Perlu feedback hari terbaik untuk buat meeting.

View previous topic View next topic Go down

Perlu feedback hari terbaik untuk buat meeting.

Post by fadzly on Fri May 22, 2009 3:38 pm

Assalamualaikum & selamat sejahtera kawan kawan AJK JKP PUSJ1 sekelian,

Saya difahamkan ramai yg agak sukar menghadirkan diri untuk mesyuarat JKP
kita yg kerap diadakan pada hari jumaat malam sabtu.

Dengan ini saya nak open untuk feedback, hari apa yg sesuai?
Malam hari bekerja ataupun weekend?

Mintak secepat mungkin supaya saya boleh schedule next meeting. Banyak urusan yg perlu di update dan di bincangkan pada semua AJK kita.

Segan kalu feedback melalui PM/ sms pun boleh.

Fadzly Mustapa
Setiausaha JKP PUSJ1
019-2992153

fadzly

Number of posts : 112
Registration date : 2008-01-03

Back to top Go down

Re: Perlu feedback hari terbaik untuk buat meeting.

Post by zuhalian on Fri May 22, 2009 6:23 pm

saya ok ari bekerja...

x ok ari jumaat malam or weekend malam sbb slalu ada activity...

but terpulang laa pada suara ramai.. Smile

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Perlu feedback hari terbaik untuk buat meeting.

Post by Bull on Sat May 23, 2009 12:51 pm

bagi saya, hari apa pun tak kisah. cuma, dicadangkan kekerapan tu dikurangkan sedikit. sebulan sekali ke, 2 minggu sekali ke. kerap sangat meeting tapi takde apa progres pun tak sesuai gak.

lagi, kena ada agenda dgn minutes of meeting la en. setiausaha. apa2 hal senang nak refer.

Bull

Number of posts : 362
Registration date : 2008-10-12
Age : 43
Location : Pinggiran USJ 1/5

Back to top Go down

Re: Perlu feedback hari terbaik untuk buat meeting.

Post by zuhalian on Sat May 23, 2009 9:32 pm

betul gak tu..kalau kerap ngat pening cik abang saya...anak sorang tu anak manja mama dia..lama2 kene tggl ngan abah dia kang ika wat perangai...hehehhe

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Perlu feedback hari terbaik untuk buat meeting.

Post by irisman on Sat May 23, 2009 9:35 pm

zuhalian wrote:betul gak tu..kalau kerap ngat pening cik abang saya...anak sorang tu anak manja mama dia..lama2 kene tggl ngan abah dia kang ika wat perangai...hehehhe

Senang je tu Cik Zuhalian... Buat je meeting kat rumah Cik Zuhalian.. tak payah nak tinggalkan anak... Very Happy Refreshment pun mesti Cik Zuhalian prepare special punya.. Very Happy

irisman

Number of posts : 400
Registration date : 2008-03-01

Back to top Go down

Re: Perlu feedback hari terbaik untuk buat meeting.

Post by Sha' Raul on Sat May 23, 2009 9:56 pm

saya cadangkan meeting hr drpd hr isnin hingga hr khamis. hr jumaat x sempatla coz ada hal.

Sha' Raul

Number of posts : 2
Registration date : 2009-04-25
Age : 33
Location : Jalan Pinggiran USJ1/5

Back to top Go down

Re: Perlu feedback hari terbaik untuk buat meeting.

Post by zuhalian on Sat May 23, 2009 10:24 pm

kene mintak permission cik abang dulu laa..bkn xnk jemput just skang ni dia slalu blk lewat so sian lak dia nk rest..insyaAllah saya mmg berbesar ati nk jemput bila tiba masa sesuai yer.. Very Happy

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Perlu feedback hari terbaik untuk buat meeting.

Post by Sephiroth on Fri Jun 12, 2009 12:37 am

Pn Zu pny meeting untuk wanita itu ari suggest ari ape ye?
saya lupa lak... kang x sempat nak inform org rumah saya... kurang korum plak nanti...

Sephiroth

Number of posts : 5
Registration date : 2009-06-12

Back to top Go down

Re: Perlu feedback hari terbaik untuk buat meeting.

Post by zuhalian on Fri Jun 12, 2009 4:46 am

ari sabtu...nnt saya dah siap flyer saya bg kat ajk/rt Smile

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Perlu feedback hari terbaik untuk buat meeting.

Post by irisman on Fri Jun 12, 2009 10:04 am

zuhalian wrote:ari sabtu...nnt saya dah siap flyer saya bg kat ajk/rt Smile

RT susah sikit nak round sekarang nih... Berjerebu..... Nanti boleh dapat sesak nafas...

irisman

Number of posts : 400
Registration date : 2008-03-01

Back to top Go down

Re: Perlu feedback hari terbaik untuk buat meeting.

Post by hakhai on Fri Jun 12, 2009 10:24 am

irisman wrote:
zuhalian wrote:ari sabtu...nnt saya dah siap flyer saya bg kat ajk/rt Smile

RT susah sikit nak round sekarang nih... Berjerebu..... Nanti boleh dapat sesak nafas...
ini kene provide topeng hidung+mulut ni... sekarang ni jerebu memang teruk tapi tak kuar pun indeks pencemaran mcm dulu2... konpom dlm kategori tak sihat ni..

and pasal meeting, saya punya aktiviti tak tentu.. kalau ada kelapangan insya-Allah akan hadir..

hakhai

Number of posts : 166
Registration date : 2008-01-03
Location : PUSJ 1/5

Back to top Go down

Re: Perlu feedback hari terbaik untuk buat meeting.

Post by Bull on Fri Jun 12, 2009 10:43 pm

hakhai wrote:
irisman wrote:
zuhalian wrote:ari sabtu...nnt saya dah siap flyer saya bg kat ajk/rt Smile

RT susah sikit nak round sekarang nih... Berjerebu..... Nanti boleh dapat sesak nafas...
ini kene provide topeng hidung+mulut ni... sekarang ni jerebu memang teruk tapi tak kuar pun indeks pencemaran mcm dulu2... konpom dlm kategori tak sihat ni..

and pasal meeting, saya punya aktiviti tak tentu.. kalau ada kelapangan insya-Allah akan hadir..

en. hakhai. bukan ke meeting tu utk org pompuan?

Bull

Number of posts : 362
Registration date : 2008-10-12
Age : 43
Location : Pinggiran USJ 1/5

Back to top Go down

Re: Perlu feedback hari terbaik untuk buat meeting.

Post by toyak(sarjance) on Fri Jun 12, 2009 10:51 pm

aku pun tak faham...one id for one house kot...

toyak(sarjance)

Number of posts : 217
Registration date : 2008-05-09
Age : 42
Location : subang jaya

Back to top Go down

Re: Perlu feedback hari terbaik untuk buat meeting.

Post by Mail Shah Tm on Tue Sep 08, 2009 9:23 pm

cuba jika boleh/erlu adakan meeting siang hari.... lbih segar & energize dr malam rasnya...... tuan shukri biasa miting siang pun kan...lunch hours lg......... tak salah, boleh jimat kos lampu rumah jika tak buat malam.... kalu dak... laju meter tnb tu berlari...cuba tgk... sekadar pandangan je... kalu sesaje nak mai meeting sebagai pemerhati, boleh ka?

Mail Shah Tm

Number of posts : 9
Registration date : 2009-07-13
Age : 43

Back to top Go down

Re: Perlu feedback hari terbaik untuk buat meeting.

Post by fadzly on Thu Sep 17, 2009 5:01 pm

Mail Shah Tm wrote:cuba jika boleh/erlu adakan meeting siang hari.... lbih segar & energize dr malam rasnya...... tuan shukri biasa miting siang pun kan...lunch hours lg......... tak salah, boleh jimat kos lampu rumah jika tak buat malam.... kalu dak... laju meter tnb tu berlari...cuba tgk... sekadar pandangan je... kalu sesaje nak mai meeting sebagai pemerhati, boleh ka?

Boleh...
kalau bawak juadah sekali lagi boleh Smile

fadzly

Number of posts : 112
Registration date : 2008-01-03

Back to top Go down

Re: Perlu feedback hari terbaik untuk buat meeting.

Post by Mail Shah Tm on Fri Sep 25, 2009 5:48 pm

ok........ apa2 call je..

Mail Shah Tm

Number of posts : 9
Registration date : 2009-07-13
Age : 43

Back to top Go down

Re: Perlu feedback hari terbaik untuk buat meeting.

Post by Sponsored content Today at 7:52 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum