Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Tudung Tengku Diamond & Silk pasti teruja ingin memilikinya....

50% 50% 
[ 3 ]
17% 17% 
[ 1 ]
33% 33% 
[ 2 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
 
Total Votes : 6

Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by DePuteri on Fri Aug 28, 2009 1:56 pm

http://deputericreations.blogspot.com/ Selamat Datang


Selamat datang ke deputericreations.blogspot.com Kami menawarkan tudung ala Ariani plain,Diamond & Silk jenama Z&Z & Tengku juga Fazli Ferina, Munawarah Butang yang berkualiti dengan harga yang amat berpatutan.

Yang berminat boleh terus menghubungi kami melalui email

http://deputericreations@yahoo.com
atau sms SAHAJA ke nombor
017 2466923





Untuk pengetahuan semua...deputericreations lebih kepada perniagaan keluarga. Stok di sini adalah terhad disebabkan kami lebih banyak menjualnya secara terus kepada customer.


CEPAT-CEPAT!!!! TENGAH HOT DIPASARAN!!!
Koleksi Original Fabric Korea keluaran Z@Z..kualiti yang setanding jenama terkemuka.Di butik-butik mereka menjual dengan harga RM1oo lebih...di deputericreations dengan harga yang lebih murah anda pasti teruja memilikinya...
hubungi terus Puteri untuk harga istimewa bagi jiran2 Pinggiran USJ!!!!





Selain itu


Kami juga menyediakan pelbagai kain pasang Batik Sik Indonesia corak terkini...
Kini anda boleh membeli kain secara online tanpa perlu lagi keluar ke kedai-kedai kain...Kain ready stock...




Deputericreations menawarkan pelbagai jenis kain pasang dengan design yang terkini secara online. Anda boleh melihat dan memilih sendiri koleksi dari Deputericreations dan sekiranya anda berminat bolehlah terus membuat tempahan dan bayaran secara online ataupun datang terus keteratak kami selepas membuat temujanji. Barangan anda akan di pos sekiranya pembelian melalui online sebaik sahaja kami mendapatkan pengesahan pembayaran yang anda lakukan.

Dapatkan sekarang dengan lebih
DISKAUN sempena RAMADAN




Selamat Berpuasa,

DePuteri.

-----------------------------------------------------------------------------------


Assalamualaikum ......... Salam AidilFitri diucapkan serta Maaf Zahir dan batin dipohonkan dari warga kerja DePuteriCreations untuk semua pelanggan,jiran2 PUSJ dan semuanya.\\

Walaupun baru beroperasi semula pada isnin (28/9/09) tapi DePuteriCreations sudah kehabisan stock.Maklumlah berraya dan bershopping.

Stock baru akan sampai pada hujung minggu ini jadi bolehlah shopping lagi.

Diatas sambutan yang menggalakkan pada promosi Ramadhan yang lalu dan permintaan ramai dengan sukacitanya DePuteriCrations melanjutkan harga promosi untuk semua ke PROMOSI AIDILFITRI hinggalah ke 19 october 2009 bersamaan 30 Syawal 1430.
Beli lebih harga kurang.

Till then...happy shopping !
DePuteri




Last edited by DePuteri on Fri Oct 30, 2009 12:01 pm; edited 3 times in total (Reason for editing : DePuteriCreations - Harga Promosi AidilFitri (Tudung Tengku/Kain Pasang/OneDrop))

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by bedahcantik on Tue Sep 01, 2009 9:41 am

Wah.....meriahnya DePuteri ... macam2 ada!!!!

bedahcantik

Number of posts : 14
Registration date : 2009-09-01

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by DePuteri on Tue Sep 01, 2009 12:41 pm

queen Hai... Bedahcantik,
TKasih kna sudi intai blog Puteri,
so nanti senang kalau Bedahcantik nak beli kain buat baju boleh match terus dgn tdg lepas tu spray lak dgn wangian.(mudah & senang).Kalau tak de aral Puteri akan lancarkan Acc wanita lak.so intai2 la ya.

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by bedahcantik on Wed Sep 02, 2009 10:01 am

he he ... Puteri yang hijau look nice jadi la, rambang mata Rolling Eyes , nak satu yek.Smlm pink & blue size S try cari size M. Ada stock sms yek.

bedahcantik

Number of posts : 14
Registration date : 2009-09-01

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by DePuteri on Thu Sep 03, 2009 2:49 pm

queen Ok stock dah ada (Pink & Hitam ada sekali), size M nak Raya ni sold out,sms bila nak datang.

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by bunga on Thu Sep 03, 2009 4:30 pm

hi kak.. nak tgk tudung Very Happy

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by DePuteri on Thu Sep 03, 2009 6:12 pm

queen Jemput la datang.sms hari dan masa.Kami sedia menanti.

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by bedahcantik on Wed Sep 09, 2009 9:46 am

he...he ...Sejak Pakai Tudg corak ari tu ramai member tanya seronok la pulak.sms stock buleh.

bedahcantik

Number of posts : 14
Registration date : 2009-09-01

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by DePuteri on Fri Sep 11, 2009 9:37 am

bunga wrote:hi kak.. nak tgk tudung


Bunga,
Ada blog ka, ari tu pakai blouse cantik jugak.busy pasal tudung,cakap punya cakap sampai lupa nak tanya.

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by bunga on Fri Sep 11, 2009 11:51 am

DePuteri wrote:
bunga wrote:hi kak.. nak tgk tudung


Bunga,
Ada blog ka, ari tu pakai blouse cantik jugak.busy pasal tudung,cakap punya cakap sampai lupa nak tanya.

haha sabo jek la akk ni.. blouse2 tu dah stop dah bisnes.. x larat nak jual..
btw blouse mane ek hari tu pakai... x igt pun


Last edited by bunga on Tue Dec 14, 2010 10:54 am; edited 1 time in total

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by DePuteri on Fri Sep 11, 2009 2:13 pm

Ya la ari tu bunga dah inform,ari tu pakai hitam bunga putih.Kata ada 2 ke 3 yang terlebih tu. sbb Puteri nak cari blouse yg kat bawah kembang.
Mate5 tu minat jugak dulu dah try banyak jenama. Tapi tgk2 kat paper syok jugak.

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by DePuteri on Fri Sep 11, 2009 2:33 pm

bedahcantik wrote:he...he ...Sejak Pakai Tudg corak ari tu ramai member tanya seronok la pulak.sms stock buleh.



Ha....ha kan Puteri dah ckp awal2 mesti depa jealous punya.sbb tu design baru jahit tepi.Stock ada jemput la.

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by bedahcantik on Fri Sep 11, 2009 2:41 pm

Tu la kita cakap kat kekawan.
Bedah dah tgok kat Ariani ada discount pun cam tak de je.
Wokey....cam tu bedah nak corak jalur tu yg ala2 Ariani tu semua mana stock Puteri ada.so esok boleh tolak kat depa ....jeng2

bedahcantik

Number of posts : 14
Registration date : 2009-09-01

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by bunga on Fri Sep 11, 2009 9:10 pm

oooooooo dah ingat.. baju tu dah bejaman dah kak oii.. beli thn 2007 rasanye.. hehe..

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by DePuteri on Mon Sep 14, 2009 8:57 am

bunga wrote:oooooooo dah ingat.. baju tu dah bejaman dah kak oii.. beli thn 2007 rasanye.. hehe..


Hai bunga,
Tu la, dulu napa tak antar promotion kat Akak.ehek ehek.
Tapi yang tu memang cantik.

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by bedahcantik on Mon Sep 28, 2009 10:00 am

Puteri, Slmt Hari Raya.
Maaf zahir & batin.. lepas Raya dah cuti2 ni business cont. bila?
Ramai dah tanya cuti2 ari tu.

bedahcantik

Number of posts : 14
Registration date : 2009-09-01

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by DePuteri on Mon Sep 28, 2009 12:00 pm

bedahcantik wrote:Puteri, Slmt Hari Raya.
Maaf zahir & batin.. lepas Raya dah cuti2 ni business cont. bila?
Ramai dah tanya cuti2 ari tu.


Selamat Hari Raya bedahcantik dan pada semua warga PUSJ.
DePutericreations mula beroperasi hari ini.
Mana yg dtg berraya dan bershopping ari tu kami tetap alu2kan macam biasa.
Cuma yg pos shopping baru ari ni.
Maaf Zahir & Batin.

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

PROMOSI DILANJUTKAN RAMADHAN KE AIDILFITRI

Post by DePuteri on Mon Oct 05, 2009 10:43 am

Layari deputericreations.blogspot.com

lebih promosi dan jenama terbaru.

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by DePuteri on Fri Oct 30, 2009 9:06 am

MARI.....MARI....PROMOSI PENGHABISAN STOCK UNTUK KAIN PASANG SATIN/SILK BATIK JAWA YANG DITERBANGKAN TERUS DARI INDONESIA (Kain + Baju + Selendang) - STOCK TERHAD.


DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by A.nujum on Sat Oct 31, 2009 4:01 am

Ada tak silk batik jawi yang dibawa masuk melalui kapal laut? Kalau ada...saya nak 7meter bleh?

A.nujum

Number of posts : 35
Registration date : 2009-04-03
Age : 37
Location : TP 7/3

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by DePuteri on Tue Nov 03, 2009 8:53 am

A.nujum wrote:Ada tak silk batik jawi yang dibawa masuk melalui kapal laut? Kalau ada...saya nak 7meter bleh?

Wah wah wah
Batik bertulisan Jawi or Batik dari Jawi ooop ... ooop Maaf la buat masa ni belum ada la lagi Batik Jawi, ni pun sebab adik ipar tu ulang alik Bandung tu yg ada bawa balik tapi batik Jawa.

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by edok on Tue Nov 03, 2009 9:23 am

Puteri,
Kalau dilihat dari gambo tu yg clr pink + purple tu ada lagi?
RM60.00 murah tu ari tu ada kawan bawak gak kat office RM150.00 tu harga cash kalau nak 2x RM180.00.nanti sms ya.
Kalau tak pun yg pink ka merah yg kat bawah sekali .

edok

Number of posts : 8
Registration date : 2009-10-22

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by DePuteri on Tue Nov 03, 2009 1:25 pm

edok wrote:Puteri,
Kalau dilihat dari gambo tu yg clr pink + purple tu ada lagi?
RM60.00 murah tu ari tu ada kawan bawak gak kat office RM150.00 tu harga cash kalau nak 2x RM180.00.nanti sms ya.
Kalau tak pun yg pink ka merah yg kat bawah sekali .

yg clr pink + purple tu stock dah abis la yang, tapi yg dark pink ada satu.
Kalau nak pos + RM8.00.sms klu sudi.

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by DePuteri on Wed Nov 04, 2009 4:31 pm



DEPUTERICREATIONS HARGA RUNTUH DATANG LAGI .... RM28.00 UNTUK SEMUA JENIS TUDUNG SIZE M, RM 30.00 SIZE L & RM20.00 SIZE S.
(SIZE UNTUK LABUH TUDUNG) SEMPENA HARI RAYA HAJI YANG BAKAL TIBA.




TUDUNG CT ... SELENDANG & ANAK TUDUNG RM30.00.

Layari,

http://deputericreations.blogspot.com/

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by bedahcantik on Wed Nov 18, 2009 5:47 pm

Salam Puteri,
Ayah macam mana dah sihat.
Dah balik PUSJ ke?
Ada kekwan nak tgk tdg CT tu.

bedahcantik

Number of posts : 14
Registration date : 2009-09-01

Back to top Go down

Re: Tudung Tengku pasti teruja ingin memilikinya

Post by Sponsored content Today at 6:32 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum