Pakej Foto dari D'Martoza

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by martoza on Tue Nov 25, 2008 1:46 am

zuhalian wrote:okeh incik martoza nnt kita diskas ngan hubby dulu...bkn diskas apa tgk bl dia free...bz ngat dia lately...

teringin nk ambik gambar lawa2...asyik duk kene ejas kamera n kejar ika suh duk diam jer...hehhehe....alih2 gambar nya tah apa2...heheheh...nk ambik gambar ika satu yg pose lawa2 pun cam mustahil jer...wah ha ha Very Happy


ok orait..boleh2.. takder masalah... Smile

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by martoza on Tue Nov 25, 2008 1:47 am

AhmadFairus wrote:akhirnya saya join juga forum...

apa kabar en martoza..hehehe

baik.. Smile ingatkan dah tak nak mo join.. hehehe...
sibuk ye?

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by i_ley on Sun Dec 07, 2008 6:25 pm

Saya pun minat gak hal hal foto nih... ade ke nak buat kursus kat sini hehehe leh le join

i_ley

Number of posts : 1
Registration date : 2008-12-07

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by martoza on Sat Dec 13, 2008 4:34 pm

i_ley wrote:Saya pun minat gak hal hal foto nih... ade ke nak buat kursus kat sini hehehe leh le join

erm.. bagus la kalau ada ... dalam jangkasamasa terdekat nie .. belum ada lagi.. insyallah akan dtg sekiranya di izinkan... boleh la join .Smile

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by martoza on Sat Dec 13, 2008 4:35 pm


martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by zairol on Tue Dec 23, 2008 12:32 pm

Martoza dan fairus..

Buat la bengkel basic photography..simpleČ je..especially dslr user

kat taman permainan ke kita tembak suka suka...just for fun.

sharing kan is caring...

zairol

Number of posts : 70
Registration date : 2007-12-28
Location : sebelah No 19 Depan No 20 , Lorong Hj Arshad

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by ikanbakar on Tue Dec 23, 2008 2:24 pm

Kalau dapat post kan gambar2 pengerusi dan ajk penduduk kat forum ni pun bagus gak! Bukan apa....supaya org kenal.
Hari tu saya tengah betulkan kerusi yg saya dan raman buat didepan rumah kami. Pastu, kami terperasan ada peragut tgh naik moto bergerak perlahan2 sambil tengok tengok orang. Dia selamba je angkat2 tangan kat org. Saya cuba nak tahan dia....tapi jiran saya kata jangan, sebab dia bukan peragut. Itu Pengerusi JKP kita tengah ronda2 dgn moto dia yg baru pam tayar le....

ikanbakar

Number of posts : 152
Registration date : 2008-09-12

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by zuhalian on Tue Dec 23, 2008 3:08 pm

aduhh...selamba jer ikan bakar ni... Razz

zuhalian

Number of posts : 507
Registration date : 2008-04-28

http://ajepunye.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by arip on Tue Dec 23, 2008 6:24 pm

ikanbakar wrote:Kalau dapat post kan gambar2 pengerusi dan ajk penduduk kat forum ni pun bagus gak! Bukan apa....supaya org kenal.
Hari tu saya tengah betulkan kerusi yg saya dan raman buat didepan rumah kami. Pastu, kami terperasan ada peragut tgh naik moto bergerak perlahan2 sambil tengok tengok orang. Dia selamba je angkat2 tangan kat org. Saya cuba nak tahan dia....tapi jiran saya kata jangan, sebab dia bukan peragut. Itu Pengerusi JKP kita tengah ronda2 dgn moto dia yg baru pam tayar le....

Eh eh.. encik ikan bakar ni duduk sebelah rumah encik raman rupanya.... hmmm.... ....ok gak idea gambar AJK tu... tapi mana boleh ambik gambar free...member nak carik makan maa....

arip

Number of posts : 230
Registration date : 2007-12-16

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by gsoumar on Wed Dec 24, 2008 8:19 am

Jawatan2 JKP tu masih penaja aja.. Kalau nak ambil gambar tunggulah lepas pemilihan JKP sebenar nanti. Bukan apa..... penajaaa sheeiiiikh............. SmileSmileSmileSmileSmile

gsoumar

Number of posts : 222
Registration date : 2008-05-04
Location : PUSJ

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by fendy5800 on Wed Dec 24, 2008 9:55 am

gsoumar wrote:Jawatan2 JKP tu masih penaja aja.. Kalau nak ambil gambar tunggulah lepas pemilihan JKP sebenar nanti. Bukan apa..... penajaaa sheeiiiikh............. SmileSmileSmileSmileSmile

Betul kata gsoumar ni, walaupon dia jarang berdamping dgn kita, tapi dia mat memahami perasaan kita...
Saya rasa eloklah kita tunggu JKP tetap baru letak gmbr, buat masa skrg masih terlalu awal sbb kami ni cuma JKP PENAJA shj...

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by lampu on Wed Dec 24, 2008 11:31 am

Dari posting diatas, saya dah tahu siapa jiran IB. En.Raman.....sekarang kita kena cari siapa En. Raman tue....

Pasal gambar JKP tu....tak kisah lah samada penaja ke tidak... bila dah ada JKP penaja yg tetap...kita tukar le gambo lain pulok...

lampu

Number of posts : 34
Registration date : 2008-12-21

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by fendy5800 on Wed Dec 24, 2008 11:36 am

akhirnya ikanbakar dgn sendirinya declare siapa dia yg sebenarnya...
silap lu la bro, ckp lu jiran dgn rahman...

fendy5800

Number of posts : 511
Registration date : 2008-01-14
Age : 39
Location : No.27 Jln PUSJ 3/5

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by radi on Wed Dec 24, 2008 11:54 am

fendy5800 wrote:
.. Saya rasa eloklah kita tunggu JKP tetap baru letak gmbr, buat masa skrg masih terlalu awal sbb kami ni cuma JKP PENAJA shj...


malu2 kambing pulakkk....

radi

Number of posts : 210
Registration date : 2008-02-12

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by niena on Wed Dec 24, 2008 1:16 pm

Apa laks malu?? Nanti org tak kenal lagi susah!!!

niena

Number of posts : 43
Registration date : 2008-12-15
Location : pusj 3/5

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by zahasari on Sat Aug 22, 2009 8:57 am

tuan

kalau nak amik gambar untuk potret family ari raya nak kira berapa ek??

zahasari

Number of posts : 9
Registration date : 2009-05-12
Age : 42
Location : no 55 jalan 1/17 pusj1

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by martoza on Tue Aug 25, 2009 11:57 pm

zahasari wrote:tuan

kalau nak amik gambar untuk potret family ari raya nak kira berapa ek??

tak payah la bertuan2..
untuk gambar potret hari raya.. rm 50 , gambar dlm cd.. dlm 5 pose + 1 keping gambar 11R + frame

tapi .. tempahan hanya di buka selepas 1 minggu selepas raya .. (balik kg)

martoza

Number of posts : 57
Registration date : 2008-07-19
Location : PUSJ 3/4

http://www.dmartoza.com

Back to top Go down

Re: Pakej Foto dari D'Martoza

Post by Sponsored content Today at 10:40 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum