Majlis Aqiqah 2/08

View previous topic View next topic Go down

Majlis Aqiqah 2/08

Post by nusiOmar on Tue Jul 01, 2008 5:44 pm

Salam semua,
Alhamdulillah majlis aqiqah anjuran surau As Syakirin buat pertama kalinya berjalan lancar dengan izin ALLAH S.W.T.Terima Kasih kepada semua.
InsyaALLAH Surau As Syakirin akan menganjurkan Majlis Aqiqah buat KEDUA kalinya seperti berikut;

Tarikh : 02 Ogos 2008 (1 Sya'aban 1429)
Tempat : Perkarangan Surau As Syakirin
Peserta : Terbuka kepada semua
Tarikh tutup penyertaan
dan bayaran : 11 Julai 2008
Bayaran satu bahagian : RM 342.86 (lembu) + bahan2 masak + peralatan
Untuk pengetahuan semua seekor lembu pertama besamaan dgn 7 bahagian sudah ada peserta, 7 bahagian untuk lembu kedua masih di buka penyertaan.

Kepada yang berminat boleh mendaftar di Papan buletin Surau As Syakirin
Harap Maklum.

nusiOmar

Number of posts : 44
Registration date : 2008-02-14

Back to top Go down

Re: Majlis Aqiqah 2/08

Post by nusiOmar on Mon Jul 14, 2008 10:36 am

salam semua,
penyertaan untuk aqiqah masih di buka dan hanya tinggal satu bahagian sahaja.
harap maklum.

nusiOmar

Number of posts : 44
Registration date : 2008-02-14

Back to top Go down

Re: Majlis Aqiqah 2/08

Post by 1662 on Mon Jul 14, 2008 11:35 am

Salam,
....ya ampunn....baru sampai opis ni.... keluar rumah kul 6.50, sampai opis (k.l) kul 10.15,
ape ke jadah pi buat road block ......kononnya ada PERHIMPUNAN HARAM DEPAN PARLIMEN UNTUK PROTES KENAIKAN HARGA MINYAK......wal hal tarak punn......menyusahkan...dah lee....meeting aku kul 9.30.......................!#@$%$#@*&%!!!!!

1662

Number of posts : 2
Registration date : 2008-06-13

Back to top Go down

Re: Majlis Aqiqah 2/08

Post by harun on Tue Jul 15, 2008 9:31 am

utk kepentingan awam............

harun

Number of posts : 50
Registration date : 2008-03-30

Back to top Go down

Re: Majlis Aqiqah 2/08

Post by radi on Tue Jul 15, 2008 9:55 am

utk kepentingan politik dan org tertentu laa...

radi

Number of posts : 210
Registration date : 2008-02-12

Back to top Go down

Re: Majlis Aqiqah 2/08

Post by harun on Tue Jul 15, 2008 10:00 am

utk ketenteraman awam..

harun

Number of posts : 50
Registration date : 2008-03-30

Back to top Go down

Re: Majlis Aqiqah 2/08

Post by mohdasrofi on Wed Jul 16, 2008 5:17 pm

Laughing

mohdasrofi

Number of posts : 18
Registration date : 2007-12-29
Location : 66 3/3.....

Back to top Go down

Re: Majlis Aqiqah 2/08

Post by Wati on Thu Jul 17, 2008 5:45 pm

abang Harun ni..macam polis je...asyik sokong polis je...

Wati

Number of posts : 31
Registration date : 2008-06-18

Back to top Go down

Re: Majlis Aqiqah 2/08

Post by zuhalian on Fri Jul 18, 2008 11:08 am

dah terlepas laa utk yg 2nd round ni sbb x pindah masuk rumah lagi... Smile
nanti yg 3rd round ke insyaAllah ada rezeki nk participate jugak.. Smile

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Majlis Aqiqah 2/08

Post by harun on Thu Jul 24, 2008 1:21 pm

saya kesian tgk abg2 polis tu wati.... asyik kena maki je!
dahlah kena panas..
diaorg tu ikut arahan je!
diaorg keja 24 jam utk mengekalkan keamanan dan ketenteraman negara kita...
kita mlm tido lena diaorg bertugas..
sorri eh klu ada pendapat lain...
ayah polis pencen.. hehe

harun

Number of posts : 50
Registration date : 2008-03-30

Back to top Go down

Re: Majlis Aqiqah 2/08

Post by Sponsored content Today at 10:42 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum