Tart Nenas

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Tart Nenas

Post by victoriasecret on Mon Jun 29, 2009 1:04 pm

Kueh Tart Nenas yg sedap untuk dijual dari 3/2
RM 22 - 50 biji sebalang...

contact us :
0126088901 - Lily
0125645186 - Emmy

kalau nak beli dari rumah pun bleh umah 42A, jln 3/2 , pinggiran usj 3

victoriasecret

Number of posts : 11
Registration date : 2009-05-29

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by mahathm on Mon Jun 29, 2009 2:11 pm

sample xder ker?

mahathm

Number of posts : 297
Registration date : 2008-10-14
Location : 51 ,Jln PUSJ 1/4

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by cherryza on Mon Jun 29, 2009 10:03 pm

bole minta sample? Kalau order nanti dpt brp ari sblm raya?

cherryza

Number of posts : 18
Registration date : 2009-04-25
Location : pusj 3/3

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by quizilla on Tue Jun 30, 2009 10:53 am

mahathm wrote:sample xder ker?

klu nk sample boleh dtg ke rumah yer en mahathm..

quizilla

Number of posts : 48
Registration date : 2009-06-22
Age : 32
Location : 3/2 Pinggiran USJ3

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by quizilla on Tue Jun 30, 2009 11:01 am

cherryza wrote:bole minta sample? Kalau order nanti dpt brp ari sblm raya?

kalu nk sample boley dtg umah..kuih tu skng pon dah ade stock kalu utk nk makan..kalu utk raya kita akan bg paling lewat seminggu sebelum raya..atau pon ikut pada awak bila awk nk amik..

quizilla

Number of posts : 48
Registration date : 2009-06-22
Age : 32
Location : 3/2 Pinggiran USJ3

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by Affendi on Tue Jun 30, 2009 12:43 pm

kuih tart jer? lain xde?

Affendi

Number of posts : 193
Registration date : 2008-02-04
Age : 37
Location : 3 JLN PUSJ 3/2

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by quizilla on Tue Jun 30, 2009 12:53 pm

ade..skang ni utk sample ade tart nenas,biskut nestum,shortbread..kalu berminat boley le ke rumah..ajak ler wife dtg utk rasa.

quizilla

Number of posts : 48
Registration date : 2009-06-22
Age : 32
Location : 3/2 Pinggiran USJ3

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by Affendi on Tue Jun 30, 2009 1:19 pm

wife x mkn sgt.. saya yg makan.. sorang dtg rasa cukup ler.. Razz

Affendi

Number of posts : 193
Registration date : 2008-02-04
Age : 37
Location : 3 JLN PUSJ 3/2

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by victoriasecret on Tue Jun 30, 2009 1:38 pm

hurm bleh la datang umah ..tunggu kat luar pagar kitaorg bagi ler sample rasa.. Smile

victoriasecret

Number of posts : 11
Registration date : 2009-05-29

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by cherryza on Tue Jun 30, 2009 1:42 pm

umah awk kat mana? Camna nak dtg add x tau. Weekend ni sy amik. Yg ry punya kalau bole buat lmbt2 sikit br fresh frm the oven Smile

cherryza

Number of posts : 18
Registration date : 2009-04-25
Location : pusj 3/3

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by victoriasecret on Tue Jun 30, 2009 1:57 pm

Hi Cherryza .. alamat kitaorg 42A jalan 3/2 pinggiran usj 3
awak nak berapa balang? kitaorg simpankan siap2 sbb takot habes nak kena tunggu stock baru plak next week..

oder utk raya no problem lambat2 pun bleh..juz call je kitaorg..
seperti no. talipon yg tertera di atass....thanks

victoriasecret

Number of posts : 11
Registration date : 2009-05-29

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by quizilla on Tue Jun 30, 2009 2:33 pm

Cherryza n en Affendi..inform ler pd kenalan2 anda nnt yer..

quizilla

Number of posts : 48
Registration date : 2009-06-22
Age : 32
Location : 3/2 Pinggiran USJ3

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by Affendi on Thu Jul 02, 2009 1:03 pm

quizilla wrote:Cherryza n en Affendi..inform ler pd kenalan2 anda nnt yer..

korang buat sendiri ke "out-source" kuih2 tu? kalo byk2 order boleh buat tak dgn jaminan kualiti yg setara? Shocked

p/s: bg rasa kuih kenalah buat air sekali...nnt tercekik mati camne?

Affendi

Number of posts : 193
Registration date : 2008-02-04
Age : 37
Location : 3 JLN PUSJ 3/2

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by Affendi on Thu Jul 02, 2009 1:09 pm

saya nak order 1 (satu) balang sahaja...ada a/c maybank 2u tak leh trus trf?
tapi untuk lepas raya.. raya balik kampung dah ada ketupat/lemang & kuih..

kuih nak letak kat ofis..susah cari makan pasal time tu byk kedai makan tak bukak lagi kat shah alam..org melayu ni memang suka beraya sakan..dah habis duit baru mula bukak kedai.. Shocked

Affendi

Number of posts : 193
Registration date : 2008-02-04
Age : 37
Location : 3 JLN PUSJ 3/2

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by mahathm on Thu Jul 02, 2009 3:48 pm

Affendi wrote:saya nak order 1 (satu) balang sahaja...ada a/c maybank 2u tak leh trus trf?
tapi untuk lepas raya.. raya balik kampung dah ada ketupat/lemang & kuih..

kuih nak letak kat ofis..susah cari makan pasal time tu byk kedai makan tak bukak lagi kat shah alam..org melayu ni memang suka beraya sakan..dah habis duit baru mula bukak kedai.. Shocked

huhhh...jgn suka berburuk sangka..
org melayu kita ni memang x lari dri perasaan berburuk sangka.. drunken
errr pose dh ganti ke? Question

mahathm

Number of posts : 297
Registration date : 2008-10-14
Location : 51 ,Jln PUSJ 1/4

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by Affendi on Thu Jul 02, 2009 3:57 pm

mahathm wrote:
Affendi wrote:saya nak order 1 (satu) balang sahaja...ada a/c maybank 2u tak leh trus trf?
tapi untuk lepas raya.. raya balik kampung dah ada ketupat/lemang & kuih..

kuih nak letak kat ofis..susah cari makan pasal time tu byk kedai makan tak bukak lagi kat shah alam..org melayu ni memang suka beraya sakan..dah habis duit baru mula bukak kedai.. Shocked

huhhh...jgn suka berburuk sangka..
org melayu kita ni memang x lari dri perasaan berburuk sangka.. drunken
errr pose dh ganti ke? Question

kalau dah sebegitu keadaan seadanya dah tak masuk kategori buruk sangka lg dah.. kalau bukan pengalaman kerja 6thn kat shah alam di company yg tiada kantin saya tak cakap le..
dah memang hakikat minggu pertama lepas raya cuma kedai mamak & fast fud je bukak.. org nak makan nasik campur masakan melayu pun susah.. Basketball

soalan pose ganti tu tanya kat warga 42A, 3/2.. tak relevan.. Razz

Affendi

Number of posts : 193
Registration date : 2008-02-04
Age : 37
Location : 3 JLN PUSJ 3/2

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by mahathm on Thu Jul 02, 2009 4:24 pm

mamak pn mamak la..kalo dh lapor tu balun jer ler.. lol!
nasi campur masakan apa yg en affendi nk mkn sgt tuh??
singang?tempoyak?budu?belacan???
jgn x caya..mamak skrg pn dh pandai masak lomak cili padi..ekekekekeke

mahathm

Number of posts : 297
Registration date : 2008-10-14
Location : 51 ,Jln PUSJ 1/4

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by quizilla on Thu Jul 02, 2009 4:34 pm

Affendi wrote:
quizilla wrote:Cherryza n en Affendi..inform ler pd kenalan2 anda nnt yer..

korang buat sendiri ke "out-source" kuih2 tu? kalo byk2 order boleh buat tak dgn jaminan kualiti yg setara? Shocked

p/s: bg rasa kuih kenalah buat air sekali...nnt tercekik mati camne?

heheheh outsouce ler..mn sempat nk wat seniri..kualiti terjamin setara, baik dan halal.. Very Happy

quizilla

Number of posts : 48
Registration date : 2009-06-22
Age : 32
Location : 3/2 Pinggiran USJ3

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by quizilla on Thu Jul 02, 2009 4:53 pm

Kalu nk oder utk raya pon boley..xde masalah

quizilla

Number of posts : 48
Registration date : 2009-06-22
Age : 32
Location : 3/2 Pinggiran USJ3

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by Affendi on Thu Jul 02, 2009 6:12 pm

mahathm wrote:mamak pn mamak la..kalo dh lapor tu balun jer ler.. lol!
nasi campur masakan apa yg en affendi nk mkn sgt tuh??
singang?tempoyak?budu?belacan???
jgn x caya..mamak skrg pn dh pandai masak lomak cili padi..ekekekekeke

Anything but recycled curry gravy...

saya org kampung..suka masakan kampung yg simple.. sekali-sekala kari ok le..ttp kalo pagi sampai petang setiap hari rutin mkn kari mamak rasanya rupa pun dah boleh jd mcm kepala ikan merah yg ternganga dlm kari tu.. drunken

p/s: masak lomak tu mamak out-sourced kat indon masak Razz

Affendi

Number of posts : 193
Registration date : 2008-02-04
Age : 37
Location : 3 JLN PUSJ 3/2

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by Affendi on Thu Jul 02, 2009 6:17 pm

quizilla wrote:
heheheh outsouce ler..mn sempat nk wat seniri..kualiti terjamin setara, baik dan halal.. Very Happy

Razz ingatkan hasil air tangan kaki anak2 dara 42A jln 3/2... dah agak dah out-sourced fud...(sapa suplier? hehehe..)
pempuan berkerjaya ni mmg x pandai nak buat kuey2 raya ni lazimnya..

p/s: saya suka kari tanpa kuah..

Affendi

Number of posts : 193
Registration date : 2008-02-04
Age : 37
Location : 3 JLN PUSJ 3/2

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by quizilla on Thu Jul 02, 2009 7:39 pm

hehehe...mn ler sempat nk wat en affendi...heheheh...

so mcm mn??mau oder ke?

quizilla

Number of posts : 48
Registration date : 2009-06-22
Age : 32
Location : 3/2 Pinggiran USJ3

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by zuhalian on Thu Jul 02, 2009 7:52 pm

Affendi wrote:
quizilla wrote:
heheheh outsouce ler..mn sempat nk wat seniri..kualiti terjamin setara, baik dan halal.. Very Happy

Razz ingatkan hasil air tangan kaki anak2 dara 42A jln 3/2... dah agak dah out-sourced fud...(sapa suplier? hehehe..)
pempuan berkerjaya ni mmg x pandai nak buat kuey2 raya ni lazimnya..

p/s: saya suka kari tanpa kuah..

ehem..ehem..sgt laa x betul nya ayat pempuan berkerjaya mmg x pandai nk wat kuih raya tu...cuma samada sempat nak wat utk jual or x jer...but ramai yg reti buat...plg kurang pun utk keluarga... Smile

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by quizilla on Thu Jul 02, 2009 8:39 pm

yer btl2..stju ngan pendapat cik zuhalian.. Laughing

quizilla

Number of posts : 48
Registration date : 2009-06-22
Age : 32
Location : 3/2 Pinggiran USJ3

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by mahathm on Fri Jul 03, 2009 9:50 am

zuhalian wrote:
Affendi wrote:
quizilla wrote:
heheheh outsouce ler..mn sempat nk wat seniri..kualiti terjamin setara, baik dan halal.. Very Happy

Razz ingatkan hasil air tangan kaki anak2 dara 42A jln 3/2... dah agak dah out-sourced fud...(sapa suplier? hehehe..)
pempuan berkerjaya ni mmg x pandai nak buat kuey2 raya ni lazimnya..

p/s: saya suka kari tanpa kuah..

ehem..ehem..sgt laa x betul nya ayat pempuan berkerjaya mmg x pandai nk wat kuih raya tu...cuma samada sempat nak wat utk jual or x jer...but ramai yg reti buat...plg kurang pun utk keluarga... Smile

akhirrnyaa..ketua wanita pusj 1 bersuara .. Very Happy

mahathm

Number of posts : 297
Registration date : 2008-10-14
Location : 51 ,Jln PUSJ 1/4

Back to top Go down

Re: Tart Nenas

Post by Sponsored content Today at 7:49 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum