Meja Ping Pong Di Surau

View previous topic View next topic Go down

Meja Ping Pong Di Surau

Post by Hamzah on Fri Feb 15, 2008 4:25 pm

Alhamdulillah..seorang ahli kariah kita telah mendermakan meja ping-pong ke surau kita untuk kita sama2 bermain. Semoga dengan adanya meja pingpong dan apa jua yang mampu menarik manusia ke surau akan kita usahakan selagi tak bercanggah dengan syarak. Memandangkan majoriti kariah kita orang muda..terpaksalah ikut selera orang muda...Kalau dah datang main pingpong kat surau..takkan tak jemaah di surau kot.Sebenarnya karom pun ada ..kat dalam stor.

Sesiapa yang berminat untuk bermain bolehlah datang ke surau..tiada bayaran dikenakan..Cuma kita pastikan betol2 tiada siapa bermain (terutamanya anak-anak kita) ketika orang sembahyang, ketika kulah agama dan sebagainya.

Insyallah semoga ianya dapat mengeratkan silaturrahim kita. Kita jadikan surau tempat kita berkumpul dan beraktiviti spt di zaman Nabi SAW dahulu.

"Bersama Memasyarakatkan Surau"

Hamzah

Number of posts : 94
Registration date : 2008-01-01

Back to top Go down

Re: Meja Ping Pong Di Surau

Post by fendy5800 on Mon Feb 18, 2008 9:14 am

Alhamdulillah... Hamzah skrg tdk seperti Hamzah yg aku kenal 5 tahun lepas...
Skrg Hamzah telah benar2 berubah... sebut sajer sukan apa, pasti dia akan main.... kuang kuang kuang...!!!

Hamzah memang Hamzah... !

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Meja Ping Pong Di Surau

Post by nusiOmar on Mon Feb 18, 2008 9:27 am

Hari ni nak kena beli bola baru...semalam dah pecah....sapa ada kelapangan beli dulu ..nanti sama-sama main..hamzah lone tok serupo mula...

nusiOmar

Number of posts : 44
Registration date : 2008-02-14

Back to top Go down

Re: Meja Ping Pong Di Surau

Post by radi on Tue Feb 19, 2008 10:07 am

selalu main pingpong ari apa n jam berapa?

radi

Number of posts : 210
Registration date : 2008-02-12

Back to top Go down

Re: Meja Ping Pong Di Surau

Post by Bart 2nd Chance on Tue Feb 19, 2008 11:59 am

En Radi kita hari2 main call jer, cukup ahli jalan..heheheh Very Happy

Bart 2nd Chance

Number of posts : 36
Registration date : 2008-01-31

Back to top Go down

Re: Meja Ping Pong Di Surau

Post by radi on Fri Feb 22, 2008 2:52 pm

kalau nak main pingpong tlg sms saya yerr... 012-6135411...
kalo blk keje awal.. insyallah.. bleh main....

radi

Number of posts : 210
Registration date : 2008-02-12

Back to top Go down

Re: Meja Ping Pong Di Surau

Post by arip on Tue Mar 18, 2008 10:45 am

Para Pemain Ping Pong,

Adalah dinasihatkan agar tuan2 tidaklah bermain ping pong hingga tengah malam atau awal pagi kerna ia bisa menyusahkan tuan2 utk bangun bersolat subuh secara berjemaah... aktiviti yg harus (riadhah utk menyihatkan badan) boleh bertukar hukumnya jadi syubhat/makruh kalau kita tak pandai nak control....

Sekadar peringatan

arip

Number of posts : 230
Registration date : 2007-12-16

Back to top Go down

Re: Meja Ping Pong Di Surau

Post by mohdasrofi on Fri Mar 21, 2008 3:42 pm

mari kita buat liga pingpong

mohdasrofi

Number of posts : 18
Registration date : 2007-12-29
Location : 66 3/3.....

Back to top Go down

Re: Meja Ping Pong Di Surau

Post by nusiOmar on Wed Mar 26, 2008 2:10 pm

Cadangan yang bagus.......pertandingan amal....lepas tu yuran derma kat tabung surau...hee.bersukan sambil beramal.

nusiOmar

Number of posts : 44
Registration date : 2008-02-14

Back to top Go down

Re: Meja Ping Pong Di Surau

Post by harun on Sun Mar 30, 2008 6:08 pm

korang main ping pong tak ajak2 pun! hehehe Shocked Very Happy

harun

Number of posts : 50
Registration date : 2008-03-30

Back to top Go down

Re: Meja Ping Pong Di Surau

Post by encikx on Fri May 09, 2008 1:17 pm

jom kita ada adakan game ping pong? hadiah minta en. admin sediakan sbb dia tampal adsense kat forum ni... hehe..

encikx

Number of posts : 46
Registration date : 2008-04-28

http://armanibrahim.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Meja Ping Pong Di Surau

Post by Admin on Sun May 11, 2008 12:18 am

heeeh....dah buang lama dah.....tak perasan ke...mana ada lagi...yg ada tu....waktu tak login itu forumotion....punya......lihat.....betul-betul...:-)

_________________
TAKAFUL: NGV: FATWA HARAMNYA INSURANS:

Renew Roadtax/Takaful call Saya 012-6547247 (Door to Door Service)
Takaful Medical Card/Medical Cash Less termurah dipasaran-call saya 012-6547247

Admin
Site Admin
Site Admin

Number of posts : 248
Registration date : 2007-11-27

http://www.etiqa.com.my

Back to top Go down

Re: Meja Ping Pong Di Surau

Post by Sponsored content Today at 7:47 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum