nak cr blik sewa...

View previous topic View next topic Go down

nak cr blik sewa...

Post by ann_zara on Thu Jan 15, 2009 9:35 am

sya nak cr blik sewa area usj 8..
ade spe2 nk mbntu?????
gurlz muslim..
nak msuk dlm bln 2...
krja sama amat dihargai... Laughing

ann_zara

Number of posts : 3
Registration date : 2009-01-14

Back to top Go down

Re: nak cr blik sewa...

Post by bunga on Thu Jan 15, 2009 9:53 am

mak aihhh usj 8 bkn kat sini yang... Laughing

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: nak cr blik sewa...

Post by ann_zara on Thu Jan 15, 2009 10:36 am

ye ke..xleh ek..

ann_zara

Number of posts : 3
Registration date : 2009-01-14

Back to top Go down

Re: nak cr blik sewa...

Post by Affendi on Thu Jan 15, 2009 12:32 pm

ek..ek xleh.. Very Happy
Pinggiran USJ ni dah sempadan Shah Alam, lg pun sini majoriti umah family, pempuan single-mingle tarak, asrama PADI byk le kt are Pn. Bunga tu ..

Affendi

Number of posts : 193
Registration date : 2008-02-04
Age : 37
Location : 3 JLN PUSJ 3/2

Back to top Go down

Re: nak cr blik sewa...

Post by bunga on Thu Jan 15, 2009 1:35 pm

Affendi...
kalo byk padi kat area umah kami... dah lame kami x beli beras... kata bunga pura2 budus Razz

Ann zara,

kat depan umah sy ade umah anak dara (sewa)... nak tanye ker? ade ade contact dorang... tp nye sini bkn usj8.... sini usj 3.... opssss Embarassed

bkn2... sini pinggiran usj/perindustrian uep.

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: nak cr blik sewa...

Post by dote on Thu Jan 15, 2009 3:11 pm

takpela..dia ingat sini usj 8 kot. no 3 dgn 8 tu ..kdg2 konpius

dote

Number of posts : 119
Registration date : 2008-05-10
Location : home sweet home

Back to top Go down

Re: nak cr blik sewa...

Post by abu azam on Thu Jan 15, 2009 5:32 pm

Cik Ann, kalau kerja di USJ 8 n tinggal di Pinggiran USJ pun boleh jugak cuma jauh sikit. Paling dekat ikut jalan depan Kilang Proton pastu masuk ikut USJ 20 atau ikut kesas and exit kat summit. USJ 8 tu banyak rumah sewa kat area Goodyear Court. Cuba try tgk kat sini http://wikimapia.org/#lat=3.0481898&lon=101.5912199&z=16&l=0&m=m&v=2&search=usj8

abu azam

Number of posts : 12
Registration date : 2008-12-03

Back to top Go down

re:salam

Post by hunny on Tue May 26, 2009 3:51 pm

salam..
x der ker bilik yg nk di sewa..perempuan/bujang..

abu azam wrote:Cik Ann, kalau kerja di USJ 8 n tinggal di Pinggiran USJ pun boleh jugak cuma jauh sikit. Paling dekat ikut jalan depan Kilang Proton pastu masuk ikut USJ 20 atau ikut kesas and exit kat summit. USJ 8 tu banyak rumah sewa kat area Goodyear Court. Cuba try tgk kat sini http://wikimapia.org/#lat=3.0481898&lon=101.5912199&z=16&l=0&m=m&v=2&search=usj8

hunny

Number of posts : 30
Registration date : 2009-05-17
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: nak cr blik sewa...

Post by Bull on Tue May 26, 2009 11:24 pm

hunny wrote:salam..
x der ker bilik yg nk di sewa..perempuan/bujang..

abu azam wrote:Cik Ann, kalau kerja di USJ 8 n tinggal di Pinggiran USJ pun boleh jugak cuma jauh sikit. Paling dekat ikut jalan depan Kilang Proton pastu masuk ikut USJ 20 atau ikut kesas and exit kat summit. USJ 8 tu banyak rumah sewa kat area Goodyear Court. Cuba try tgk kat sini [/quote]

cubalah ronda2 tengok. setakat tanya kat sini, takkan ke mana. lagipun, kebanyakan yg dok kat pusj ni berkeluarga. kalau ada property org bujang pun, duduk dgn family (mak ayah atau adik beradik). Duduk menyewa kawan2 ni tak ramai.

Bull

Number of posts : 362
Registration date : 2008-10-12
Age : 43
Location : Pinggiran USJ 1/5

Back to top Go down

re: salam

Post by hunny on Wed May 27, 2009 5:46 pm

da byk kli p ronda2 kt c2.. ad iklan tp x nk sewa la, x angkt phone la... x pe la.. pape tq ek.. Laughing

hunny

Number of posts : 30
Registration date : 2009-05-17
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: nak cr blik sewa...

Post by Bull on Wed May 27, 2009 10:36 pm

hunny wrote:da byk kli p ronda2 kt c2.. ad iklan tp x nk sewa la, x angkt phone la... x pe la.. pape tq ek.. Laughing

kat c2 tu usj 8 ke pinggiran usj? pusj 1, 2, 3, tp, sri kayan blok a, blok b, sri nipah dah survey ke? 7 eleven kat depan tu dah survey gak ke? kat petronas...?

Bull

Number of posts : 362
Registration date : 2008-10-12
Age : 43
Location : Pinggiran USJ 1/5

Back to top Go down

Re: nak cr blik sewa...

Post by hunny on Wed May 27, 2009 11:58 pm

area sekolah tu sy da tgk, x der.. bkn kt 7e jer, internet pn da.. pnh skli sy dpt blk sewa n da kompem nk msk tp pas2 bdk 2 blh ckp da bg org lain... ntah la.. klu x sbb dok ulang alik tiap2 ari dr kuala selangor ke shah alam sy x de nk cr blk sewa...

hunny

Number of posts : 30
Registration date : 2009-05-17
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: nak cr blik sewa...

Post by Sponsored content Today at 2:46 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum