Cetak gambar/design atas mug, pinggan atau gift

View previous topic View next topic Go down

Cetak gambar/design atas mug, pinggan atau gift

Post by martoza on Thu May 07, 2009 4:00 pm

Salam buat warga PUSJ,

Kini di Akamika menawarkan produk cetak gambar/design atas mug, pinggan atau piring dan juga lain2 bentuk gift yang bersesuaian..

Anda boleh cetak gambar anda.. mahupun logo syarikat, tulisan mahupun design anda ke atas produk-produk berikut sebagai cenderahati bagi sebarang majlis yang di adakan..


Langkah Mudah Untuk Menempah;

i) Email ke (akamikasupport@gmail.com) untuk dapatkan invoice bagi produk yang di inginkan.

ia) Booking order bayar 50% dahulu. 50% baki setelah barang ready untuk dihantar.

ii) Bank-in ke Akaun Maybank-(sila email saya terlebih dahulu - akamikasupport@gmail.com)

iii) Sahkan Pembayaran melalui email akamikasupport@gmail.com / sms ke 0173722584

iv) Emailkan Gambar dan Caption ( Nama,tarikh majlis, dsb).

v) Berikan Nama, Alamat lengkap, No tel/hp untuk Proses penghantaran(Pos Laju).(Lembah Kelang + Shah Alam ,perkhidmatan penghantaran by Hand( cas RM 35.00) atau anda boleh datang ambik sendiri(FREE) - Pinggiran USJ 3/4

vi) Draf artworks akan disedikan secara (PERCUMA). Anda ada masa untuk komen dsb. Setuju boleh terus buat.


Koleksi produk yang di tawarkan adalah seperti berikut: -





untuk sebarang pertanyaan, sila emailkan kepada saya di :
akamikasupport@gmail.com


Last edited by martoza on Sun May 17, 2009 4:49 pm; edited 1 time in total

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Cetak gambar/design atas mug, pinggan atau gift

Post by martoza on Thu May 07, 2009 4:02 pm

mini akamika cute personal custom gift .. Sesuai sebagai cenderahati untuk sebarang majlis yang anda inginkan tak kisah sama ada majlis perkahwinan, korporat, majlis kelahiran, hari jadi atau pun sebagainya..




Design.. terbahagi kepada dua jenis, iaitu :-




Untuk mini akamika "cute personal custom gift" ini.. minimum order adalah sebanyak 35 unit dan tidak termasuk kos penghantaran dan pembungkusan.

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Cetak gambar/design atas mug, pinggan atau gift

Post by martoza on Thu May 07, 2009 4:03 pm

Anda sedang mencari cenderahati atau door gift untuk majlis perkahwinan?
mini Akamika "Cute Wedding Gift" sangat sesuai untuk di jadikan sebagai cenderahati mahupun doorgift di majlis anda. Boleh di isikan dengan telur, bunga potpuri dan sebagainya...

Berikut adalah sample bagi mini Akamika "Cute Wedding Gift" :





Bersaiz 2" tinggi dan 2" lebar. Sungguh comel dan cantik untuk hiasan. Dan yang menarik sekali, design ..adalah PERCUMA.. anda hanya perlu sediakan gambar.. dan saya akan buatkan design untuk anda..
Selepas anda suka dengan design tersebut, barulah akan di print..

Jadi apa tunggu lagi... Buatlah tempahan anda segera....

* untuk tempahan melebihi 100 unit, sila buat tempahan selewat2nya 1 bulan sebelum majlis.

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Cetak gambar/design atas mug, pinggan atau gift

Post by martoza on Thu May 07, 2009 4:04 pm

Satu lagi produk dari Akamika iaitu Custom Coffee Mug ..beserta dengan sudu sekali..
Menarikkan? Anda boleh letakkan gambar perkahwinan anda atau sebarang gambar di atas coffee mug ini..

Sesuai untuk majlis hari jadi khas buat anak2 anda.. atau pun... sebagai cenderahati untuk pelajar2 sekolah, cenderahati untuk pekerja anda.. mahupun untuk mempromosi kan syarikat anda..... serta sebarang majlis... Siap dengan kotak sekali.

Sampel adalah seperti berikut:





Tiada minimum order untuk tempahan custom coffee mug ini. Anda boleh membuat tempahan walau pun hanya satu order sahaja... Jadi apa tunggu lagi.. tempahlah sekarang..

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Cetak gambar/design atas mug, pinggan atau gift

Post by martoza on Sun May 17, 2009 4:51 pm

Dah agak dah akan ada org tanya... Smile jangan risau.. banyak lagi produk2 akan di update..

Seterusnya lagi produk dari Akamika, iaitu .. Personalized Round Plate.
Produk ini mempunyai dua jenis saiz.. iatu Small dan juga Large.. Ia sangat sesuai sebagai cenderahati atau pun sebagai hiasan pada rak di ruang tamu mahu pun di bilik anda..

Sample adalah seperti berikut:

Bersaiz 6" inch diameter, dengan design penuh yang di berikan secara percuma dan juga stand bagi pinggan tersebut.




Pinggan bersaiz besar.. dengan diameter seluas 9 "inch . Boleh memuatkan gambar keluarga anda.. dan juga gambar pasangan anda.. Berikan kelainan pada ruang tamu atau pun bilik anda dengan menempah Personalized Large Round Plate..

Jadi apa tunggu lagi.. jika anda suka.. buatlah tempahan anda sekarang..
Tiada minimum order... anda boleh membuat tempahan walau pun hanya 1 tempahan sahaja...


Langkah Mudah Untuk Menempah;
i) Email ke (akamikasupport@gmail.com) untuk dapatkan invoice bagi produk yang di inginkan.
ia) Booking order bayar 50% dahulu. 50% baki setelah barang ready untuk dihantar.
ii) Bank-in ke Akaun Maybank-(sila email saya terlebih dahulu - akamikasupport@gmail.com)
iii) Sahkan Pembayaran melalui email akamikasupport@gmail.com / sms ke 0173722584
iv) Emailkan Gambar dan Caption ( Nama,tarikh majlis, dsb).
v) Berikan Nama, Alamat lengkap, No tel/hp untuk Proses penghantaran(Pos Laju).(Lembah Kelang + Shah Alam ,perkhidmatan penghantaran by Hand( cas RM 35.00) atau anda boleh datang ambik sendiri(FREE) - Pinggiran USJ 3/4
vi) Draf artworks akan disedikan secara (PERCUMA). Anda ada masa untuk komen dsb. Setuju boleh terus buat.

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Cetak gambar/design atas mug, pinggan atau gift

Post by martoza on Sun May 17, 2009 4:51 pm

Produk kali ni.. masih lagi round plate.. cuma beza produk ini ..ia mempunyai decorasi yang sedia ada di bahagian tepi bewarna hitam. Jadi.. design atau artwork akan berada hanya di tengah. Menarikkan? Dan saiz nya juga agak besar jika di bandingkan dengan personalized round plate. Dan dari segi ketebalan, ia agak nipis sedikit berbanding personalized round plate.

Bagi readymade deco round plate ini, ada dua saiz, iaitu:

Saiz sederhana : 8 1/2 inch diameter (RM 16.00)
Saiz besar : 11 inch diameter (RM 25.00)

Produk ini adalah terhad.. jadi.. siapa cepat dia dapat..
Berikut adalah sampel :



(p/s: harga di dalam gambar adalah bagi saiz besar iaitu 11 inci.harap maaf kerana sedikit kekeliruan.)


Suka? Kalau suka.. apa tunggu lagi.. buat lah tempahan sekarang..
Tiada minimum order... anda boleh membuat tempahan walau pun hanya 1 tempahan sahaja...


Jika ada yang berminat untuk membuat tempahan bagi produk di atas, anda boleh la menghantar email ke : akamikasupport@gmail.com untuk pertanyaan lanjut.

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Cetak gambar/design atas mug, pinggan atau gift

Post by martoza on Tue May 19, 2009 2:25 am

Ok..semua dah tgk mini Akamika kan... so ini produk seterusnya..

Kali ini ..adalah produk yang sedikit berbeza dari yang sebelumnya...
"Mini Garasu Classic" iaitu dari kaca dengan design gambar hitam putih. Bersaiz kecil dan sangat menarik untuk diberikan sebagai cenderahati.

Berikut adalah sampel bagi produk " mini Garasu Classic":



Design bagi produk ini boleh di buat..sama single design atau pun double design.. tapi kedua2 nya.. pada satu bahagian sahaja...

Berketinggian 2 1/4 inch dan lebar 2 inch menjadikan mGC ini lebih kiut dan comel kerana saiznya yang kecil.



Design adalah PERCUMA bagi gambar yang ingin di cetak.

mGC ini adalah terhad, jadi siapa cepat dia dapat.. ;-)
Bagi yang ingin membuat tempahan, tempahan minima adalah sebanyak 35 biji dan tidak termasuk kos penghantaran..


Jika ada yang berminat untuk membuat tempahan bagi produk di atas, anda boleh la menghantar email ke : akamikasupport@gmail.com untuk pertanyaan lanjut.


***Afdhal***
(Creative Director) Akamika Gift
0173722584
akamikasupport@gmail.com

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Cetak gambar/design atas mug, pinggan atau gift

Post by martoza on Sun Jun 21, 2009 12:30 am



Akan datang.. Produk Khas
dari Akamika.. - Nama Produk? Blm ada nama lagi.. Jadi sekiranya ada
yang berminat untuk menyumbangkan nama bagi produk ini ..adalah di
alu2kan..sila tinggalkan di bahagian komen atau pun shoutbox.

Sedikit
info mengenai produk ini, ia bersaiz besar... iaitu hampir sama dengan
saiz standard mug yang anda selalu gunakan.. Dari segi kegunaan,
terpulang nak gunakan sebagai apa pun.. sama ada nak jadikan mug untuk
minum.. (maaf la takde pemegang). atau pun.. sebagai pasu bunga..atau
.. tempat letak pensel.. dan macam lagi ikut kreativiti anda..

Sesuai di jadikan sebagai cenderahati untuk para PEMINAT BOLASEPAK .... kalau tak minat bolah pun boleh .. design atas produk boleh di buat ikut kehendak pelanggan..

Bukan itu sahaja.. pelanggan juga boleh tulis nama dan nombor jersy di bahagian belakang..
Jadi ..nntikan kemunculan penuh bagi produk khas ini..

Rajin-rajin la singgah.. untuk mengetahui info terbaru...

TUNGGUU......!!!!

AKAMIKA
"Pasti menarik untuk anda"

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Cetak gambar/design atas mug, pinggan atau gift

Post by martoza on Tue Jul 28, 2009 3:58 am

Produk Terkini dari Akamika Gift telah di lancarkan.. 'mikaTee' yang amat istimewa. 'mika Tee' adalah produk dari jenis porcelin. Boleh digunakan sebagai bekas pensil dan pasu bunga mahupun untuk kegunaan lain..

Berbentuk baju, 'mikaTee' sesuai sebagai cenderahati bagi mereka yang inginkan kelainan.



'mikaTee' kosong.. beserta ukuran (dalam inci) bagi setiap sudut.Saiz nya hampir sama dengan sebiji mug standard.


Istimewa
bagi peminat-peminat bola sepak, anda kini boleh mendapatkan
cenderahati pasukan liga Ingeris yang anda minati..sama ada Manchester
United, Chelsea, Arsenal,.. dan pasukan lain..
dan yang paling
istimewa, anda boleh cetak nama dan no pemain yang anda minati di
bahagian belakang.. seolah-olah seperti jersey anda sendiri...

Menarikkan???







Harga??
Harga pengenalan untuk produk 'mikaTee' ini adalah seperi berikut:

1 'mikaTee'(no + nama sendiri) = rm 25.00 seunit
(bagi pasukan yang sedia ada seperti di atas)

1 'mikaTee'(rekabentuk baru) = rm 35.00 seunit
(bagi pasukan yang tidak tersenarai)

1 'mikaTee'(rekabentuk baru) = rm 35.00 seunit
(selain dari pasukan bola)

Harga adalah termasuk kotak dan fix price. Harga tetap sama walaupun di tempah pada kuantiti yang banyak. Ini adalah produk UNIK dari akamika.

Anda suka kan produk ini? Jika berminat..tempahlah sekarang..

p/s: bagi warga PUSJ ada boleh dtg terus ke rumah saya sekiranya berminat untuk buat tempahan atau melihat sampel produk.. sila sms sekiranya nak dtg.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi :
0173722584 (Afdhal) atau email ke akamikasupport@gmail.com



martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Cetak gambar/design atas mug, pinggan atau gift

Post by martoza on Tue Aug 25, 2009 11:50 pm

Kepada warga Forum ,
jika ada yang nak abadikan gambar kenangan paga mug... tanpa minimum order.. saya boleh buatkan.. Cetakan menggunakan DECAL paper... Tak luntur bila di basuh dengan air.. cuma.. satu je.. tak bleh rendam lama di dalam air..

Berikut adalah 2 jenis mug yang boleh di pilih...
1. curve mug
2. Straight mug



Yang kat atas nie adalah curve mug.. Curve mug nie design nya hanya sebelah sahaja.. harga cuma rm 15 sebiji.. Saiz artwork.. 2.5 inci x 2.5 inci.



yang nie pulak.. staright mug.. , untuk yang nie ada 2 harga..


bagi artwork bersaiz 3x3 inci - harga rm 16 sebiji



dan bagi artwork penuh.. 7.0x3.0 inci rm 20 sebiji

Artwork dlm sample adalah bersaiz kecil..jadi sila abaikan sample tersebut..

artwork akan di siapkan secara percuma..selepas pembayaran deposit di buat ,so boleh la bagi gambar apa saja yang di inginkan.. harga tetap sama..sama ada, ada kaler atau takder kaler...



Special -***discount rate.***

10 hingga 50, diskaun rm2/mug

51 hingga 100, diskaun rm5/mug

101 keatas, bincang kasi jadi


Pos Laju + Packing- RM 10 /item

Jika ada yang berminat nak order..
boleh email kan gambar ke email saya:

akamikasupport@gmail.com

atau sebarang pertanyaan boleh sms 0173722584 (Afdhal)

terima kasih.[/img]

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Cetak gambar/design atas mug, pinggan atau gift

Post by martoza on Mon Nov 23, 2009 7:38 pm

Katalog Latest dari Akamika Gift





martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Cetak gambar/design atas mug, pinggan atau gift

Post by martoza on Mon Nov 21, 2011 4:35 pm

Kini saya (akamikagift) tidak lagi beroperasi dari rumah.

Anda boleh terus ke Studio Akamika (akamikagift) - di alamat berikut 22-1B, jalan pahat h 15/h , Dataran Otomobil Seksyen 15 Shah Alam untuk melihat sample2 produk2 yang di tawarkan.

Sila call /sms sebelum datang. *0173722584 (Afdhal)

Juga ada boleh ke www.akamikagift.com untuk senarai produk dan juga harga.. Atau boleh add saya di Facebook. - MuhdAfdhal(akamikagift)

terima kasih.

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Cetak gambar/design atas mug, pinggan atau gift

Post by Sponsored content Today at 6:15 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum