BMKD Melalui 'The Secret' & NLP

Go down

BMKD Melalui 'The Secret' & NLP Empty BMKD Melalui 'The Secret' & NLP

Post by hzacademy on Sat Apr 10, 2010 5:03 pm

Selamat datang ke dunia "The Secret" dan NLP.

"Jika Anda Benar-benar Ingin Menjadi Hebat Dalam Apa Jua Bidang Anda, "The Secret" & NLP Adalah Caranya."

Saya tidak peduli dari mana anda datang sama ada dari utara, selatan, timur dan barat Semenanjung Malaysia mahupun dari Sabah atau Sarawak. Apa yang penting adalah anda dan saya berada dalam satu alam semesta yang dipengaruhi oleh satu hukum iaitu hukum tarikan.

Hukum tarikan atau yang lebih dikenali sebagai ‘The Secret’ akan memberikan apa sahaja yang anda mahukan samaada kebahagiaan, kesihatan, kekayaan dan sebagainya. Anda akan memiliki apa yang anda inginkan walau sebesar mana kemahuan anda.

“Apakah jenis rumah yang anda inginkan?’
“Adakah anda mahu menjadi jutawan?”
“Apakah jenis perniagaan yang anda ingin miliki?”
“Adakah anda mahu lebih berjaya?”

atau

“Apakah sebenarnya yang anda mahukan?”

Agaknya anda sekarang dalam kehairanan memikirkan apakah itu ‘The Secret’. Saya akan menceritakan kepada anda bagaimana anda dapat memahaminya dalam bengkel ini.

Neuro-Linguistic Programming atau lebih dikenali sebagai NLP dikatakan sebagai satu penemuan teknik yang paling ampuh dan berkuasa yang anda pernah peroleh dalam memacu kejayaan bagi pembangunan diri, kerjaya dan perniagaan. NLP telah membantu jutaan manusia mengatasi ketakutan, meningkatkan keyakinan diri, meningkatkan hubungan dan mencapai kejayaan yang mereka mahu.

NLP adalah satu kajian sistematik mengenai pengalaman subjektif manusia. Ia menunjuk cara bagaimana anda boleh mengenal potensi diri, menjana dan membina bakat semula jadi yang terpendam dalam diri anda. NLP adalah kaedah penerokaan dan mengenal diri yang tiada tolok bandingannya. Ia berpaksikan bahawa setiap manusia adalah sempurna dan mempunyai banyak sumber diri anugerah Ilahi.

Neuro – sistem saraf di mana maklumat dan pengalaman diterima melalui 5 deria.

Linguistic – sistem bahasa dan komunikasi bukan percakapan di mana sistem representasi mengkod, mengatur dan memberi makna.

Programming – keupayaan untuk mengatur sistem neurologi bagi mencapai matlamat yang spesifik atau hasil yang diingini.

Gabungan ‘The Secret’ dan NLP ini adalah gabungan rahsia dan teknologi terhebat yang hanya diketahui oleh mereka yang melaluinya seperti anda dan saya.

Maka, dengan bermulanya bengkel ini nanti, anda pasti akan memulakan satu perjalanan hidup yang amat jarang sekali ditempuhi oleh orang lain. Oleh itu, sekalipun setiap manusia itu unik dengan identitinya yang tersendiri, anda menjadi lebih unik kerana memahami bagaimana mengolahkan minda anda dengan lebih baik iaitu melalui ‘The Secret’ dan NLP.

Pastinya ‘The Secret’ dan NLP akan mengubah kehidupan anda selepas ini sekiranya itulah yang anda mahu lakukan.

Jom sertai Bengkel Mencipta Kehebatan Diri Melalui "The Secret" & NLP hari ini juga.

Tarikh: 08 Mei 2010
Tempat: JTC2, 1 Puchong Business Park, Puchong, Selangor.
Masa: 8.30 Pagi - 5.30 Petang
Bengkel PERCUMA* (Hanya Bayar RM 100 Bagi Kos Pengurusan Sahaja - Bilik Seminar, Makan & Minum, Modul & Kertas Kerja Manakala Ilmu Yang Akan Dikongsikan Adalah PERCUMA!).

Tempat AMAT Terhad Kepada 30 Orang Peserta Sahaja. Masih Terdapat 10 Kekosongan Sahaja Lagi. Daftar Sekarang! Sila SMS/Hubungi Talian Hotline Kami Di +6019-3412228 Untuk Sebarang Pertanyaan & Pendaftaran.

hzacademy

Number of posts : 1
Registration date : 2010-04-10

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum