SAMBUTAN AWAL MUHARRAM (MAAL HIJRAH)

View previous topic View next topic Go down

SAMBUTAN AWAL MUHARRAM (MAAL HIJRAH)

Post by nusiOmar on Fri Dec 19, 2008 5:06 pm

GOTONG-ROYONG MEMASAK BUBUR AS-SYURA DAN CERAMAH PERDANA

Alhamdulillah, Syukur kepada ALLAH S.W.T. Buat kedua kalinya Jawatankuasa Surau As-Syakirin akan menganjurkan majlis gotong-royong memasak bubur as-syura sempena dengan sambutan awal muharram.

*Tarikh dan aturcara akan diberitahu kemudian.

Bagi menjayakan majlis ini, pihak Jawatankuasa memohon sumbangan ikhlas daripada semua ahli kariah Pinggiran USJ. Sumbangan bolehlah disalurkan kepada

Saudara Nusi (Bendahari Surau) 013 251 5250
Saudara Badrul (JKR) 012 395 1562

Semua Penduduk Pinggiran USJ 3,2,1 dan TP dijemput bagi bersama-sama menjayakan majlis.

WASSALAM.


Last edited by nusiOmar on Fri Dec 19, 2008 5:14 pm; edited 1 time in total

nusiOmar

Number of posts : 44
Registration date : 2008-02-14

Back to top Go down

Re: SAMBUTAN AWAL MUHARRAM (MAAL HIJRAH)

Post by zuhalian on Tue Dec 23, 2008 9:43 am

harapnya dapat wat ari isnin...klu ari lain saya x dapat join...huhuhu...

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: SAMBUTAN AWAL MUHARRAM (MAAL HIJRAH)

Post by ikanbakar on Tue Dec 23, 2008 3:33 pm

OK sebab ramai yg nak jumpa zu dan mama ika, jadi kita akan buat pada hari senin. Yahoooo...

ikanbakar

Number of posts : 152
Registration date : 2008-09-12

Back to top Go down

Re: SAMBUTAN AWAL MUHARRAM (MAAL HIJRAH)

Post by Bart 2nd Chance on Tue Dec 23, 2008 3:43 pm

amboi hepi nyer ikan bakar, jgn lupa tujuan nak buat bubur asyura
bukan jual miyak urat tauu... Very Happy

Bart 2nd Chance

Number of posts : 36
Registration date : 2008-01-31

Back to top Go down

Re: SAMBUTAN AWAL MUHARRAM (MAAL HIJRAH)

Post by bakar on Tue Dec 23, 2008 3:57 pm

admin tolong ban ikan bakar ni sebab dia GATAL!!

bakar

Number of posts : 79
Registration date : 2008-10-13

Back to top Go down

Re: SAMBUTAN AWAL MUHARRAM (MAAL HIJRAH)

Post by ibnu umair on Tue Dec 23, 2008 4:59 pm

biarkan ikan bakar. dia memang mcm tu
bukan senang nak tengok dia tak happy
klu tak happy pun cuma paling lama 15 saat je

ibnu umair

Number of posts : 136
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: SAMBUTAN AWAL MUHARRAM (MAAL HIJRAH)

Post by zuhalian on Tue Dec 23, 2008 5:15 pm

hehehe...wah sapa laa yg ramai nk jumpa saya tu...hehehe...
bkn apa klu wat ari sabtu ke ahad ke saya ada di rmh mentua saya...ada kenduri aqiqah...and x penah dpt lagi join aktiviti camni kat surau ni sejak pindah sini.... Very Happy teringin nk kenal jiran2...

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: SAMBUTAN AWAL MUHARRAM (MAAL HIJRAH)

Post by lampu on Tue Dec 23, 2008 8:03 pm

ibnu umair wrote:biarkan ikan bakar. dia memang mcm tu
bukan senang nak tengok dia tak happy
klu tak happy pun cuma paling lama 15 saat je
En.Ibnumair kenal ke saudara Ikanbakaur tu? Siapa dia? Saya kene hantar chocolate kek yg dia order tu...tapi tak tau kemana nak di hantar! Kalau En. tahu, tlg la bagi tau...

lampu

Number of posts : 34
Registration date : 2008-12-21

Back to top Go down

Re: SAMBUTAN AWAL MUHARRAM (MAAL HIJRAH)

Post by Bart 2nd Chance on Wed Dec 24, 2008 9:55 am

En. Lampu ni mcm penyiasat CSI la, trick tu dah lame org pakai kalau nak tau identity seseorang la....heheheh. Ape susah hantar jer kek coklat tur kat suaru masa ade ceramah sure settle masalah...Takkan alamat surau pun tak tau kot...yg tu masalah...jgn mare aaaaaa

Bart 2nd Chance

Number of posts : 36
Registration date : 2008-01-31

Back to top Go down

Re: SAMBUTAN AWAL MUHARRAM (MAAL HIJRAH)

Post by Sponsored content Today at 10:43 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum