TPUSJ: House Very Much Wanted

View previous topic View next topic Go down

TPUSJ: House Very Much Wanted

Post by ketupat on Mon Jan 04, 2010 12:01 am

Salam / Hi

Saya nak cari rumah sewa kat TPUSJ.. dah survey byk tempat, tuh yg paling sesuai dgn tmpt kerja kat seksyen 13.. coz most of the time tinggal seorg coz husben keje kat temerloh, balik jarang2 la. so nak cari umah yg dalam kawasan komuniti yg selamat walau balik kerja malam and tinggal seorang waktu malam.... TPUSJ dah round2 ari tuh, so far berkenan sgt dgn environment nye.

Sapa2 member komuniti ni yg ade info, harap boleh inform saya. Saya nak masuk bulan 2 2010, ASAP mcm pertengahan bulan 1 ni pun ok gk.

ketupat

Number of posts : 8
Registration date : 2010-01-03
Location : PUSJ 3

Back to top Go down

Re: TPUSJ: House Very Much Wanted

Post by Biro Dakwah on Mon Jan 04, 2010 9:28 am

Salam

Semalam saya nampak jiran belakang rumah saya baru naikkan tanda untuk disewa. Jalan 3/6, nombor rumah tak tahu (mungkin no 8 atau 10). Baik cepat kalau berhajat.

Biro Dakwah

Number of posts : 110
Registration date : 2008-07-14

Back to top Go down

Re: TPUSJ: House Very Much Wanted

Post by ketupat on Tue Jan 05, 2010 2:32 pm

yup.. thank Q..... dah round and jumpe rumah tu mlm td.. dah kol owner nye... weekend ni g tgk umah tu..

ketupat

Number of posts : 8
Registration date : 2010-01-03
Location : PUSJ 3

Back to top Go down

Re: TPUSJ: House Very Much Wanted

Post by ketupat on Tue Jan 05, 2010 2:34 pm

berkenan tgk rumah yang kaler merah tu, bumbung merah and cat depan umah pun kaler merah.. area usj 1/X... design moden.. round kat situ x jumpe pulak yg utk sewa, utk jual ade la...

ketupat

Number of posts : 8
Registration date : 2010-01-03
Location : PUSJ 3

Back to top Go down

Re: TPUSJ: House Very Much Wanted

Post by ketupat on Thu Jan 07, 2010 5:34 pm

Biro Dakwah wrote:Salam

Semalam saya nampak jiran belakang rumah saya baru naikkan tanda untuk disewa...

panas tul rumah tuh... husben dah berkenan, coz dekat dgn surau, boleh dia jalan kaki je any time... ketupat pun rasa ok jer, tp mcm pisang goreng panas, letak je dalam dulang orang dah menuggu nak...

ketupat

Number of posts : 8
Registration date : 2010-01-03
Location : PUSJ 3

Back to top Go down

Re: TPUSJ: House Very Much Wanted

Post by Sponsored content Today at 6:10 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum