BILIK UNTUK DISEWA

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

re:bilik untuk disewa

Post by hunny on Tue Jun 02, 2009 12:33 pm

insyaallah....... thanks erk... Very Happy

hunny

Number of posts : 30
Registration date : 2009-05-17
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: BILIK UNTUK DISEWA

Post by mahathm on Tue Jun 02, 2009 1:02 pm

Monthly rent: 160 RM Bedrooms: 4
Type: Houses, For Rent Size: 1000 Square feet

TYPE OF HOUSE :

DOUBLE STOREY TERRACE HOUSE, 4 BEDROOMS &
3 BATHROOMS.

ADDRESS :

NO 29 JALAN KERAK AMPANG 27/47,
TAMAN BUNGA NEGARA, SEKSYEN 27,
40400 SHAH ALAM
SELANGOR

* FULLY FURNISHED..
* FOR FEMALE MUSLIM ONLY..

RENTAL : RM 160.00 PER MONTH.

PLS CONTACT :

016-500 9659 (AYU)

mahathm

Number of posts : 297
Registration date : 2008-10-14
Location : 51 ,Jln PUSJ 1/4

Back to top Go down

re: uma/bilik sewa

Post by hunny on Wed Jun 03, 2009 4:00 pm

tq.. Smile
mahathm wrote:
Monthly rent: 160 RM Bedrooms: 4
Type: Houses, For Rent Size: 1000 Square feet

TYPE OF HOUSE :

DOUBLE STOREY TERRACE HOUSE, 4 BEDROOMS &
3 BATHROOMS.

ADDRESS :

NO 29 JALAN KERAK AMPANG 27/47,
TAMAN BUNGA NEGARA, SEKSYEN 27,
40400 SHAH ALAM
SELANGOR

* FULLY FURNISHED..
* FOR FEMALE MUSLIM ONLY..

RENTAL : RM 160.00 PER MONTH.

PLS CONTACT :

016-500 9659 (AYU)

hunny

Number of posts : 30
Registration date : 2009-05-17
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: BILIK UNTUK DISEWA

Post by mahathm on Wed Jun 03, 2009 4:43 pm

Dah dpt bilik ker belum Cik Yummy?

Kalo belom ni 1 lg try ler kol..


Monthly rent: - Bedrooms: -
Type: Houses, For Rent Size: -

Room for rental available on July 2009.
Location: Subang Jaya SS15 (In front Subang Parade)
Room : Middle room with shared bathroom.
Type : Terrace house.
Privacy : One person per room. (only 4 rooms in a house 3 occupied).
Facility : Wi-fi ready and cooking allowed.
Rental Rate : RM300 (include water & electricity)
Payment : 2 months Deposit + 1 Month rental + RM100 utilities deposit.

Anyone interested feel free contact me (sha) to view the room. We are
outgoing-kind-a-attitude housemates so dont be shy to give me a call Smile






























Sariza B. Ghazali:

mahathm

Number of posts : 297
Registration date : 2008-10-14
Location : 51 ,Jln PUSJ 1/4

Back to top Go down

Re: BILIK UNTUK DISEWA

Post by Bull on Thu Jun 04, 2009 12:45 am

mahathm wrote:Dah dpt bilik ker belum Cik Yummy?

Kalo belom ni 1 lg try ler kol..

oit! bila masa pulak cik hunny tuka nama jadik cik yummy nih? kau ni ada2 je la en. mahathm. en. mahathm tak nak promote rumah kat 1/3 tu sekali ke kat hunny? boleh la cik hunny menceriakan keadaan 1/3 yg tak berapa nak ceria tu. kali ni bukan saja boleh dapat 1 bilik sorang. nak duduk 1 rumah sorang pun boleh.

Bull

Number of posts : 362
Registration date : 2008-10-12
Age : 43
Location : Pinggiran USJ 1/5

Back to top Go down

re: uma/bilik sewa

Post by hunny on Thu Jun 04, 2009 9:52 am

aaaa..cik yummy?? Sad alaa, slh tu.. lum lg la, sy da tension ni..
mtk maap la ye, klu sy ckp ni slh ke ape pn.. jauhnyer...sy da la x de transport, kje lak kt area kilang panasonic n sek teknik 2.. x pe lar, papae pn sy cbe ye..time kasih..

mahathm wrote:Dah dpt bilik ker belum Cik Yummy?

Kalo belom ni 1 lg try ler kol..


Monthly rent: - Bedrooms: -
Type: Houses, For Rent Size: -

Room for rental available on July 2009.
Location: Subang Jaya SS15 (In front Subang Parade)
Room : Middle room with shared bathroom.
Type : Terrace house.
Privacy : One person per room. (only 4 rooms in a house 3 occupied).
Facility : Wi-fi ready and cooking allowed.
Rental Rate : RM300 (include water & electricity)
Payment : 2 months Deposit + 1 Month rental + RM100 utilities deposit.

Anyone interested feel free contact me (sha) to view the room. We are
outgoing-kind-a-attitude housemates so dont be shy to give me a call Smile




























Sariza B. Ghazali:

hunny

Number of posts : 30
Registration date : 2009-05-17
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: BILIK UNTUK DISEWA

Post by mahathm on Thu Jun 04, 2009 10:52 am

Bull wrote:
mahathm wrote:Dah dpt bilik ker belum Cik Yummy?

Kalo belom ni 1 lg try ler kol..

oit! bila masa pulak cik hunny tuka nama jadik cik yummy nih? kau ni ada2 je la en. mahathm. en. mahathm tak nak promote rumah kat 1/3 tu sekali ke kat hunny? boleh la cik hunny menceriakan keadaan 1/3 yg tak berapa nak ceria tu. kali ni bukan saja boleh dapat 1 bilik sorang. nak duduk 1 rumah sorang pun boleh.

hehehehe..knp x igt kan awal2..kalo x dh lama promote umah tu..hehehe

mahathm

Number of posts : 297
Registration date : 2008-10-14
Location : 51 ,Jln PUSJ 1/4

Back to top Go down

Re: BILIK UNTUK DISEWA

Post by zuhalian on Thu Jun 04, 2009 11:12 am

hmm...kang skuad meronda ni manjang ulang alik kat jalan tu je laaa.... :p

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: BILIK UNTUK DISEWA

Post by hunny on Thu Jun 04, 2009 11:21 am

jgn la mara ye...

hunny

Number of posts : 30
Registration date : 2009-05-17
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: BILIK UNTUK DISEWA

Post by toyak(sarjance) on Thu Jun 04, 2009 11:49 am

bull,,,,,,

toyak(sarjance)

Number of posts : 217
Registration date : 2008-05-09
Age : 42
Location : subang jaya

Back to top Go down

Re: BILIK UNTUK DISEWA

Post by Affendi on Thu Jun 04, 2009 5:48 pm

mahathm wrote:
Bull wrote:
mahathm wrote:Dah dpt bilik ker belum Cik Yummy?

Kalo belom ni 1 lg try ler kol..

oit! bila masa pulak cik hunny tuka nama jadik cik yummy nih? kau ni ada2 je la en. mahathm. en. mahathm tak nak promote rumah kat 1/3 tu sekali ke kat hunny? boleh la cik hunny menceriakan keadaan 1/3 yg tak berapa nak ceria tu. kali ni bukan saja boleh dapat 1 bilik sorang. nak duduk 1 rumah sorang pun boleh.

hehehehe..knp x igt kan awal2..kalo x dh lama promote umah tu..hehehe

Hunny ke Yummy pasal avatar cun sebelah kanan tu lah... cuba dia letak gambar nenek rongak or telur kemaruk pecah.. dah tentu yummy jadi yucky.. Razz ish..ish.. tinggi sungguh fantasi hangpa nih.. hehehe... Laughing Dgn kucing pun boleh je depa ni.. ish..ish..ish.. dugaan...

Affendi

Number of posts : 193
Registration date : 2008-02-04
Age : 37
Location : 3 JLN PUSJ 3/2

Back to top Go down

Re: BILIK UNTUK DISEWA

Post by mahathm on Thu Jun 04, 2009 6:29 pm

Affendi wrote:
mahathm wrote:
Bull wrote:
mahathm wrote:Dah dpt bilik ker belum Cik Yummy?

Kalo belom ni 1 lg try ler kol..

oit! bila masa pulak cik hunny tuka nama jadik cik yummy nih? kau ni ada2 je la en. mahathm. en. mahathm tak nak promote rumah kat 1/3 tu sekali ke kat hunny? boleh la cik hunny menceriakan keadaan 1/3 yg tak berapa nak ceria tu. kali ni bukan saja boleh dapat 1 bilik sorang. nak duduk 1 rumah sorang pun boleh.

hehehehe..knp x igt kan awal2..kalo x dh lama promote umah tu..hehehe

Hunny ke Yummy pasal avatar cun sebelah kanan tu lah... cuba dia letak gambar nenek rongak or telur kemaruk pecah.. dah tentu yummy jadi yucky.. Razz ish..ish.. tinggi sungguh fantasi hangpa nih.. hehehe... Laughing Dgn kucing pun boleh je depa ni.. ish..ish..ish.. dugaan...

Kucing jgn disebut2..En Bull byk pelihara kucing tuh..Cantik2 bulu dia..Kalo berkenan mintak ler sekor..tp ingat bela ngan niat yg betul..murah rezeki...cuma bt masa skrg nih makan kucing belum ada dlm katalog saya..mungkin kaming soon ada kot.. cat

mahathm

Number of posts : 297
Registration date : 2008-10-14
Location : 51 ,Jln PUSJ 1/4

Back to top Go down

Re: BILIK UNTUK DISEWA

Post by irisman on Thu Jun 04, 2009 7:08 pm

mahathm wrote:
Kucing jgn disebut2..En Bull byk pelihara kucing tuh..Cantik2 bulu dia..Kalo berkenan mintak ler sekor..tp ingat bela ngan niat yg betul..murah rezeki...cuma bt masa skrg nih makan kucing belum ada dlm katalog saya..mungkin kaming soon ada kot.. cat

Peh!!.. Last week masa ronda ronda RT.. Kitaorang tengok kucing En. Bull terbiar je dalam kesejukan kat luar... Duduk sekelompok kat dalam pasu bunga kat luar main gate.. kesian sungguh.. nyaris nyaris kita call jabatan perlindungan haiwan... Very Happy

irisman

Number of posts : 400
Registration date : 2008-03-01

Back to top Go down

Re: BILIK UNTUK DISEWA

Post by Bull on Thu Jun 04, 2009 10:29 pm

hunny wrote:aaaa..cik yummy?? Sad alaa, slh tu.. lum lg la, sy da tension ni..
mtk maap la ye, klu sy ckp ni slh ke ape pn.. jauhnyer...sy da la x de transport, kje lak kt area kilang panasonic n sek teknik 2.. x pe lar, papae pn sy cbe ye..time kasih..

keje kat area kilang panasonic n sek teknik ke? takde masalah. en. mahathm memang lalu depan panasonic/sm teknik tu tiap2 hari. kalau dia cuti/MC pun takde masalah utk dia tolong hantar. kekeke...

si hunny ni tau ke tak sebenarnya taman pinggiran usj ni kat mana ni?

Bull

Number of posts : 362
Registration date : 2008-10-12
Age : 43
Location : Pinggiran USJ 1/5

Back to top Go down

Re: BILIK UNTUK DISEWA

Post by hunny on Fri Jun 05, 2009 4:05 pm

salam... tau sgt2 saaayaang Very Happy ...

hunny

Number of posts : 30
Registration date : 2009-05-17
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: BILIK UNTUK DISEWA

Post by mahathm on Fri Jun 05, 2009 4:35 pm

hunny wrote:salam... tau sgt2 saaayaang Very Happy ...

huhhh..ini boleh mengoncang dunia nih... cherry

mahathm

Number of posts : 297
Registration date : 2008-10-14
Location : 51 ,Jln PUSJ 1/4

Back to top Go down

Re: BILIK UNTUK DISEWA

Post by Bull on Fri Jun 05, 2009 9:49 pm

zuhalian wrote:hmm...kang skuad meronda ni manjang ulang alik kat jalan tu je laaa.... :p

takpelah pn zu. nanti rumah pn. zu pun kitaorg tolong round2 banyak kali jugak ye. kekeke...

Bull

Number of posts : 362
Registration date : 2008-10-12
Age : 43
Location : Pinggiran USJ 1/5

Back to top Go down

Re: BILIK UNTUK DISEWA

Post by Bull on Fri Jun 05, 2009 9:50 pm

toyak(sarjance) wrote:bull,,,,,,

gaponyo abe weh?

Bull

Number of posts : 362
Registration date : 2008-10-12
Age : 43
Location : Pinggiran USJ 1/5

Back to top Go down

Re: BILIK UNTUK DISEWA

Post by Bull on Fri Jun 05, 2009 9:58 pm

mahathm wrote:
Affendi wrote:
mahathm wrote:
Bull wrote:
mahathm wrote:Dah dpt bilik ker belum Cik Yummy?

Kalo belom ni 1 lg try ler kol..

oit! bila masa pulak cik hunny tuka nama jadik cik yummy nih? kau ni ada2 je la en. mahathm. en. mahathm tak nak promote rumah kat 1/3 tu sekali ke kat hunny? boleh la cik hunny menceriakan keadaan 1/3 yg tak berapa nak ceria tu. kali ni bukan saja boleh dapat 1 bilik sorang. nak duduk 1 rumah sorang pun boleh.

hehehehe..knp x igt kan awal2..kalo x dh lama promote umah tu..hehehe

Hunny ke Yummy pasal avatar cun sebelah kanan tu lah... cuba dia letak gambar nenek rongak or telur kemaruk pecah.. dah tentu yummy jadi yucky.. Razz ish..ish.. tinggi sungguh fantasi hangpa nih.. hehehe... Laughing Dgn kucing pun boleh je depa ni.. ish..ish..ish.. dugaan...

Kucing jgn disebut2..En Bull byk pelihara kucing tuh..Cantik2 bulu dia..Kalo berkenan mintak ler sekor..tp ingat bela ngan niat yg betul..murah rezeki...cuma bt masa skrg nih makan kucing belum ada dlm katalog saya..mungkin kaming soon ada kot.. cat

mana ada banyak. 2 ekor je. nak mintak kucing2 aku tu tak boleh la. sayang wo. balik kg pun bawak sekali tu.

Bull

Number of posts : 362
Registration date : 2008-10-12
Age : 43
Location : Pinggiran USJ 1/5

Back to top Go down

Re: BILIK UNTUK DISEWA

Post by Bull on Fri Jun 05, 2009 10:01 pm

irisman wrote:
mahathm wrote:
Kucing jgn disebut2..En Bull byk pelihara kucing tuh..Cantik2 bulu dia..Kalo berkenan mintak ler sekor..tp ingat bela ngan niat yg betul..murah rezeki...cuma bt masa skrg nih makan kucing belum ada dlm katalog saya..mungkin kaming soon ada kot.. cat

Peh!!.. Last week masa ronda ronda RT.. Kitaorang tengok kucing En. Bull terbiar je dalam kesejukan kat luar... Duduk sekelompok kat dalam pasu bunga kat luar main gate.. kesian sungguh.. nyaris nyaris kita call jabatan perlindungan haiwan... Very Happy

kucing2 aku tu memang camtu. zuhud. bagi tempat tido yg empuk, dia tak nak.

Bull

Number of posts : 362
Registration date : 2008-10-12
Age : 43
Location : Pinggiran USJ 1/5

Back to top Go down

Re: BILIK UNTUK DISEWA

Post by Bull on Fri Jun 05, 2009 10:20 pm

mahathm wrote:
hunny wrote:salam... tau sgt2 saaayaang Very Happy ...

huhhh..ini boleh mengoncang dunia nih... cherry

nasib baik bom tu boleh sengih lagi... kalau meletup, abis aku. tido luar dgn kucing.

Bull

Number of posts : 362
Registration date : 2008-10-12
Age : 43
Location : Pinggiran USJ 1/5

Back to top Go down

Re: BILIK UNTUK DISEWA

Post by hunny on Sat Jun 06, 2009 9:33 pm

jgn mare...sj gurau2... Wink sy ckp bt la, sy tau mne pinggiran usj 2... 2 sbb klu blh n klu ad uma/blk yg nk d sewa, inform la sy...

hunny

Number of posts : 30
Registration date : 2009-05-17
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: BILIK UNTUK DISEWA

Post by Sponsored content Today at 6:33 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum