Main Badminton hari Thaipusam

View previous topic View next topic Go down

Main Badminton hari Thaipusam

Post by Hamzah on Mon Jan 21, 2008 3:02 pm

Assalamualaikum sahabat2 semua. cuti thaipusam ni jom main badminton sebab court ada kosong dan ana dah book.macam biasa 8.30pagi. hari sabtu dan ahad takde kosong.3hb feb baru ada kosong. so kita main masa thaipusamjelah..ke ada yg nak gi tengok perarakan..

Hamzah

Number of posts : 94
Registration date : 2008-01-01

Back to top Go down

Re: Main Badminton hari Thaipusam

Post by karisma on Mon Jan 21, 2008 3:14 pm

Canteekk...jadikk...seminggu tak main badan jadi lemah lah...jomle turun ramei2..yg belum bayar duit shuttle jgn lupa bayar kat Azam:..sekarang ni…Hamzah kata duit court pun dah kena bayar…secourt sejam RM8.00 takpelah kita book satu court..kalau court lagi satu kosong..kita belasah je…jom..jom..main ..aku tengah semangat ni...sejak Lee Chong Wei menang...

karisma

Number of posts : 91
Registration date : 2008-01-11

Back to top Go down

Re: Main Badminton hari Thaipusam

Post by Hamzah on Mon Jan 21, 2008 3:32 pm

Cayalah karisma …kalau Li Mao jumpa kau..tentu dia akan ambik kau jadi anak didik dia …berlatih kat kebun limau dia....yang lain2 macam mana..karang aku ngan karisma je turun..15 minit jelah..court dah book 2 jam...

Hamzah

Number of posts : 94
Registration date : 2008-01-01

Back to top Go down

Re: Main Badminton hari Thaipusam

Post by Zailan on Tue Jan 22, 2008 10:10 am

A'kum, orang baru mcm saya boleh join tak? maklum la yang dok ajak cuma kasi tau court dah booking jam 8:30am.....kat mana ntah? mcm tak kasi join aje... gamaknye main la hampa bdua aje.

Zailan

Number of posts : 8
Registration date : 2008-01-20

Back to top Go down

Re: Main Badminton hari Thaipusam

Post by Hamzah on Tue Jan 22, 2008 11:53 am

datanglah..kat panasonic sport complex dekat je ngan rumah kita. jalan kaki pun sampai.ala kat panasonic yang ada stadium berlampu tu.

Hamzah

Number of posts : 94
Registration date : 2008-01-01

Back to top Go down

Re: Main Badminton hari Thaipusam

Post by Admin on Tue Jan 22, 2008 12:56 pm

iyerlah...tu....aku joint .....insya Allah

_________________
TAKAFUL: NGV: FATWA HARAMNYA INSURANS:

Renew Roadtax/Takaful call Saya 012-6547247 (Door to Door Service)
Takaful Medical Card/Medical Cash Less termurah dipasaran-call saya 012-6547247

Admin
Site Admin
Site Admin

Number of posts : 248
Registration date : 2007-11-27

http://www.etiqa.com.my

Back to top Go down

Re: Main Badminton hari Thaipusam

Post by paklong on Tue Jan 22, 2008 2:38 pm

Karisma vs Hamzah ? Hebat...hebat... macam main chess plak

paklong

Number of posts : 61
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Main Badminton hari Thaipusam

Post by karisma on Wed Jan 23, 2008 2:24 pm

aiikk! Pak Long dari jauh pun boleh nyampuk jugak..bila balik..kalau boleh ahad ni nak buat kuliah lagi..

karisma

Number of posts : 91
Registration date : 2008-01-11

Back to top Go down

Re: Main Badminton hari Thaipusam

Post by radi on Tue Feb 12, 2008 10:23 am

salam semua...

bila nak main badminton lagi??
ahli baru nak joinnn...
dah 3 thn x main.. ntah2 pukul pun tak kena... hehe

radi

Number of posts : 210
Registration date : 2008-02-12

Back to top Go down

Re: Main Badminton hari Thaipusam

Post by fendy5800 on Wed Feb 13, 2008 9:34 am

main tiap2 hujung minggu (sabtu @ ahad @ kedua2nya sekali) & cuti umum...
main kat panasonic... tentative 8.30am-1030am
byrn : RM15 sebulan (byr pd azam-bendahari kehormat persatuan badminton tmn pusj)

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Main Badminton hari Thaipusam

Post by Sponsored content Today at 7:49 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum