Kuih Raya dan Corporate Gift/Bingkisan lebaran

View previous topic View next topic Go down

Kuih Raya dan Corporate Gift/Bingkisan lebaran

Post by cherryza on Tue Jun 30, 2009 3:38 pm

Assalamualaikum

“Ya Allah sesungguhnya telah datang bulan Ramadhan . Ya Allah, Tuhan pemilik bulan Ramadhan. Engkau tutunkan di dalamnya Al-Quran, Engkau jadikan Al-Quran penjelasan petunjuk antara yang hak dan yang batil. Ya Allah berkatilah kami di bulan Ramadhan ini. Bantulah kami untuk melakukan shaum dan shalat di dalamnya dan terimalah amal ibadah kami.”

Sempena Ramadhan dan Syawal yg bakal menjelma sy ingin memeriahkan lagi ruangan usahawan PUSJ ini dgn tempahan kuih raya dan Corporate Gift. Yang italic(senget) tu chef recommended


Ezzah 0162179880 Tempahan ditutup 8 August 2009

1) Biskut strawberry RM44 100pcs

2) Chocolate chip RM44 100pcs Shocked

3) Chocolate treasure RM46 100pcs Shocked

4) Coconut crunch RM36 100pcs

5) Cornflakes RM36 100pcs

6) Irish Cookies RM38 100pcs

7) Sandy keju RM46 100pcs

Samperit RM38 100pcs

9) Snow almond RM44 100pcs

10) Spanish cookies RM42 100pcs Shocked

11) Snowball cookies RM42 100pcs

12) Shortbread normal/ RM44 100pcs

Strawberry/orange RM46 100pcs

13) Biskut Nescafe RM44 100pcs

14) Sarang semut RM36 100pcs

15) Cornflakes madu RM36 100pcs

16) Hirisan Badam Crispies RM44 100pcs Shocked

17) Biskut Batik Y RM 32 100pcs Shocked (Budget Cookies- value for money)




Choc chip choc treasure strawberry coconut crunch


conflakes irish cookies sandy keju


Juga menerima tempahan untuk Corporate gift/bungkusan hamper. Minimum tempahan 5 bungkus (kecuali hamper). Harga akan diberi bergantung kepada jenis kuih dan permintaan jenis hamper. Setelah berbincang saya akan beri quotation





Regards
Ezzah

cherryza

Number of posts : 18
Registration date : 2009-04-25
Location : pusj 3/3

Back to top Go down

Re: Kuih Raya dan Corporate Gift/Bingkisan lebaran

Post by ron on Tue Jun 30, 2009 5:31 pm

Wah!!! lagi hbt promo dari Cik Godzzila la. Siap hamper plk 2h. Mengancam sungguh, jgn jd usaha1 cenda1 sudahlah. Abis bln puasa stop terus. cheers

ron

Number of posts : 19
Registration date : 2008-01-06
Location : 61 3/3

Back to top Go down

Re: Kuih Raya dan Corporate Gift/Bingkisan lebaran

Post by cherryza on Tue Jun 30, 2009 6:37 pm

ron wrote:Wah!!! lagi hbt promo dari Cik Godzzila la. Siap hamper plk 2h. Mengancam sungguh, jgn jd usaha1 cenda1 sudahlah. Abis bln puasa stop terus. cheers


Sebenarnya saya mmg bercadang untuk buat corporate gift. Insyallah sepanjang tahun , kalau bkn musim raya kuih bole tukar dgn coklat, hiasan bunga tiruan dsb. Dan saya akan registerkan company secepat mungkin so insyallah xkan ada masalah dgn corporate quotation/ purchase order/ invoices

War2kanlah ye. Terima kasih

psst: sebenarnya sy ni jiran awk Question

cherryza

Number of posts : 18
Registration date : 2009-04-25
Location : pusj 3/3

Back to top Go down

Re: Kuih Raya dan Corporate Gift/Bingkisan lebaran

Post by ron on Wed Jul 01, 2009 12:26 am

Aii..siap main bisik2 lak...dah terang2 kat atas knan dok 2lis jln 3/3. Mmg sah berjiran.
Anyway kalu nak tmbah kolekc kuih raya, kt rmh saya blh dikatakan tiap minggu kak ipar buat custard pie. Satu jenisjerlah...jual ngan kwn2 dia.

ron

Number of posts : 19
Registration date : 2008-01-06
Location : 61 3/3

Back to top Go down

Re: Kuih Raya dan Corporate Gift/Bingkisan lebaran

Post by cherryza on Thu Jul 02, 2009 12:08 am

Menarik custard pie tu tp lbh sesuai kalau utk dijdkan minum ptg, kalau kuih raya or hamper biasanya org cr yg thn lm. Tp kalau ada lbh nk juga rs hehe.kesimpulannya cik ron nk order kuih mana brp blg nih? Smile

cherryza

Number of posts : 18
Registration date : 2009-04-25
Location : pusj 3/3

Back to top Go down

Re: Kuih Raya dan Corporate Gift/Bingkisan lebaran

Post by Affendi on Thu Jul 02, 2009 4:08 pm

waa... sini punya lg best..ada gambar.. saya suka gambar kaler2 ni..nampak menarik..

geng 3/2 kena wat marketing mcm ni gak ler..baru leh compete dgn 3/3..hehehe

p/s: a picture tell a thousand words, but still taste buds & happy tummy make the deal.. Razz

Affendi

Number of posts : 193
Registration date : 2008-02-04
Age : 37
Location : 3 JLN PUSJ 3/2

Back to top Go down

Re: Kuih Raya dan Corporate Gift/Bingkisan lebaran

Post by cherryza on Fri Jul 03, 2009 12:29 am

no worry sample wl b coming next week.& previous demand would tell the quality. Snbrnya kuih ni dh mndpt sambutn smnjk kwn sy mula membuatnya sekitar 2005, major cust dr 2 telcos utama & bank rakyat. Evn vvip pn dh ada yg order. Sy cm ingn berkongsi dgn jiran2 disini memandngkn hrga pn berpatutan.benda baik elok dikongsi Smile. Xde niat pn nk bersaing , 3/2 & 3/3 sbnrnya complete each other. Cth sy xde jual kuih tart pn. just to offer variation

cherryza

Number of posts : 18
Registration date : 2009-04-25
Location : pusj 3/3

Back to top Go down

Re: Kuih Raya dan Corporate Gift/Bingkisan lebaran

Post by Affendi on Wed Jul 08, 2009 6:49 pm

bagus camtu... org melayu kalo nak maju berniaga kena ikut mcm org cina berniaga..
..they complement each other.. takdak brg dicari kedai ni dia rekomen pi kedai kawan sebelah atau call kawan dekat2 yg jual benda sama utk 'pinjam' (mcm kedai spare part)..janji semua hepi dpt customer...

Affendi

Number of posts : 193
Registration date : 2008-02-04
Age : 37
Location : 3 JLN PUSJ 3/2

Back to top Go down

Re: Kuih Raya dan Corporate Gift/Bingkisan lebaran

Post by zuhalian on Wed Jul 08, 2009 9:29 pm

cherryza.., as per emailed and sms to you nnt kita wat date k.. Very Happy

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Kuih Raya dan Corporate Gift/Bingkisan lebaran

Post by cherryza on Thu Jul 09, 2009 12:38 pm

zuhalian wrote:cherryza.., as per emailed and sms to you nnt kita wat date k.. Very Happy

okes zuhalian nanti kita jupe. kepada yang berminat nak jd affiliates jual kat ofis etc bole ikut jejak langkah cik zuhalian kita Laughing

cherryza

Number of posts : 18
Registration date : 2009-04-25
Location : pusj 3/3

Back to top Go down

Re: Kuih Raya dan Corporate Gift/Bingkisan lebaran

Post by cherryza on Thu Jul 09, 2009 12:41 pm

Affendi wrote:bagus camtu... org melayu kalo nak maju berniaga kena ikut mcm org cina berniaga..
..they complement each other.. takdak brg dicari kedai ni dia rekomen pi kedai kawan sebelah atau call kawan dekat2 yg jual benda sama utk 'pinjam' (mcm kedai spare part)..janji semua hepi dpt customer...

betul3x upin ipin. sekadar nak bagi kaler2 sikit, mcm bunga api barula meriah

cherryza

Number of posts : 18
Registration date : 2009-04-25
Location : pusj 3/3

Back to top Go down

Re: Kuih Raya dan Corporate Gift/Bingkisan lebaran

Post by zuhalian on Fri Jul 10, 2009 11:58 am

my dear...nnt check email k...bisnes dah jalan ni.. Very Happy

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Kuih Raya dan Corporate Gift/Bingkisan lebaran

Post by Sponsored content Today at 10:39 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum