Rakaman Kuliah Ustaz Asri @ 30/12/2007

View previous topic View next topic Go down

Rakaman Kuliah Ustaz Asri @ 30/12/2007

Post by arip on Wed Jan 02, 2008 11:31 am

Ana ada rakaman Kuliah Ustaz Asri pada 30/12/2007 lepas dalam format MP3. Ada sapa2 boleh ajar mcmana nak upload ke forum ni? yg ana nampak toolbar utk upload media dalam flash player format aje

arip

Number of posts : 230
Registration date : 2007-12-16

Back to top Go down

Re: Rakaman Kuliah Ustaz Asri @ 30/12/2007

Post by Hamzah on Wed Jan 02, 2008 3:48 pm

bagus-bagus Arip...satu tindakan yg terpuji...u deserve satu keping roti Nan lepas subuh sabtu ni...sayang seribu kali sayang..nak upload plak tak tau!!!

ana rasa pakai insert a video tu pun boleh just rename file mp3 awak tu ke wmv ke atau jenis lain then type le file tu punye directory...ana rasa je... try je la..bukan kena bayar pun...

awak record pakai mp3 player ke...tapi lain kali kalau nak record..jangan beri ustaz tu nampak...takut dia jadi takut...dan tokleh cakap...OK..

Hamzah

Number of posts : 94
Registration date : 2008-01-01

Back to top Go down

Re: Rakaman Kuliah Ustaz Asri @ 30/12/2007

Post by Admin on Wed Jan 02, 2008 10:28 pm

Nanti saya usahakan......terima kasih...

Admin
Site Admin
Site Admin

Number of posts : 248
Registration date : 2007-11-27

http://www.etiqa.com.my

Back to top Go down

Re: Rakaman Kuliah Ustaz Asri @ 30/12/2007

Post by arip on Thu Jan 03, 2008 10:25 am

Terima kasih tuan admin. Nanti ana send ke email tuan. Ana rekod guna hp murah ana. Rakaman terpaksa buat by parts sebab bnyak kali interrupted by panggilan.

arip

Number of posts : 230
Registration date : 2007-12-16

Back to top Go down

Re: Rakaman Kuliah Ustaz Asri @ 30/12/2007

Post by Sponsored content Today at 6:36 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum