Pakej Foto dari D'Martoza

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Pakej Foto dari D'Martoza

Post by martoza on Wed Aug 06, 2008 1:23 pm

Salam buat semua warge PUSJ,

Di sini saya ingin menawarkan perkhidmatan yang saya sediakan iaitu Pakej Foto Perkahwinan bagi warga PUSJ. Rasanye macam ramai yang dah kawin.. tapi ..tak pe..mana la tau kalau2 ada yg belum berkahwin lagi kan or maybe sepupu sepapat ke.. anak nak kawin ke pun boleh.

Pakej yang di tawarkan ada dua jenis, iaitu sticky album dan satu lagi custom album. Sekiranya berminat boleh PM saya atau pun email atau pun sms terus kepada saya.. Nak call pun boleh. "Special Price" bagi yang mengadakan majlis di PUSJ. Tawaran ini adalah bagi penduduk PUSJ sahaja.

Custom Album

Package 1
Cover 1 day only
Unlimited
1 (8" x 12") customized album
1 piece softcopy CD
1 piece 8R + 1 frame
- 1 sticky album + 40 pieces 4R

Package 2
Cover 2 days
Unlimited
1 (8" x 12") customized album
1 piece softcopy CD
2 piece 8R + 2 frame
- 1 sticky album + 60 pieces 4R

Package 3
Cover 1 day only
Unlimited
1 (10" x 12") customized album
1 piece softcopy CD
2 piece 8R + 2 frame
- 1 sticky album + 40 pieces 4R

Package 4
Cover 2 days
2 photographers
Unlimited
1 (10" x 12") customized album
1 piece softcopy CD
2 piece 8R+ 2 frame
- 1 sticky album + 120 pieces 4R

Sticky Album

Package A
Cover 1 day only (maximum 4 hours) (only for one event)
100-200 snaps
120 piece 4R
1 sticky album
1 piece softcopy CD

Package B
Cover 2 Days (4hours/day or total 8 hours)
300-400 snaps
200 pics 4R
2 sticky album
1 softcopy CD
1piece 8R + 1 frame


Special Offer

PayPerEvent offer pack
1 Custom Album (8x12)
1 Gig or up to 300 snaps (maximum 4hours)
1 softcopy CD

Engagement Pack (custom album)
1 Custom Album
1 Gig
1 softcopy CD

Engagement Pack (sticky album)
1 sticky album
60 piece 4R
1 softcopy CD


* outside from Klang Valley will have to bare additional charge depend on location. (RM50-500)

Sekian,
terima kasih.

***Afdhal***(martoza)
Freelance Photographer @ D'Martoza photo
017-3722584
ym: mig_dhal
email : mig_dhal@yahoo.com

Nak tgk sample? Sila lawat ke fotopages saya di http://martoza.fotopages.com

* Bagi pakej yang mempunyai had maksimum jam, para pelanggan perlu membayar kos tambahan sekiranya melebihi had maksima yang telah di tetapkan.Kadar tambahan akan di kenakan sebanyak RM 50/jam untuk jam yang berikutnya. Terima kasih.


* Mengapa tidak diletakkan harga pada pakej??
D'Martoza photo adalah serius dan mengambil berat terhadap para pelanggan. Maka dengan itu, D'Martoza photo berharap pelanggan yang benar-benar berminat dengan hasil saya sahaja untuk menghubungi saya. (Temujanji juga boleh dibuat bagi melihat hardcopy sample bagi kawasan berdekatan) untuk maklumlat lanjut, sila hubungi saya seperti yang tertera di atas.

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by en_azam on Wed Aug 06, 2008 2:26 pm

alamak.... tgk gambar2 kat fp martoza.. rasa camm nak nikah satu lagi lah.. hehehehe... kelas.. kelas... nanti aku beli kamera. aku nak blaja teknik ambik gambar ngan en martoza....

en_azam

Number of posts : 21
Registration date : 2008-07-29
Age : 37
Location : 105 PUSJ 3/4

http://infoinsuransdantakaful.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by martoza on Thu Aug 07, 2008 12:22 pm

en_azam wrote:alamak.... tgk gambar2 kat fp martoza.. rasa camm nak nikah satu lagi lah.. hehehehe... kelas.. kelas... nanti aku beli kamera. aku nak blaja teknik ambik gambar ngan en martoza....

insyallah.. kalau ada rezeki nnti saya boleh anjurkan bangkel asas fotografi buat Penduduk PUSJ. Lagi bagus kalau ada yang minat pasal kamera nie Smile ada la jugak member nye nnti:)

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by martoza on Thu Oct 16, 2008 2:12 am

D'martoza photo menawarkan pakej editing serendah RM 2**. Simple
customized picture with sticky album. Terhad kepada 5 pelanggan pertama
sahaja. Jika berminat, sila email saya di mig_dhal@yahoo.com atau pun pm saya untuk
maklumat lanjut mengenai pakej. Tq

tidak terhad kepada gambar wedding sahaja.. tak kisah.. sama ada gambar family,gambar konvo,gambar raya atau apa saja gambar yangq ingin di edit.(hanya bagi gambar digital sahaja ye)
terima kasih.

p/s: tertakluk pada syarat dan terma.

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by martoza on Wed Oct 22, 2008 3:27 pm

D'martoza photo menawarkan pakej editing serendah RM 2**.
Sama ada anda mempunyai gambar kawin, gambar tunang, gambar konvo,gambar percutian.. dan lain2 anda boleh menyimpan gambar2 tersebut dalam bentuk yang lebih menarik..

Simple customized picture with sticky album.

Terhad kepada 5 pelanggan pertama sahaja.

status: 1 tempahan telah pun di isi. kini masih terbuka lagi bagi 4 pelanggan. CEPAT!!! dapat kan segera sebelum anda terlepas peluang keemasan ini.

Jika berminat, sila email saya di mig_dhal@yahoo.com untuk maklumat lanjut mengenai pakej. Tq

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by ron on Wed Oct 22, 2008 11:48 pm

Ade sowang jiran baru pindah ke no 60 3/3, photografer gak tapi fulltime. Name lupalak, tapi dlm bisness kad tulis "My photografer". Persaingan sihat nih.

ron

Number of posts : 19
Registration date : 2008-01-06
Location : 61 3/3

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by martoza on Thu Oct 30, 2008 10:39 pm

ron wrote:Ade sowang jiran baru pindah ke no 60 3/3, photografer gak tapi fulltime. Name lupalak, tapi dlm bisness kad tulis "My photografer". Persaingan sihat nih.

aaa..tau tau.. name dia ahmad fairuz.. Smile cume tak nampak lagi dia muncul dlm forum nie..

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by bunga on Fri Oct 31, 2008 9:30 am

martoza, kalo amik gambar family 1 or 2 snap... digital jek x yah print... brape ek?

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by martoza on Fri Oct 31, 2008 10:23 am

bunga wrote:martoza, kalo amik gambar family 1 or 2 snap... digital jek x yah print... brape ek?

sila check pm ye.. saya dah pm. Smile

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by bunga on Fri Oct 31, 2008 11:05 am

martoza wrote:
bunga wrote:martoza, kalo amik gambar family 1 or 2 snap... digital jek x yah print... brape ek?

sila check pm ye.. saya dah pm. Smile

dah balas pm... roger2... Cool

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by bunga on Mon Nov 03, 2008 10:39 am

wahaha... sy dah try pakej martoza ni... not bad the service + quality.... korang biler lagi... hehehe Very Happy

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by martoza on Mon Nov 03, 2008 1:03 pm

bunga wrote:wahaha... sy dah try pakej martoza ni... not bad the service + quality.... korang biler lagi... hehehe Very Happy


tima kasih pada cik bunga kerana telah memberi kepercayaan untuk snap gambar beliau bersama2 family... Smile


** memandangkan ada beberapa perkara yang tak sedap untuk di dgr, gambar terpaksa di kuarkan. **
tima kasih atas sokongan yang begitu "menggalakkan".


Last edited by martoza on Mon Nov 03, 2008 5:37 pm; edited 2 times in total

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by bakar on Mon Nov 03, 2008 3:18 pm

lawanya bunga ..

bakar

Number of posts : 79
Registration date : 2008-10-13

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by arip on Mon Nov 03, 2008 4:32 pm

oooo...ni rupanya puan bunga... rasanya hampir tiap2 pagi jumpa masa dia hantar anak pi krista....

En Martoza, dah minta kebenaran Puan Bunga ke letak gambar dia kat sini? Nanti marah pulak hubby dia

arip

Number of posts : 230
Registration date : 2007-12-16

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by ikanbakar on Mon Nov 03, 2008 5:02 pm

Salam En.Arip,
Hubby tu...sama ke dgn wahabi ? Kalau tak sama, tlg jelas kan apa bedanya?

ikanbakar

Number of posts : 152
Registration date : 2008-09-12

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by radi on Mon Nov 03, 2008 5:06 pm

Bunga yg dalam pasu tu ke?? yg mana 1? cantik gak laa..

radi

Number of posts : 210
Registration date : 2008-02-12

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by bunga on Mon Nov 03, 2008 5:07 pm

mohon maap yer pd sume... martoza ni ade mintak kebenaran utk promosi gambo nih... i just think +ve... all these pictures was taken by him... and the quality as per shown above....

tengoklah hasil kreativiti dan mutu service beliau.... bkn tgk org yg ade kat dlm tuh.... adoiii Wink

bantu di bantu... itu jek

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by arip on Mon Nov 03, 2008 5:23 pm

ikanbakar wrote:Salam En.Arip,
Hubby tu...sama ke dgn wahabi ? Kalau tak sama, tlg jelas kan apa bedanya?

Eh ..en ikanbakar...ingatkan cuti arini..... cuba en ikanbakar search thru Google... hubby tu samo denge tok laki lah...

arip

Number of posts : 230
Registration date : 2007-12-16

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by martoza on Mon Nov 03, 2008 5:55 pm

Kerana sambutan yang begitu "menggalakkan", sebarang gambar terpaksa di kuarkan dari thred ini. Tima kasih atas sokongan anda.

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by radi on Tue Nov 04, 2008 8:42 am

laa.. kalau tuan punya diri izinkan.. biar jer lah.... baru tau yg dlm gambar tu jiran kita ghopenyer...

radi

Number of posts : 210
Registration date : 2008-02-12

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by martoza on Tue Nov 04, 2008 3:00 pm

radi wrote:laa.. kalau tuan punya diri izinkan.. biar jer lah.... baru tau yg dlm gambar tu jiran kita ghopenyer...

erm... aclty sebelum saya letak gambar kat sini, saya dah mintak izin dah pun ttg penggunaan gambar beliau untuk tujuan promosi.. n beliau telah pun setuju.So tak perlu nak bangkitkan isu dah mintak izin ke belum. Dan seterusnya.. memadangkan ramai yang tgk "org" daripada tgk hasil yang saya buat.. so.. untuk menggelakkan sebarang gangguan pada cik bunga n family.. terpaksa la saya kuarkan gambar tersebut.dengan kata lain.." korang memang hampeh.." juga beberapa perkara yang tak perlu di nyatakan di sini..

kalau korang suke tgk rancang Nabil kat astro kan.. ayat nye berbunyi gini .. " Lu pikir la sendiri" ..

Hikhikhik.. jangan amik ati ye pada yang terasa... Razz
Lain2 komen.. no komen.. makasih.

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by zuhalian on Tue Nov 04, 2008 3:50 pm

xper..x sempat tgk gambar cik bunga pun x kisah sbb dh kenal family cik bunga tu...org nya mmg manis sama padan ngan hubby nya, anak2 pun sangat comel2....so dh leh bayang ngan ke'terer'an incik martoza ambik gambar sure hasilnya leh dibanggakan... Very Happy

nnt diskas ngan hubby if dia nk ambik gambar family...jarang dpt ambik gambar bertiga sebab salah sorang kene pegang kamera..heheheh...

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by bunga on Tue Nov 04, 2008 3:55 pm

sama lah zuhalian... tu yg panggey martoza dtg umah amik gambo bbrp snap... upahnye less than RM50... (actually less than that) so reasonable... just for fun... hehehe Very Happy

bunga

Number of posts : 555
Registration date : 2008-01-03
Location : bumi yg nyata

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by zuhalian on Tue Nov 04, 2008 4:04 pm

okeh incik martoza nnt kita diskas ngan hubby dulu...bkn diskas apa tgk bl dia free...bz ngat dia lately...

teringin nk ambik gambar lawa2...asyik duk kene ejas kamera n kejar ika suh duk diam jer...hehhehe....alih2 gambar nya tah apa2...heheheh...nk ambik gambar ika satu yg pose lawa2 pun cam mustahil jer...wah ha ha Very Happy

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by AhmadFairus on Sun Nov 16, 2008 12:44 pm

akhirnya saya join juga forum...

apa kabar en martoza..hehehe

AhmadFairus

Number of posts : 5
Registration date : 2008-11-16

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by Sponsored content Today at 2:42 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum