Ketua Muslimat Yg Baru Di Lantik Tolong Perkenalkan Diri

View previous topic View next topic Go down

Ketua Muslimat Yg Baru Di Lantik Tolong Perkenalkan Diri

Post by arip on Wed Feb 13, 2008 11:05 am

Untuk muslimat2 yg bermesyuarat di surau baru2 ni, tolong set up database and perkenalkan diri Ketua/AJK yg dilantik. Ana dah identify ustazah yg boleh mengajar fardhu ain/lain2 di surau and sekarang nak tahu berapa ramai muslimat yg berminat. Nyatakan juga masa & hari pilihan.

Biro Dakwah

arip

Number of posts : 230
Registration date : 2007-12-16

Back to top Go down

Re: Ketua Muslimat Yg Baru Di Lantik Tolong Perkenalkan Diri

Post by wardah15 on Wed Feb 13, 2008 3:58 pm

Masalahnya En Arip, Ketua/AJK Muslimat tuh adake yg join forum nih? Takut diaorg tak register pun sbb tgk kat member list muslimat ada dlm 10 org jer. Kalau boleh, mintak tolong pada forumer muslimin utk ajak isteri2 join forum ni skali. Senanglah nak discuss aktiviti. Kalau nak jumpa tuh mungkin susah nak cari masa yg sesuai.Wallahualam

wardah15
Moderator
Moderator

Number of posts : 79
Registration date : 2007-12-28
Age : 36
Location : PUSJ 3/3

Back to top Go down

Re: Ketua Muslimat Yg Baru Di Lantik Tolong Perkenalkan Diri

Post by rosli on Thu Feb 14, 2008 7:55 am

En Ariff boleh e-mail kepada address di bawah. Setakat yg saya tau, ketua muslimat ialah Puan Azura Hanim (azuraha@digi.com.my), isteri En Firdaus Digi (afirdausm@digi.com.my).
Wallahua'lam

rosli

Number of posts : 27
Registration date : 2008-01-11
Location : 72, PUSJ 3/1

Back to top Go down

Re: Ketua Muslimat Yg Baru Di Lantik Tolong Perkenalkan Diri

Post by Sponsored content Today at 10:43 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum