Majlis Gotong Royong Suaru As-Syakirin

View previous topic View next topic Go down

Majlis Gotong Royong Suaru As-Syakirin

Post by gsoumar on Fri Jun 20, 2008 9:47 am

Seperti yang tertulis di white board surau, satu program gotong royong membersihkan,mengemas,membaiki peralatan surau akan diadakan pada Sabtu 21 June 2008 (8.30AM). Harap dapat kita sama-sama mengambil bahagian. Lepas tu boleh kita main volley ball.

gsoumar

Number of posts : 222
Registration date : 2008-05-04
Location : PUSJ

Back to top Go down

Re: Majlis Gotong Royong Suaru As-Syakirin

Post by fendy5800 on Fri Jun 20, 2008 10:11 am

kalau gotong royong dah start kul 8.30pg, bila masanya pulak nak main volleyball... tak sempat tu...
Refreshment jgn lupa tau, kesian kat jemaah2 yg keletihan bergotong royong..., tak dpt roti canai, nasi beriani pon cukup la...

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Majlis Gotong Royong Suaru As-Syakirin

Post by arip on Fri Jun 20, 2008 10:35 am

Pizza tak nak? Esok kalau kau sabit rumput keliling surau dah tentu tak payah pi volleyball pastu.... Lagi satu, jgn lupa bawak plastik sampah... towkay speaker boleh datang repair tak?

arip

Number of posts : 230
Registration date : 2007-12-16

Back to top Go down

Re: Majlis Gotong Royong Suaru As-Syakirin

Post by bunga on Fri Jun 20, 2008 10:39 am

gsoumar wrote:Seperti yang tertulis di white board surau, satu program gotong royong membersihkan,mengemas,membaiki peralatan surau akan diadakan pada Sabtu 21 June 2008 (8.30AM). Harap dapat kita sama-sama mengambil bahagian. Lepas tu boleh kita main volley ball.

pas gtg royong... ade main volley ball?? Shocked Shocked pak org jerk ker??? mak org x de??

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Majlis Gotong Royong Suaru As-Syakirin

Post by gsoumar on Fri Jun 20, 2008 11:28 am

Dengar citer ada org nak sponsor makan, tp dia nak tau berapa org yg akan hadir. Cik Bunga boleh la datang dgn hubby, perkenalkan diri....

gsoumar

Number of posts : 222
Registration date : 2008-05-04
Location : PUSJ

Back to top Go down

Re: Majlis Gotong Royong Suaru As-Syakirin

Post by bunga on Fri Jun 20, 2008 12:27 pm

erm... insyaallah, actually pkl 10 tu ade appoinment dgn foremen, 2 hr lepas kete kena langgar dr blkg ms jln jem bumper to bumper kat klana jaya... nasib la org tu nak bayo... so esok kete msk w/shop Sad

udah la kite ade sebijik kete jek... hehehe.... Embarassed

tu arr ingat nak sgt bekenalan dgn jemaah wanita @ surau... ermmm... sambil gotong royong leh kenal2... uhukss...

dote, aween jom arrr Wink

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Majlis Gotong Royong Suaru As-Syakirin

Post by zairol on Fri Jun 20, 2008 12:28 pm

InyaAllah saya cuba hadir.dapat jugak berkenalan dgn fendylimalapan kosongkosong dan lainē.

zairol

Number of posts : 70
Registration date : 2007-12-28
Location : sebelah No 19 Depan No 20 , Lorong Hj Arshad

Back to top Go down

Re: Majlis Gotong Royong Suaru As-Syakirin

Post by fendy5800 on Fri Jun 20, 2008 12:45 pm

zairol wrote:InyaAllah saya cuba hadir.dapat jugak berkenalan dgn fendylimalapan kosongkosong dan lainē.

bagus jgk tu, nnt ko boleh kenal sekali dgn jiran aku,
nama dia TIKA, nama suami dia lupa laaa pullok...!!
tapi dia org berdua ni baik, anak ada 2, dua2 comel...

dtg! jgn tak datang pulak...!

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Majlis Gotong Royong Suaru As-Syakirin

Post by Tika on Fri Jun 20, 2008 1:55 pm

oh ada gotong royong ek pg sok?? Smile nasib saya jenguk sini... harap encik zairol bgtau payah... dia tersepak batu balik dari surau tu terus lupa... Very Happy

Tika

Number of posts : 254
Registration date : 2007-12-28
Location : Jalan Pinggiran 3/5

Back to top Go down

Re: Majlis Gotong Royong Suaru As-Syakirin

Post by bunga on Fri Jun 20, 2008 2:32 pm

Tika wrote:oh ada gotong royong ek pg sok?? Smile nasib saya jenguk sini... harap encik zairol bgtau payah... dia tersepak batu balik dari surau tu terus lupa... Very Happy

wah leh kenalan dgn tika skali.... best ni flower

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Majlis Gotong Royong Suaru As-Syakirin

Post by Wati on Fri Jun 20, 2008 2:36 pm

Wati pun nak.. nak.. alah tapi tudung belum beli...

Wati

Number of posts : 31
Registration date : 2008-06-18

Back to top Go down

Re: Majlis Gotong Royong Suaru As-Syakirin

Post by dote on Fri Jun 20, 2008 2:49 pm

bunga wrote:erm... insyaallah, actually pkl 10 tu ade appoinment dgn foremen, 2 hr lepas kete kena langgar dr blkg ms jln jem bumper to bumper kat klana jaya... nasib la org tu nak bayo... so esok kete msk w/shop Sad

udah la kite ade sebijik kete jek... hehehe.... Embarassed

tu arr ingat nak sgt bekenalan dgn jemaah wanita @ surau... ermmm... sambil gotong royong leh kenal2... uhukss...

dote, aween jom arrr Wink

bunga......keje la pulok esok. byk kali dah ambik cuti sabtu..mmmm kang bos mare.

dote

Number of posts : 119
Registration date : 2008-05-10
Location : home sweet home

Back to top Go down

Re: Majlis Gotong Royong Suaru As-Syakirin

Post by bunga on Fri Jun 20, 2008 3:39 pm

takpe la dote... lenkali kite dtg terus jek umah dote yer... kite pun x pasti lg... Razz

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Majlis Gotong Royong Suaru As-Syakirin

Post by zairol on Mon Jun 23, 2008 12:18 pm

alhamdulillah ...ramai gak yg turun haritu.

zairol

Number of posts : 70
Registration date : 2007-12-28
Location : sebelah No 19 Depan No 20 , Lorong Hj Arshad

Back to top Go down

Re: Majlis Gotong Royong Suaru As-Syakirin

Post by Sponsored content Today at 7:48 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum