BUBUR ASYURA

View previous topic View next topic Go down

BUBUR ASYURA

Post by karisma on Fri Jan 25, 2008 5:31 pm

Dengar crite..ada kawan2 kita nak ajak masak bubur Asyura sempena muharam ni..pada 3hb Feb 08 di surau. dan dengarnye nak kena buat collection sorang sikit..mintak sape2 take lead bagitau berapa ringgit sorang dan nak beri pada sape..bagus jugak..boleh eratkan silaturrahim..kitapun tak pernah buat masak memasak kat surau lagi...tol tak?

karisma

Number of posts : 91
Registration date : 2008-01-11

Back to top Go down

Re: BUBUR ASYURA

Post by Zailan on Sun Jan 27, 2008 12:35 pm

Betul tu. Inilah peluang untuk kita berjumpa dan beramah mesra sesama muslim di kejiranan kita ni. Saya sokong jer.

Zailan

Number of posts : 8
Registration date : 2008-01-20

Back to top Go down

Re: BUBUR ASYURA

Post by paklong on Sun Jan 27, 2008 12:39 pm

Ya lah.. sapa yg lead program ni? berapa periuk nak masak? berapa kosnya? apa tentavive nya? berapa ramai yg nak join? sapa yg kena jadi head cook? macamana nak distribute? sapa yg kena distribute? Apa contingency plan kalau tak abis distribute or kalau dah dekat nak maghrib bubur tak masak2 lagi? Harap sesapa yg nak lead project ni dapat adakan perbincangan terperinci dgn ahli2 kariah surau.... bukan apa, takut sorang dua aje yg syok sendiri... yg lain tak boleh nak follow....jgn mare..

paklong

Number of posts : 61
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: BUBUR ASYURA

Post by fiis on Wed Jan 30, 2008 3:11 pm

kalau tak silap saya, maklumat mengenai masak bubur asyura ni ada terpampang di board surau. Luang-luangkan lah masa anda untuk merujuk board tu. Sekiranya semua berfikiran positif dan memberi kerjasama, projek memasak bubur asyura ini akan berjalan dengan lancar...InsyaAllah...

fiis

Number of posts : 6
Registration date : 2008-01-21

Back to top Go down

Re: BUBUR ASYURA

Post by karisma on Wed Jan 30, 2008 3:56 pm

Betol tu...apa ni Pak Long...rajin2lah turun surau..

karisma

Number of posts : 91
Registration date : 2008-01-11

Back to top Go down

Re: BUBUR ASYURA

Post by Bart 2nd Chance on Thu Jan 31, 2008 3:52 pm

Terima Kasih kepada semua jemaah surau As-Syakirin kerana telah berjaya membuat kutipan untuk Majlis Bubur As-Syura. Sesiapa yang nak menyumbang sila masih terbuka..Sekian

Bart 2nd Chance

Number of posts : 36
Registration date : 2008-01-31

Back to top Go down

Re: BUBUR ASYURA

Post by arip on Thu Jan 31, 2008 8:09 pm

Pak Long tunggu Hamzah & Geng Seksyen 4 jemput dia pi surau..

arip

Number of posts : 230
Registration date : 2007-12-16

Back to top Go down

Re: BUBUR ASYURA

Post by nusiOmar on Thu Feb 14, 2008 12:23 pm

ALHAMDULILLAH MAJLIS BUBUR ASYURA KITA BERJALAN DENGAN LANCAR...SAMBUTAN LUAR DUGAAN... INSYAALLAH UNTUK MAJLIS-MAJLIS YANG AKAN DATANG KITA AKAN MEMPERBAIKI KELEMAHAN..TERIMA KASIH KEPADA SEMUA.

nusiOmar

Number of posts : 44
Registration date : 2008-02-14

Back to top Go down

Re: BUBUR ASYURA

Post by Sponsored content Today at 2:48 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum