Mencari rumah sewa

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Mencari rumah sewa

Post by iela7382 on Tue Jan 22, 2008 9:33 am

Assalamualaikum...

Saya skrg tgh mencari rumah sewa yg masih kosong di Pinggiran USJ kerana saya akan duduk bersama keluarga. Kalo boleh saya nak duduk awal bulan 3 ni. Ada sape2 yg bole membantu?? Very Happy Saya mmg memerlukan segera...

Terima Kasih Smile

iela7382

Number of posts : 3
Registration date : 2008-01-22

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by Tika on Tue Jan 22, 2008 11:41 am

Rasanya banyak rumah yg nak disewakan... gi jer lalu setiap lorong... ada papan depa letak utk disewakan...

Tika

Number of posts : 254
Registration date : 2007-12-28
Location : Jalan Pinggiran 3/5

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by Admin on Tue Jan 22, 2008 1:09 pm

Kalau area natrina...yang betul2 belakang sekolah menengah teknikk....sewanya rm750 tapi rasanya dah takde area sini..tapi satrina dgn catrina tak taulah.....area patrina saya rasa ada sebab....area tu baru dapat kunci....try search guna google....tapi kalau rajin...gie pusing2 kat patrina....

_________________
TAKAFUL: NGV: FATWA HARAMNYA INSURANS:

Renew Roadtax/Takaful call Saya 012-6547247 (Door to Door Service)
Takaful Medical Card/Medical Cash Less termurah dipasaran-call saya 012-6547247

Admin
Site Admin
Site Admin

Number of posts : 248
Registration date : 2007-11-27

http://www.etiqa.com.my

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by bunga on Tue Jan 22, 2008 1:20 pm

a'aah area umah kami (patrina) ade gak banner gantung sane sini.... try call this no 019-3566486 rudy. ni agent... no dia ade d mane2 ajek kat kwsn umah kami Very Happy

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by iela7382 on Thu Feb 14, 2008 11:16 am

ooo..ok thanks Wink

iela7382

Number of posts : 3
Registration date : 2008-01-22

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by best2eye on Wed Mar 12, 2008 2:06 pm

Saya pun sedang mencari rumah sewa area pinggiran usj...rumah yg nampak dari tepi Kesas highway tu...sy dah survey kat situ...dan dah call pun smua no yg tergantung depan umah...tp tau jelah..itu smua agen...diorang mark up harga sewa kat situ giler2..

Kalau ada jiran2 yg dok kat situ tau ada owner yg nak sewakan umah mereka, sy nak dapatkan no contact diorang...

best2eye

Number of posts : 4
Registration date : 2008-03-12

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by bunga on Thu Mar 13, 2008 9:16 am

neber sy nak sewakan rumah dia.... sewa RM800... direct to owner.... nnt kalo nak sy amik no hp dia kar situ.. Very Happy

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by best2eye on Tue Mar 18, 2008 5:05 pm

k gak tu...ape no dia...leh akak call...hemm rumah tu ada berapa bilik yer?

best2eye

Number of posts : 4
Registration date : 2008-03-12

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by bunga on Wed Mar 19, 2008 9:19 am

standard la sis... 4 bilik... 3 bathrooms Very Happy lupe jek nak amik no org tuh.... adussssssss

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by gbam on Wed Mar 19, 2008 9:29 am

Dijalan PUSJ 3/2 (natrina) ada rumah untuk disewa. boleh la sapa-sapa nak sewa p tengok.

gbam

Number of posts : 3
Registration date : 2008-02-17

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by best2eye on Wed Mar 19, 2008 10:54 am

dah pi round ...tp kebanyakkannye utk jual ler...papan tanda yg pampang no hp pun dah byk dicabut...

gbam...amikkan ler no hp...leh gi tgk...
bunga pun sama...

best2eye

Number of posts : 4
Registration date : 2008-03-12

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by bunga on Fri Mar 21, 2008 10:23 am

nah ni nomot hp jiran sy tu : Wan 013-3685270

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by best2eye on Fri Mar 21, 2008 7:23 pm

teng Q sgt2, bunga...skrg gak akak call...

best2eye

Number of posts : 4
Registration date : 2008-03-12

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by gyrl on Tue Jun 24, 2008 1:21 pm

assalamualaikum....

hi... saya nak cari rumah sewa area pusj... dah 2 3x round tapi xder pon yg gantung no... so kalau ader sesape yg nak sewakan rumah plzz inform ya.. tenkiu...

gyrl

Number of posts : 2
Registration date : 2008-06-24

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by bunga on Tue Jun 24, 2008 2:39 pm

gyrl wrote:assalamualaikum....

hi... saya nak cari rumah sewa area pusj... dah 2 3x round tapi xder pon yg gantung no... so kalau ader sesape yg nak sewakan rumah plzz inform ya.. tenkiu...

dah x de kot... kalo ade pun nak jual......

kite tgk corner lot ade gak rasenye utk sewa area umah kite... Very Happy

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by paklong on Tue Jun 24, 2008 3:07 pm

kat jalan 3/7 ada. Rumah no 12 kalau tak silap

paklong

Number of posts : 61
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by fendy5800 on Tue Jun 24, 2008 3:31 pm

gyrl wrote:assalamualaikum....

hi... saya nak cari rumah sewa area pusj... dah 2 3x round tapi xder pon yg gantung no... so kalau ader sesape yg nak sewakan rumah plzz inform ya.. tenkiu...

rumah no.30 jln pusj 3/5... ada iklan...

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by gyrl on Mon Jun 30, 2008 3:51 pm

tenkiu 4 d info Very Happy .. tapi umah no 30 dah ader org... no 12 tuh pulok xder no tepon ker apeke... rumah byk kosong tp sume xder no contact... frust nyer.... Sad

gyrl

Number of posts : 2
Registration date : 2008-06-24

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by arip on Tue Jul 01, 2008 11:34 am

sori. no 12 tu mcm dah ada yg masuk last weekend.

arip

Number of posts : 230
Registration date : 2007-12-16

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by hunny on Sun May 17, 2009 1:45 pm

ad x blk yg utk di sewa? utk perempuan/bujang/melayu..budget dlm 200 p/mnth..dok awl bln 6 @7.. klu blh uma teres, utk dok sorang jer.. tq..

hunny

Number of posts : 30
Registration date : 2009-05-17
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by bunga on Tue May 19, 2009 12:06 pm

sape2 carik umah sewa... ade satu umah sebaris umah sy kat jln TP 7/G is open for rent.... Very Happy

cepat2... kalo lambat x dpt... Arrow

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

re:salam

Post by hunny on Wed May 20, 2009 2:56 pm

tq.. tp u ad no contct uma tu tak...
bunga wrote:sape2 carik umah sewa... ade satu umah sebaris umah sy kat jln TP 7/G is open for rent.... Very Happy

cepat2... kalo lambat x dpt... Arrow

hunny

Number of posts : 30
Registration date : 2009-05-17
Location : Shah Alam

Back to top Go down

re:salam

Post by hunny on Wed May 20, 2009 2:59 pm

hunny wrote:tq.. tp u ad no contct uma tu tak... lg satu ape no uma tu?
bunga wrote:sape2 carik umah sewa... ade satu umah sebaris umah sy kat jln TP 7/G is open for rent.... Very Happy

cepat2... kalo lambat x dpt... Arrow

hunny

Number of posts : 30
Registration date : 2009-05-17
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by bunga on Wed May 20, 2009 3:15 pm

hunny, i tak dan nak amik no dia..... apa kata u lalu kat jln yg i sebut kat atas ni... mmg ade satu jek hse for rent kat jln ni so far... cheers

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

re:

Post by hunny on Wed May 20, 2009 5:35 pm

k x pe lar.. tq...
bunga wrote:hunny, i tak dan nak amik no dia..... apa kata u lalu kat jln yg i sebut kat atas ni... mmg ade satu jek hse for rent kat jln ni so far... cheers

hunny

Number of posts : 30
Registration date : 2009-05-17
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: Mencari rumah sewa

Post by Sponsored content Today at 10:39 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum