Mencari rumah di pinggiran USJ 3

View previous topic View next topic Go down

Mencari rumah di pinggiran USJ 3

Post by kamilia qistina on Mon Feb 23, 2009 8:45 am

Saya menetap di pinggiran USJ 1 (menyewa ) . Saya sedang mencari rumah untuk di beli di kawasana pinggiran USJ ini. Saya meminati di pinggiran USJ 3.
Size rumah saya tak kesah sama ada 20*60 dan 20*70. Jika ada sesiapa
yang tahu onwer or agent yang ingin menjual rumah di kawasan ini. Tolong kasi tau ya.
Hari tu ade satu rumah yang nak di jual tp saya lambat sikit jer..takde rezeki kot.. Crying or Very sad
Saya dan suami saya tiap-tiap hari pergi meronda dikawasan ini..tp takde pulak yang tulis nak jual...ada la jugak yg tertera nak jual tp dah jual pulak.
Di kawasan Iris saya dah pi tengok tapi saya tak berminat dgn rumah itu.
Jika anda dapat tahu ade org nak jual rumah sila hubungi saya dengan kadar segara . Phone number saya 012-3772114. Wink
Saya begitu berminat menjadi salah satu penduduk di pinggiran USJ 3 ini. Crying or Very sad

kamilia qistina

Number of posts : 8
Registration date : 2008-06-23

Back to top Go down

Re: Mencari rumah di pinggiran USJ 3

Post by bunga on Mon Feb 23, 2009 10:06 am

kamilia qistina wrote:
Di kawasan Iris saya dah pi tengok tapi saya tak berminat dgn rumah itu.
kecik hati zuhalian, toyak, irisman dan sewaktu dgnnye Razz Razz

kamilia qistina wrote:Saya begitu berminat menjadi salah satu penduduk di pinggiran USJ 3 ini. Crying or Very sad

wahhhhh pinggiran usj3... panas2.... hot market arr korang ek... hehehe Laughing Laughing

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Mencari rumah di pinggiran USJ 3

Post by gsoumar on Mon Feb 23, 2009 10:32 am

Rumah untuk dijual... End lot Lorong 3/2. Call 019-288 6433
(owner)

gsoumar

Number of posts : 222
Registration date : 2008-05-04
Location : PUSJ

Back to top Go down

Re: Mencari rumah di pinggiran USJ 3

Post by kamilia qistina on Mon Feb 23, 2009 10:47 am

terima kasih sapa yg reply..
yg sal iris tuh..saya actually suka design die...memang modern..
tp sebab mak mentua saya dok pinggiran usj 3..uwaa

kalo ade sapa2 yg tau lagik...harap dpt bantu ya...Smile

kamilia qistina

Number of posts : 8
Registration date : 2008-06-23

Back to top Go down

Re: Mencari rumah di pinggiran USJ 3

Post by Maznah on Mon Feb 23, 2009 5:35 pm

Hi Lia...... jgn susah hati kita akan bantu Lia...... peace

Maznah

Number of posts : 28
Registration date : 2008-12-03
Age : 45
Location : PUSJ 3/1

Back to top Go down

Re: Mencari rumah di pinggiran USJ 3

Post by kamilia qistina on Tue Feb 24, 2009 11:52 am

thanks chik maznah.... Razz

kamilia qistina

Number of posts : 8
Registration date : 2008-06-23

Back to top Go down

Re: Mencari rumah di pinggiran USJ 3

Post by zuhalian on Wed Feb 25, 2009 12:12 pm

xperlaa nk wat camner xder rezeki nk berjiran ngan kamilia...

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Mencari rumah di pinggiran USJ 3

Post by Bull on Wed Feb 25, 2009 1:56 pm

bunga wrote:
kamilia qistina wrote:
Di kawasan Iris saya dah pi tengok tapi saya tak berminat dgn rumah itu.
kecik hati zuhalian, toyak, irisman dan sewaktu dgnnye Razz Razz

kamilia qistina wrote:Saya begitu berminat menjadi salah satu penduduk di pinggiran USJ 3 ini. Crying or Very sad

wahhhhh pinggiran usj3... panas2.... hot market arr korang ek... hehehe Laughing Laughing

Aiman tak kisah.... Razz

Bull

Number of posts : 362
Registration date : 2008-10-12
Age : 43
Location : Pinggiran USJ 1/5

Back to top Go down

Re: Mencari rumah di pinggiran USJ 3

Post by radi on Wed Feb 25, 2009 2:37 pm

cornet lot jln 3/3 x mau ka? no 47 kalo x silap..

radi

Number of posts : 210
Registration date : 2008-02-12

Back to top Go down

Re: Mencari rumah di pinggiran USJ 3

Post by protege3 on Mon Apr 06, 2009 1:34 am

Salam, sy sdg mencari rumah di PUSJ, x kisah samada 1, 2 or 3. Preferably, size 20x70 and above. Yg dkt dgn surau and not facing other house lg bagus. One more, kalau boleh jiran sebelah muslim.

Any news, boleh email saya : protege3@gmail.com

Thnx n regards, Ady.

protege3

Number of posts : 4
Registration date : 2009-04-06

Back to top Go down

Re: Mencari rumah di pinggiran USJ 3

Post by Sponsored content Today at 6:34 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum