Mencari Rumah di PUSJ 3

View previous topic View next topic Go down

Mencari Rumah di PUSJ 3

Post by mohd_rashidi_78 on Sun Jul 24, 2011 3:35 pm

Hi semua,

Saya ingin mencari sebuah rumah di kawasan PUSJ 3. Sama ada corner lot atau intermediate.

Setelah melihat kawansannya, saya dan isteri agak berminat dengan PUSJ ni. Jadi, jika ada sesiapa yg ingin menjual atau mengenali sesiapa yg ingin menjual, sila hubungi saya.

Terima kasih,

mohd_rashidi_78

Number of posts : 2
Registration date : 2011-07-24

Back to top Go down

Re: Mencari Rumah di PUSJ 3

Post by abu_adi on Tue Jul 26, 2011 1:43 pm

kalau tak silap, ada 3 rumah for sale kat PUSJ3. dah call agent2 kat banner2 rumah tu ke? sila check iProperty sekali, sbb rasa mcm ada rumah yg x ltak banner, tapi ada jual kat iProperty.

abu_adi

Number of posts : 14
Registration date : 2009-11-18

Back to top Go down

Re: Mencari Rumah di PUSJ 3

Post by mohd_rashidi_78 on Fri Sep 09, 2011 3:18 pm

Hi abu_adi, saya dah lihat di iProperty tp xdpt yg sesuai.

tq for update.

mohd_rashidi_78

Number of posts : 2
Registration date : 2011-07-24

Back to top Go down

Re: Mencari Rumah di PUSJ 3

Post by Sponsored content Today at 6:10 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum