MPV untuk Dijual - Suzuki APV 1.6 Auto

View previous topic View next topic Go down

MPV untuk Dijual - Suzuki APV 1.6 Auto

Post by azrin on Fri Jan 25, 2008 12:03 pm

Assalamualaikum, saya teringin pulak nak beli kereta lain tapi kenalah jual kereta sekarang ni. Saya nak jual kereta Suzuki APV 1.6 Auto Tahun 2005, warna silver, Ada TV/DVD, Mileage baru 53K km, fully tinted, warranty dr suzuki sampai aug 2008. Harga nak jual hanya utk lepas bayar kat bank iaitu RM56,500. Tiada sebarang problem kereta ni. Full Service dgn Suzuki Malaysia. Ruang dalaman yang luas. Tayar baru tukar. Berminat call saya 019-2110124 (Azrin). Tolong hebahkan pada rakan-rakan tuan/puan yang lain.

p/s: Sahabat yang keje bank boleh tolong dapatkan loan kereta ni tak? Tolong bagi loan tinggi dan kadar keuntungan (interest) rendah.

azrin

Number of posts : 15
Registration date : 2008-01-24
Age : 48
Location : No.89 Jalan Pinggiran USJ 3/2

http://www.zakat.com.my

Back to top Go down

Re: MPV untuk Dijual - Suzuki APV 1.6 Auto

Post by bunga on Fri Jan 25, 2008 12:46 pm

ni mesti nak beli nissan grand livina ni ek Very Happy

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: MPV untuk Dijual - Suzuki APV 1.6 Auto

Post by azrin on Fri Jan 25, 2008 4:36 pm

tak tau lagi nak beli apa, banyak sangat yang berkenan. Apa-apa pun kenalah jual dulu apa yang ada.

azrin

Number of posts : 15
Registration date : 2008-01-24
Age : 48
Location : No.89 Jalan Pinggiran USJ 3/2

http://www.zakat.com.my

Back to top Go down

Re: MPV untuk Dijual - Suzuki APV 1.6 Auto

Post by kuganeswaran on Tue Oct 12, 2010 2:50 pm

gambar maner bang...padamlah no plat tu..

kuganeswaran

Number of posts : 1
Registration date : 2010-10-12
Location : 3/6

Back to top Go down

Re: MPV untuk Dijual - Suzuki APV 1.6 Auto

Post by Sponsored content Today at 2:46 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum