Kekalkan wajah muda dan kekuatan dari dalam

Go down

Kekalkan wajah muda dan kekuatan dari dalam Empty Kekalkan wajah muda dan kekuatan dari dalam

Post by bart2ndchance on Thu May 28, 2009 3:32 pm
Nu3ĽAcaiPlus
Kekalkan wajah muda dan kekuatan dari dalam


 • Kombinasi ajaib kolagen dan buah beri dari Amazon
 • Khususnya untuk menjaga kecantikan anda dari luar dan dari dalam
 • Kekal sihat, muda dan aktif dengan kulit cerah dan sendi fleksibel!

Kekalkan wajah muda dan kekuatan dari dalam P20Nu3AcaiPlus
Arahan penggunaan:

  Satu paket dicampurkan dengan segelas air suam setiap hari. Kacaunya dan minum dengan serta-merta.
Ramuan Utama:

  Kolagen larut air dan ekstrak buah Acai
Kekalkan wajah muda dan kekuatan dari dalam Box_Lcorner
Kekalkan wajah muda dan kekuatan dari dalam Box_back_bottomKekalkan wajah muda dan kekuatan dari dalam Box_Leftcorner
Biasanya, penuaan tertunjuk pada kulit seseorang dan dirasai pada sendi-sendi. Selain daripada aturan hidup dengan kesolekan dan senaman, salah satu cara yang paling efektif untuk mengekalkan kemudaan ialah merawati punca penuaan.
Apakah yang menyebabkan kemunculan kedut? Faktor-faktor utama ialah pengurangan kolagen dan kehadiran radikal bebas yang berlebihan dalam badan. Faktor-Faktor tersebut juga menyebabkan kesakitan sendi dan masalah kesihatan am yang lain.
Kini kita mempunyai Nu3ĽAcaiPlus untuk melawani penuaan! Nu3ĽAcaiPlus adalah satu produk hasil penyelidikan bioteknologi terkini yang menggabungkan sifat-sifat unggul dari buah Acai dan kolagen untuk memastikan kesihatan anda optima.
Menurut penyelidikan, buah Acai adalah salah satu makanan paling lengkap di dunia disebabkan oleh kuasa antioksida, anti-radang dan anti-bakterianya yang hebat serta profil zat makanan yang kaya.
Buah Acai merupakan buah daripada sejenis pokok palma di Amazon, Brazil. Ia mengandungi kandungan asid lemak esensial yang tinggi, sebanyak kalsium yang terkandung dalam susu dan profil asid amino yang serupa dengan telur. Penduduk Amazon telah lama mengetahui dan menikmati faedah Acai bagi membanteras penyakit, mengukuhkan sistem pertahanan badan, menghalang jangkitan, melindungi jantung dan memberi manfaat kesihatan secara menyeluruh.
Kolagen ialah protein esensial yang diperlukan untuk pembentukan kulit, rawan, tulang dan tisu perantaraan yang lain. Namun begitu, pengekalan paras kolagen yang diperlukan bukanlah sesuatu yang mudah. Kekurangan kolagen boleh menyebabkan timbulnya kedut-kedut dan tanda-tanda penuaan lain pada kulit, serta melemahkan kelenturan dan kekuatan sendi-sendi.
Fakta yang harus anda ketahui...


 • Buah Acai mengandungi antioksida yang kuat iaitu 50 kali lebih tinggi daripada mangga, 10 kali lebih tinggi daripada anggur, 6 kali lebih tinggi daripada buah berry biru, 3 kali lebih tinggi daripada buah prune.
 • Kolagen meliputi 85% daripada tendon kita, 75% daripada kulit, 50% daripada tulang rawan sendi, 20% daripada kepadatan tulang.
Bagaimanakah Nu3ĽAcaiPlus berfungsi?
Nu3ĽAcaiPlus mengandungi hydrolyzed kolagen larut air yang dihasilkan daripada proses hidrolisis bioenzim mempunyai berat molekul yang rendah iaitu 3 kilodalton. Ia boleh diserap dengan baik melalui usus disebabkan ia mudah dicernakan.
Kolagen larut air bertindak sebagai bahan mentah bagi sel-sel rawan. Dengan itu, ia dapat memberikan sumbangan kepada struktur dan fungsi sendi yang sihat. Nu3ĽAcaiPlus membantu dalam menyihatkan tisu-tisu yang mengandungi kolagen di seluruh badan seperti tulang rawan, tulang, tendon, ligamen, rambut dan kulit.
Buah Acai berfungsi baik bersama kolagen kerana ia mengandungi anthocyanins dan phytosterols yang boleh melindungi tisu-tisu penghubung. Kandungan vitamin C tinggi dalam buah Acai juga boleh merangsangkan sintesis kolagen. Phytosterols yang hadir secara semulajadi dalam buah Acai boleh melindungi kolagen dalam kulit. Oleh itu, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan memperbaiki sel-sel kulit. Sifat antioksida buah Acai yang kuat mampu mempertahankan badan daripada pelbagai penyakit dengan mengurangkan kerosakan oksidaan pada sendi-sendi, kulit, jantung dan mata.
Fungsi utama
1. Buah Acai


 • melambatkan penuaan
 • meningkatkan sistem pertahanan semula jadi badan
 • mencegah penyakit-penyakit kardiovaskular
 • mengurangkan keradangan
 • memperbaiki sistem penghadaman dan sistem perkumuhan
 • melindungi tisu-tisu perantaraan
 • mengandungi anthocyanins yang tinggi untuk penglihatan yang lebih baik
 • mempunyai indeks glycemic yang rendah dan membantu dalam mempertingkatkan paras glukosa dan lipid.
2. Kolagen


 • Menyumbang kepada kepadatan tulang dan mencegah osteoporosis
 • Menggalakkan pembaharuan sel-sel kulit
 • Menjadikan sendi lebih fleksibel
 • Membaiki kesihatan mata
 • Membantu dalam pertumbuhan rambut yang sihat
NAK ORDER SILA CALL SAYA BADRUL : 019-2768581

bart2ndchance

Number of posts : 2
Registration date : 2009-04-02

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum