FC BIO SANITARY PAD

View previous topic View next topic Go down

FC BIO SANITARY PAD

Post by hazlinda on Tue Dec 01, 2009 5:30 pm





hazlinda

Number of posts : 23
Registration date : 2009-01-10

Back to top Go down

Re: FC BIO SANITARY PAD

Post by hazlinda on Tue Dec 01, 2009 5:31 pm

KHAS UNTUK WANITA YANG MEMENTINGKAN KEBERSIHAN DIRI DENGAN CARA YANG SELAMAT .........


FC Bio Sanitary Pad

Avail Beauty Sdn. Bhd. Malaysia memperkenalkan anda satu konsep yang terbaru, iaitu FC Bio Sanitary Pad yang diperbuat daripada ramuan herba semulajadi.

FC Bio Sanitary Pad yang bermutu ini diperbuat daripada:
- Bahan mentah yang berkualiti dan selamat
- Tidak mengandungi agen fluoresen, agen peluntur berklorin, Dioksin atau bahan-bahan lain yang merbahaya.
- 100% Liputan Kapas

Ia adalah rakan para wanita yang menemani anda sepanjang masa keemasan anda. FC Bio Sanitary Pad pastinya pilihan utama para wanita yang mengejar kesihatan dan kesejahteraan!





Fungsi dan Kelebihannya:-

Kesihatan kebanyakan wanita bertambah baik setelah menggunakan tuala wanita herba semulajadi ini:

1- Mencegah senggugut
2- Mengawal atur kitaran haid
3- Mencegah buasir
4- Membuang angin perut
5- Menghilangkan bau dan membasmi kuman
6- Jangkitan faraj dan pundi kencing akibat kuman
7- Jangkitan usus besar dan bahagian bawah usus
8- Membuang darah beku di rahim
9- Mencegah keradangan dan membasmi kuman
10- Mengurangkan keputihan, kekuningan dan kegatalan faraj
11- Menghilangkan kepanasan dan menguatkan rahim

hazlinda

Number of posts : 23
Registration date : 2009-01-10

Back to top Go down

Re: FC BIO SANITARY PAD

Post by hazlinda on Tue Dec 01, 2009 5:32 pm

RAMUAN UTAMA DAN FUNGSINYA..


hazlinda

Number of posts : 23
Registration date : 2009-01-10

Back to top Go down

Re: FC BIO SANITARY PAD

Post by hazlinda on Tue Dec 01, 2009 5:32 pm

Baca dan sebarkan pada semua yang dikasihi, inilah fakta yang harus diketahui...

TAHUKAH ANDA ????

Penduduk Malaysia terkini berjumlah 27.73 juta orang.Daripada jumlah tersebut, 49% adalah golongan wanita. 40% adalah mereka yang didatangi haid pada setiap bulan(kira-kira 11 juta orang).

Daripada 11 juta wanita,hampir 90% adalah mereka yang mengalami masalah sakit puan terutamanya berkaitan haid.Antara masalah yang begitu ketara adalah senggugut,keputihan, jangkitan kuman, prolaps, endometriosis, cyst, kegatalan, ketuat, fibroid dan bermacam lagi.

Masalah sakit puan tersebut jika dibiarkan berterusan akan menyebabkan masalah yang lebih kritikal seperti kemandulan, kanser servik dan rahim. Antara punca utama masalah tersebut timbul adalah disebabkan pemakanan, keturunan dan pemakaian produk.

Ramai wanita tidak sedar bahawa penggunaan produk tuala wanita yang terdapat secara meluas di pasaran juga menjadi salah satu punca masalah sakit puan yang mereka hidapi.Sebahagian besar produk tersebut secara jelas diperbuat menggunakan kertas kitar semula dan pulpa kayu.

hazlinda

Number of posts : 23
Registration date : 2009-01-10

Back to top Go down

Re: FC BIO SANITARY PAD

Post by hazlinda on Tue Dec 01, 2009 5:33 pm

DIOKSIN- PEMBUNUH WANITA ALAF BARU


hazlinda

Number of posts : 23
Registration date : 2009-01-10

Back to top Go down

Re: FC BIO SANITARY PAD

Post by hazlinda on Tue Dec 01, 2009 5:34 pm

Jom bertukar ke Pad Herba ni untuk kesihatan dan kebersihan kita dengan cara yang selamat, harganyer pun lebih kurang macam yang biasa kita beli kat pasaran kan????


NIGHT USE (HEAVY FLOW)
RM12 (10 PCS)




DAY USE (NORMAL FLOW)
RM11 (10PCS)




PANTILINER
RM10 (20PCS)


(PEREMPUAN MENGANDUNG TIDAK BOLEH GUNAKAN PAD INI)

hazlinda

Number of posts : 23
Registration date : 2009-01-10

Back to top Go down

Re: FC BIO SANITARY PAD

Post by hazlinda on Tue Dec 01, 2009 5:36 pm




hazlinda

Number of posts : 23
Registration date : 2009-01-10

Back to top Go down

Re: FC BIO SANITARY PAD

Post by DePuteri on Thu Dec 17, 2009 6:46 pm

Bagus gak ada stokis jiran2 ni, address kat mana? atau email address tak deputericreations@yahoo.com ada min qty ke? psssssst wanita untuk wanita

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: FC BIO SANITARY PAD

Post by hazlinda on Sat Dec 19, 2009 10:23 am

salam puteri, belum jd stokis lg, pengedar biasa jek .
puteri nak order ke nak jd ahli?
order xde min quantity...

hazlinda

Number of posts : 23
Registration date : 2009-01-10

Back to top Go down

Re: FC BIO SANITARY PAD

Post by hazlinda on Sat Dec 19, 2009 10:25 am

pakej pengedar minimum rm 160....

hazlinda

Number of posts : 23
Registration date : 2009-01-10

Back to top Go down

Re: FC BIO SANITARY PAD

Post by DePuteri on Sun Dec 20, 2009 12:40 pm

Puteri nakguna sendiri je?selalu beli pantiliner kat Farmasi je, kalau yg ni ada kelebihan sampingan bagus gak....

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: FC BIO SANITARY PAD

Post by hazlinda on Sun Dec 20, 2009 10:06 pm

bolehh...pantiliner satu bungkus yek? Sy pun kena order, stok kt tgn dah abis laju jek. Nanti sy bgtau yek.

hazlinda

Number of posts : 23
Registration date : 2009-01-10

Back to top Go down

Re: FC BIO SANITARY PAD

Post by Sponsored content Today at 10:41 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum