Kad Kahwin, Design Print, Photography

View previous topic View next topic Go down

Kad Kahwin, Design Print, Photography

Post by nazri on Mon Jan 04, 2010 2:24 pm

Salam Buat Semua,

Kami @ TimReka menawarkan perkhidmatan untuk design kad perkahwinan, paper bag, album kahwin dan lain2. Kami juga ada perkhidmatan design dan print untuk brochure, leaflet, bunting, banner dan lain2. Semua perkhidmatan dari rumah. Lokasi kami di rumah 52A, Taman Pinggiran USJ 3/1. Sila lawat laman web kami di
www.timreka.com

Contact Info:

email: info@timreka.com (siti/nazri)
No Tel: 012-395-1016 (Siti) atau 012-390-1016 (Nazri)


Nazri & Siti

nazri

Number of posts : 6
Registration date : 2009-12-19
Age : 42
Location : 3/1

http://www.timreka.com

Back to top Go down

Re: Kad Kahwin, Design Print, Photography

Post by DePuteri on Tue Jan 05, 2010 10:24 pm

salam,
timreka Nazri & Siti tumpang tanya....
paper bag tu kena ada min qty ka? boleh bagi size utk clr merah at your web.
Puteri bukan nak buat wedding gift tapi utk bag tudung.
If min qty tak terlalu banyak & price ok why not...

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Kad Kahwin, Design Print, Photography

Post by nazri on Tue Jan 05, 2010 11:31 pm

Hi Deputri,

Minimum order untuk paparbag tuh adalah 100pc. Ada dua size.
Harga paperbag kecil: RM 1.00 yang besar RM 1.80. Sila rujuk size di bawah.


nazri

Number of posts : 6
Registration date : 2009-12-19
Age : 42
Location : 3/1

http://www.timreka.com

Back to top Go down

Re: Kad Kahwin, Design Print, Photography

Post by DePuteri on Thu Jan 07, 2010 11:28 am

OOOooo cantiknya.
Min qty & harga untk qty tu reasonable sbb dah biasa gak order for company cuma min qty depa banyak.
Ok ... tapi size tu 17.5cm comel sikit.Tdg dalam 20cm.
Tak pe nanti kalau ada kesempatan boleh tgk sample kan?

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Kad Kahwin, Design Print, Photography

Post by nazri on Thu Jan 07, 2010 11:31 am

Boleh dtg tengok kat rumah kak. TQ

nazri

Number of posts : 6
Registration date : 2009-12-19
Age : 42
Location : 3/1

http://www.timreka.com

Back to top Go down

Re: Kad Kahwin, Design Print, Photography

Post by DePuteri on Thu Jan 07, 2010 11:48 am

Bagus2, buakan apa... sapa lagi nak tlg bangsa seagama sendiri kalau bukan kita.
Apa2 pun nanti kita contact2 lah ya.
Akak memang ada niat nak buat bukan apa customer tgk pun more presentable la sikit.

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Kad Kahwin, Design Print, Photography

Post by Sponsored content Today at 6:10 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum