Bekas Basuh Tangan Lutsinar

View previous topic View next topic Go down

Bekas Basuh Tangan Lutsinar

Post by suhana711 on Mon Jul 25, 2011 3:50 pm

Ada sesiapa berminat nak order bekas basuh tangan nie..
Dulu zaman mak bapak kita bekas basuh tangan nie diperbuat drp tembaga (kalau tak silap saya..),
so skrg zaman dah moden, bekas basuh tangan nie diperbuat drp sejenis bahan plastic..nampak macam kristal bila dah taruk air..cantikk sgt!!
nie bukan plastic mcm pinggan plastic yea, yg nie kira plastic yg jenis mahal sikit..tak ringan mcm pinggan plastic..ada cop Royal Wear bwh bekas basuh tangan nie..
kalau ada sesiapa yg minat nk beli utk pakai raya @ apa2 majlis, leh order dekat saya.. Smile

Berminat leh sms saya : 019-2281179 @ email ke : thana_ahchee@yahoo.com

Murah!! Hanya RM45 bounce




suhana711

Number of posts : 1
Registration date : 2010-05-11

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum