping dalam satu..

Namun syabas buat semua..tahun

karisma

Number of posts : 91
Registration date : 2008-01-11

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by karisma on Wed Dec 10, 2008 11:14 am

aku pulak ingatkan..pasukan penyelamat bukit antarabangsa..tengah selamatkan mangsa. Nasib baik nampak topi Pian..baru aku kenal.

kenapa gambar tu interlace 3 keping dalam satu..

Namun syabas buat semua..tahun depan kita sembelih unta plak...

karisma

Number of posts : 91
Registration date : 2008-01-11

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by Tika on Wed Dec 10, 2008 11:34 am

tak nampak pun gambar Rolling Eyes

Tika

Number of posts : 254
Registration date : 2007-12-28
Location : Jalan Pinggiran 3/5

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by karisma on Wed Dec 10, 2008 11:56 am

Orang..dah delete..baru nak tertengok2.apalah Tika.Patutnya Tika dan saat itu juga you tengok.

peringatan: sape yang ambik tulang korban..lepas kunyah..tolong tanam..jangan main buang je kat tong sampah..

karisma

Number of posts : 91
Registration date : 2008-01-11

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by fendy5800 on Wed Dec 10, 2008 12:16 pm

kalau saper yg dah termakan tulang, so takde jln jln, terpaksa tanam dgn org2 tu sekali...

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by ibnu umair on Wed Dec 10, 2008 12:36 pm

ler patut la pian lain mcm 2-3 ari ni. bengong je gayanye. takut darah tapi nak branikan diri depan mata time sembelih

ibnu umair

Number of posts : 136
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by Tika on Wed Dec 10, 2008 2:19 pm

dari smlm saya tgk... memang nampak 'X' jer... kekeke

ramai ke majlis korban kat surau haritu?? berapa ekor lembu (sbb tak nampak gambar kekeke)

kat kaw umah PIL saya, ramai gak walau hujan... dgrnya 7 ekor lembu... kat surau haritu hujan gak ke? Smile

Tika

Number of posts : 254
Registration date : 2007-12-28
Location : Jalan Pinggiran 3/5

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by fendy5800 on Wed Dec 10, 2008 2:35 pm

soalan 1: ramai ke majlis korban kat surau haritu?
jawab 1 : ramai.. kekeke

soalan 2: berapa ekor lembu?
jawab 2 : 2 ekor sahaja lembu yg terkorban... kekeke

soalan 3: tak nampak gambar kekeke
jawab : kalau tak nmpk, maksudnya.... (petikan filem Nujum Pa' Belalang)

soalan 4: dgrnya 7 ekor lembu
jawab 4 : lembu trsbt mmg boleh mendengar

soalan 5 : kat surau haritu hujan gak ke?
jawab 5 : agak2 nya hujan ke tak?

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by Tika on Wed Dec 10, 2008 2:47 pm

hmm takde keje lerr tu Basketball

Tika

Number of posts : 254
Registration date : 2007-12-28
Location : Jalan Pinggiran 3/5

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by bunga on Wed Dec 10, 2008 2:55 pm

org kata tulang makanan jin....

since org melayu suke mkn tulang lembu segala.... sian jin kebuluq Very Happy

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by zuhalian on Wed Dec 10, 2008 3:17 pm

Razz bukan kebuluq pasal org makan tulang lembu jer tu asap tu pun kan makanan jin tu...ramai apa yg duk "makan asap" termasuk laa asap lori bas dll...heheh..
kat opis ni kejap2 jer penuh kat tangga kecemasan tu bebudak IT ni duk makan asap What a Face ...hehehe... sorii yer if ada yg terasa... :p

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by LOBO on Wed Dec 10, 2008 3:32 pm

Pian,
nape kau tekan kepala lembu tu kuat sangat
sampai terjeler lidah lembu tu

Karisma,
aku tak nampak bayang pun dalam gambar

Pukul berapa Ikan bakar sampai ye ?

LOBO

Number of posts : 58
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by zuhalian on Wed Dec 10, 2008 4:22 pm

tahun ni rezeki aqiqah utk pengarang jantung sorang tu kat Sg Buloh...harapnya tahun depan ada rezeki nk wat korban lak kat surau kita ni....insyaAllah...

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by dote on Wed Dec 10, 2008 5:23 pm

Pengerusi JKP nih suka melawak. patut anak dara dia suka melawak dgn anak teruna saya...pnjam gelak tika sat. kekekekeke

dote

Number of posts : 119
Registration date : 2008-05-10
Location : home sweet home

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by arip on Wed Dec 10, 2008 8:29 pm

kekekeke. patut celcom guna pendi utk iklan mnp depa, bukan harith iskandar.

arip

Number of posts : 230
Registration date : 2007-12-16

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by Admin on Wed Dec 10, 2008 10:46 pm

gambar tu salah setting waktu tangkap...tak sempat nak betulkan....dah tertangkap .....tangkap jerlah...itulah hasilnyer....

_________________
TAKAFUL: NGV: FATWA HARAMNYA INSURANS:

Renew Roadtax/Takaful call Saya 012-6547247 (Door to Door Service)
Takaful Medical Card/Medical Cash Less termurah dipasaran-call saya 012-6547247

Admin
Site Admin
Site Admin

Number of posts : 248
Registration date : 2007-11-27

http://www.etiqa.com.my

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by ikanbakar on Thu Dec 11, 2008 4:20 pm

dote wrote:Pengerusi JKP nih suka melawak. patut anak dara dia suka melawak dgn anak teruna saya...pnjam gelak tika sat. kekekekeke
Dote, Pendi tu dah pesan kat umairah anak dia tu, supaya bekawan dgn anak u saja dan jgn kawan dgn budak2 lain sebab Pendi dah kenal makbapak dia orang (sejak menang ketua semua lorong) dan ramai yg tak OK, termasuk sorang kat tmn sebelah.

ikanbakar

Number of posts : 152
Registration date : 2008-09-12

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by fendy5800 on Fri Dec 12, 2008 9:03 am

ikanbakar wrote:
dote wrote:Pengerusi JKP nih suka melawak. patut anak dara dia suka melawak dgn anak teruna saya...pnjam gelak tika sat. kekekekeke
Dote, Pendi tu dah pesan kat umairah anak dia tu, supaya bekawan dgn anak u saja dan jgn kawan dgn budak2 lain sebab Pendi dah kenal makbapak dia orang (sejak menang ketua semua lorong) dan ramai yg tak OK, termasuk sorang kat tmn sebelah.

pandai jer si ikanbakar ni buat citer...
nnt kena sumpah jd ikangoreng baru tau...!!

p/s: mlm td balik kul brape?

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by dote on Mon Dec 15, 2008 11:36 am

umairah frenly...smiley, cutey...lawaking...etc..etc...aaaa jgn main2. saham tinggi tu..I dah pesan dgn sume anak teruna I jgn berani2 tackle anak fendy..sembah salam bapak dia dulu uji bakat.

p/s : fendy n ina gurau2 je no.

dote

Number of posts : 119
Registration date : 2008-05-10
Location : home sweet home

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by LOBO on Mon Dec 15, 2008 2:17 pm

Kimi pun dah usya dah umairah tu .....
aku dah bagi tau kat anak aku tu .. hati-hati
sbb bapak dia pengerusi JKP

LOBO

Number of posts : 58
Registration date : 2008-01-15

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by lampu on Fri Dec 26, 2008 9:23 pm

Admin wrote:gambar tu salah setting waktu tangkap...tak sempat nak betulkan....dah tertangkap .....tangkap jerlah...itulah hasilnyer....
En. Admin,
Lain kali, setting la betul2. Dah, jgn buat mcm tue lagi. Kalau buta camera, tanya la En. Martoza dulu sebelom ambik gambar. Kekekeke....Sori ye En Admin, sebab saya tersalah tempat posting....Sumpah saya tak cari lain...eh'eh maksud saya, tak buat lagi..

lampu

Number of posts : 34
Registration date : 2008-12-21

Back to top Go down

Re: Gambar2 ketika Ibadah Korban 1429 hijrah @ 2008

Post by Sponsored content Today at 6:15 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum