MAJLIS ILMU WEEKEND INI (31/1/2009 TO 1/2/2009)

View previous topic View next topic Go down

MAJLIS ILMU WEEKEND INI (31/1/2009 TO 1/2/2009)

Post by Biro Dakwah on Fri Jan 30, 2009 3:37 pm

TUAN2 & PUAN2 ADALAH DIJEMPUT KE SURAU ASSYAKIRIN UNTUK PROGRAM2 SEPERTI BERIKUT

1) KULIAH SUBUH
PENYAMPAI: USTAZ ZAID HAMZAH
TAJUK : UMUM
TARIKH: 31/1/2009 SABTU

2) KULIAH SUBUH
PENYAMPAI: USTAZ SHAHRUL AZMI SIDEK
TAJUK : SIRAH (SEJARAH) NABI
TARIKH: 1/2/2009 AHAD

3) KULIAH MAGHRIB
PENYAMPAI: USTAZ MOHD ASRI ABD RAHMAN
TAJUK: TAJWID
TARIKH: 1/2/2009 AHAD

SILA HEBAHKAN

Biro Dakwah

Number of posts : 110
Registration date : 2008-07-14

Back to top Go down

Re: MAJLIS ILMU WEEKEND INI (31/1/2009 TO 1/2/2009)

Post by aruzia on Tue Feb 03, 2009 12:09 pm

Biro Dakwah ........

Saya ada dengar, pihak AJK surau akan mengadakan mesyuarat Agong Surau kita dalam bulan Februari ni ...... iye ke

aruzia

Number of posts : 11
Registration date : 2009-01-21

Back to top Go down

Re: MAJLIS ILMU WEEKEND INI (31/1/2009 TO 1/2/2009)

Post by rahsia_rasa2 on Wed Feb 04, 2009 12:12 pm

saya pon dah lama tak pergi surau tue... bila mesyuarat agungnya... ada notis ker kat surau...

rahsia_rasa2

Number of posts : 70
Registration date : 2008-11-25

Back to top Go down

Re: MAJLIS ILMU WEEKEND INI (31/1/2009 TO 1/2/2009)

Post by fendy5800 on Wed Feb 04, 2009 1:39 pm

mcm tu lah perancangannya, tp exact date belum diputuskan, nak kena tanya s/u

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: MAJLIS ILMU WEEKEND INI (31/1/2009 TO 1/2/2009)

Post by radi on Wed Feb 04, 2009 3:02 pm

mana jadual kuliah terbaru ni...

radi

Number of posts : 210
Registration date : 2008-02-12

Back to top Go down

Re: MAJLIS ILMU WEEKEND INI (31/1/2009 TO 1/2/2009)

Post by fendy5800 on Thu Feb 05, 2009 10:06 am

belum dpt dikeluarkan lagi sebabnya:

Kedua2 AJK Biro Dakwah ada urusan kecemasan.

Yg pertama, skrg berada di kampung (Masjid Tanah, Melaka) sejak hari selasa kerana bapa mertua menjalani pembedahan usus akibat bernanah.

Yg kedua, skrg berada di SJMC, sejak hari isnin kerana anaknya mengalami sakit perut akibat tak boleh buang air besar.

Harap maklum.

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: MAJLIS ILMU WEEKEND INI (31/1/2009 TO 1/2/2009)

Post by aruzia on Thu Feb 05, 2009 10:31 am

Inna lillah hi wa ina lillah hi rajiun ....
Semoga - Allah mempermudahkan segala urusan sahabat-sahabat kita ni

Sapa S/U surau kat Taman Kita sbb tak ada tampal kat w/board surau pun

aruzia

Number of posts : 11
Registration date : 2009-01-21

Back to top Go down

Re: MAJLIS ILMU WEEKEND INI (31/1/2009 TO 1/2/2009)

Post by Sponsored content Today at 10:42 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum