ada rumah kosong tuk sewa?

View previous topic View next topic Go down

ada rumah kosong tuk sewa?

Post by apis on Fri Jan 16, 2009 4:55 pm

Salam rakan2 semua,

Sy nak cari rumah sewa kat PUSJ ni, so ada tak sape2 yg kenal2 dgn owner rumah2 kosong?
Kalau ada sy nak try apply, klu dapat nak masuk secepat mungkin....
Skrg ni duk kat Serdang, tp wife baru dpt transfer sekolah dr penang ke Seksyen 19 shah alam jd serdang tu dah jauh plak. perjalanan je dah dlm 45-60 mnt pastu nak kena bwk anak2 lg ke nursery...jd klu dpt duk kat PUSJ ni mudah2an dpt memudahkan dia...

apis

Number of posts : 15
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: ada rumah kosong tuk sewa?

Post by zuhalian on Fri Jan 16, 2009 5:05 pm

rumah sebelah rmh saya dgr2 nk disewakan but x sure..
nnt saya try tanya k.. Smile

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: ada rumah kosong tuk sewa?

Post by bunga on Fri Jan 16, 2009 5:23 pm

apis wrote:Salam rakan2 semua,
jd klu dpt duk kat PUSJ ni mudah2an dpt memudahkan dia...

baiknya la suami sapa la ni.... Very Happy

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: ada rumah kosong tuk sewa?

Post by apis on Fri Jan 16, 2009 5:48 pm

zuhalian wrote:rumah sebelah rmh saya dgr2 nk disewakan but x sure..
nnt saya try tanya k.. Smile

Thanks,
Tp umah sy sebenarnya takde internet, ni pun reply guna opisnye...
kalau lah dpt tau dlm sabtu atau ahad ni atau mlm ni minta tlg sms..
ni nombor saya : 0123140662 (apis)

apis

Number of posts : 15
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: ada rumah kosong tuk sewa?

Post by apis on Fri Jan 16, 2009 5:53 pm

bunga wrote:
apis wrote:Salam rakan2 semua,
jd klu dpt duk kat PUSJ ni mudah2an dpt memudahkan dia...

baiknya la suami sapa la ni.... Very Happy

hehe sy ni taklah baik mana sgt Smile

apis

Number of posts : 15
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: ada rumah kosong tuk sewa?

Post by zuhalian on Mon Jan 19, 2009 9:20 am

mintak maap...x dpt info lagi laa...saya cuba lagi mggu ni.. Very Happy

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: ada rumah kosong tuk sewa?

Post by apis on Tue Jan 20, 2009 9:12 am

zuhalian wrote:mintak maap...x dpt info lagi laa...saya cuba lagi mggu ni.. Very Happy

smlm tak dpt bukak internet psl demam. mc satu hari....tima ksh bnyk2 yer menolong Very Happy

apis

Number of posts : 15
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: ada rumah kosong tuk sewa?

Post by apis on Tue Jan 20, 2009 7:29 pm

hmmmm....susah gak nak jumpa umah sewa kat sini yer, ada gak round2 kat area sini jumpa umah kosong tp takde phone number

apis

Number of posts : 15
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: ada rumah kosong tuk sewa?

Post by kulapak on Thu Jan 22, 2009 9:22 am

salam sedara apis,

mungkin boleh tanya sedara mahatm, dia jiran sebelah kanan saya, rumah sebelah kiri saya tu kosong, setau saya tuan rumahnye member kepada mahatm...

insya-allah petang kang kalau ada masa saya cuba tanya dia kat umah...

(malu nak bagitau, mahatm tu duk rumah sebelah je, tapi no phone takde, hehe... jangan dijadikan contoh...)

kulapak

Number of posts : 49
Registration date : 2008-04-16

Back to top Go down

Re: ada rumah kosong tuk sewa?

Post by apis on Fri Jan 23, 2009 10:18 am

sedara kulapak?

ada apa2 update psl rumah kosong?

apis

Number of posts : 15
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: ada rumah kosong tuk sewa?

Post by zuhalian on Fri Jan 23, 2009 10:25 am

smlm sampai rmh ujan lebat x sempat nk tanya mahatm...saya dh copy no tepon apis ni so if ada info saya sms.. Smile

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: ada rumah kosong tuk sewa?

Post by mahathm on Fri Jan 23, 2009 12:18 pm

dah tepon apis td..tgh meeting la plak...td tnya mmber tu dia kata mgu ni bru nk psg lampu umah tu..
apa apis cal dlu sya nt sya bg tepon no tuan umah no 47 1/4 tu..
..

mahathm

Number of posts : 297
Registration date : 2008-10-14
Location : 51 ,Jln PUSJ 1/4

Back to top Go down

Re: ada rumah kosong tuk sewa?

Post by mahathm on Fri Jan 23, 2009 12:35 pm

[quote="kulapak"]salam sedara apis,

mungkin boleh tanya sedara mahatm, dia jiran sebelah kanan saya, rumah sebelah kiri saya tu kosong, setau saya tuan rumahnye member kepada mahatm...

insya-allah petang kang kalau ada masa saya cuba tanya dia kat umah...

(malu nak bagitau, mahatm tu duk rumah sebelah je, tapi no phone takde, hehe... jangan dijadikan contoh...)[/quote]


sya blik kg arini en kulapak..kalo en kulapak x balik tlg la jeling kt umah saya tu..
mana la tau cuti pnjg ni takut nt pencurik bermaharajalela lak..

hehehe biasa la tu..sya rsa ramai lg jiran2 kita yg xde no telepon jiran seblah umah..
kdg2 penting jgk no telepon kita ada pda jiran2 mana la tau ada musibah ke atau kejadian x di ingini berlaku kt umah kita ker msa kita xde kt umh.. cyclops bleh jgk jiran2 kasi tau kita..yelah sekrg ni mcm2 bleh berlaku...apa2 pn en kulapak leh ler simpan no henpon saya ni (0162859857) tp kalo ada kengkawan nk order coklat ker leh ler kasi no saya..hehehehe...nk sample boleh diuruskan...hehehehhe.. clown

mahathm

Number of posts : 297
Registration date : 2008-10-14
Location : 51 ,Jln PUSJ 1/4

Back to top Go down

Re: ada rumah kosong tuk sewa?

Post by kulapak on Fri Jan 23, 2009 2:55 pm

mahathm wrote:


sya blik kg arini en kulapak..kalo en kulapak x balik tlg la jeling kt umah saya tu..
mana la tau cuti pnjg ni takut nt pencurik bermaharajalela lak..

hehehe biasa la tu..sya rsa ramai lg jiran2 kita yg xde no telepon jiran seblah umah..
kdg2 penting jgk no telepon kita ada pda jiran2 mana la tau ada musibah ke atau kejadian x di ingini berlaku kt umah kita ker msa kita xde kt umh.. cyclops bleh jgk jiran2 kasi tau kita..yelah sekrg ni mcm2 bleh berlaku...apa2 pn en kulapak leh ler simpan no henpon saya ni (0162859857) tp kalo ada kengkawan nk order coklat ker leh ler kasi no saya..hehehehe...nk sample boleh diuruskan...hehehehhe.. clown

promo coklat... sempat tukar signature tu...!

kulapak

Number of posts : 49
Registration date : 2008-04-16

Back to top Go down

Re: ada rumah kosong tuk sewa?

Post by apis on Mon Feb 02, 2009 2:10 pm

sy dah dpt sewa rumah, tima ksh kpd c. azam, c.zuhalian & c. mahatm

apis

Number of posts : 15
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

Re: ada rumah kosong tuk sewa?

Post by mahathm on Mon Feb 02, 2009 3:52 pm

sama2...sori lar ari tu x leh nk tlg angkat brg..tgh jga anak..wife xde kt umh..keje..

mahathm

Number of posts : 297
Registration date : 2008-10-14
Location : 51 ,Jln PUSJ 1/4

Back to top Go down

Re: ada rumah kosong tuk sewa?

Post by zuhalian on Tue Feb 03, 2009 8:55 am

sama-sama...minta maaf jugak x tolong masa pindah kitorg xder kat rmh...

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: ada rumah kosong tuk sewa?

Post by toyak(sarjance) on Tue Feb 03, 2009 11:04 am

rumah nya kat mana.....

toyak(sarjance)

Number of posts : 217
Registration date : 2008-05-09
Age : 42
Location : subang jaya

Back to top Go down

Re: ada rumah kosong tuk sewa?

Post by zuhalian on Tue Feb 03, 2009 2:04 pm

sebelah rumah saya...kira dh ada laa jiran depan, kiri n kanan...belakang jer x bis renovate lagi so x masuk lg tuan rmh tu.. Very Happy

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: ada rumah kosong tuk sewa?

Post by apis on Fri Feb 06, 2009 5:34 pm

Psl tak dpt tolong angkat2 brg tu takde mslh, dah tolong carikan rumah sewa tu kira pertolongan besar jgk lah tu Very Happy

apis

Number of posts : 15
Registration date : 2009-01-16

Back to top Go down

re : blk sewa

Post by hunny on Thu May 28, 2009 12:02 am

alaa... ad lg x uma yg nk di sewa?

apis wrote:sy dah dpt sewa rumah, tima ksh kpd c. azam, c.zuhalian & c. mahatm

hunny

Number of posts : 30
Registration date : 2009-05-17
Location : Shah Alam

Back to top Go down

Re: ada rumah kosong tuk sewa?

Post by Sponsored content Today at 7:49 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum