Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by DePuteri on Mon Oct 05, 2009 11:05 am

Warga PUSJ dan sewaktu dengannya....Pasti masih dalam mood hari Raya.
Koleksi Deputericreations antara koleksi setanding mutu dan kualitinya dengan jenama2 terkini di pasaran
TERBARU MENAWARKAN JENAMA ANNUR
DENGAN WARNA2 YANG LEBIH LEMBUT DAN MESRA ALAM " EARTH COLOUR"
PROMOSI AIDILFITRI HARGA PERKENALAN
TUDUNG RM28.00 DAN ANAK TUDUNG RM20.00
Kain utk menghasilkan tudung ini di import dari Korea, dijahit di Malaysia dan dipasarkan
di Malaysia dan Indonesia





Ciri-ciri


- Body dan awning menggunakan full lycra original


- half awning


-materialnya berat dan terletak apabila di pakai...





Sesuai digayakan dgn pakaian bercorak dan boleh dijadikan koleksi harian coz sekarang beli tudung baru cari baju utk match




Koleksi kali nie pun...half awning dan body dari lycra..
bersaiz M (43cm- labuh depan dan 61cm - labuh belakang)
Muka fit M to L


Selamat datang ke deputericreations.blogspot.com Kami menawarkan tudung ala-ariani yang berkualiti dengan harga yang amat berpatutan.

Yang berminat boleh terus menghubungi kami melalui email
deputericreations@yahoo.ccom atau menghubungi kami ke nombor
0172466923
beserta butiran berikut:

Nama:
Alamat:
No. Tel:
Order code/number:

Selepas kami CONFIRM...ada ready stok. Kami akan hantar sms/e-mail

Anda boleh bank in the total amount termasuk bayaran pos.

Anda boleh membuat TEMPAHAN/BOOKING dalam tempoh 3 HARI sahaja. Selepas tempoh itu, kami berhak membatalkan order. (First come, first serve)

Jika anda sudah membuat bayaran, e-mail kan bank-in slip ke email kami
deputericreations@yahoo.com
naks enang, masa transfer masukkan add e-mail kami spt di atas.

Selepas kami sahkan bayaran, penghantaran akan dibuat dlm tempoh 2-3 hari bekerja

Penghantaran hanya akan dibuat menggunakan
POS LAJU
sahaja.

Charge pos laju

Semenanjung Malaysia: RM6.00
Sabah dan Sarawak : RM 9.00
(1-4 helai)

add RM1.00 for every additional item


SEKIRANYA ANDA ADALAH WARGA PUSJ PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA


Thank u and happy shopping!!!!


Deputeri



Last edited by DePuteri on Fri Oct 30, 2009 8:55 am; edited 1 time in total

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by bedahcantik on Mon Oct 05, 2009 3:21 pm

Puteri,
Annur belum upload kat blog lagi ka?
Clr2 yg Raya Puteri pakai ari tu ka?
so ada la clr yg sy nak tu?
Sorry ari tu sy cakap clr luntur ok earth colour.
Maaf zahir batin.

bedahcantik

Number of posts : 14
Registration date : 2009-09-01

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by DePuteri on Tue Oct 06, 2009 6:42 pm

bedahcantik wrote:Puteri,
Annur belum upload kat blog lagi ka?
Clr2 yg Raya Puteri pakai ari tu ka?
so ada la clr yg sy nak tu?
Sorry ari tu sy cakap clr luntur ok earth colour.
Maaf zahir batin.

ha ha colour luntur, ya la tu yang bedahcantik nak sangat la tu.dtg la stock dah ada.skg busy sangat tak sempat nak snap gambar lagi pun stock colour tak sempat nak upload dah terjual.

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by bedahcantik on Wed Oct 14, 2009 1:46 pm

Puteri,
Rasa nak ambil borong la Annur sementara harga promosi ada?
Min boleh kurang tak 10pcs sbb 20pcs tu banyak la rasanya.
Ramai permintaan lak.he he

bedahcantik

Number of posts : 14
Registration date : 2009-09-01

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by Tika on Wed Oct 14, 2009 2:23 pm

tak nampak gambar tak leh nak terpikat hehe

Tika

Number of posts : 254
Registration date : 2007-12-28
Location : Jalan Pinggiran 3/5

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by bedahcantik on Thu Oct 15, 2009 11:04 am

Tika wrote:tak nampak gambar tak leh nak terpikat hehe

Hai Tika,
Sya memang ambil stock dari DePuteri tu yang dah tau clrnya, so cool & nice.
Puteri pun bila nak upload?

bedahcantik

Number of posts : 14
Registration date : 2009-09-01

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by DePuteri on Thu Oct 15, 2009 12:54 pm

Mohon maaf pada semua.
Puteri tak sempat nak upload lagi masa tak mengizinkan.
Stock masuk pada setiap hari Sabtu.Stock pd 10/10/09 yg lalu pun dah kurang 10pcs, jadi Puteri betul2 tak sempat nak upload.
Booking drp Isnin hingga Jumaat so hari Sabtu/Ahad semua boleh collect stock.Buat masa sekarang customer dah order awal2 jadi stock terhad.Untuk walk in/pos Puteri akan order dlm 20pcs plain & 20pcs corak.Till stock last.

BERITA BAIK untuk kain pasang PROMOSI harga diturunkan lagi untuk clear stock RM60.00/sepasang c/w selendang


DePuteri

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by edok on Thu Oct 22, 2009 9:59 am

Hai Puteri,
edok bukan warga PUSJ, tapi ngah dok check2 online jumpa lak DePuteri kat PUSJ.edok followers y blog.
boleh kongsi2 citerkan.edok check web online ada je DePuteri baguihhh tu

edok

Number of posts : 8
Registration date : 2009-10-22

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by DePuteri on Thu Oct 22, 2009 3:13 pm

edok wrote:Hai Puteri,
edok bukan warga PUSJ, tapi ngah dok check2 online jumpa lak DePuteri kat PUSJ.edok followers y blog.
boleh kongsi2 citerkan.edok check web online ada je DePuteri baguihhh tu


Wah, bertambah la lagi kenalan,
Puteri ada check kat blog, mana satu yg edok.
Deputeri memang ada joint banyak web tu yg kadang2 sampai tak ingat nak check yg mana.gitu la orang nak niaga.apa2 pun tq

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by bedahcantik on Tue Oct 27, 2009 12:40 pm

Puteri,
Cerita ari tu nak antar baju kat isteri en Zaki
hello kita nanti ya.kita pun nak antar kain yg ari tu beli kat Puteri ada satu lai tak buat.

bedahcantik

Number of posts : 14
Registration date : 2009-09-01

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by DePuteri on Wed Oct 28, 2009 5:30 pm

bedahcantik wrote:Puteri,
Cerita ari tu nak antar baju kat isteri en Zaki
hello kita nanti ya.kita pun nak antar kain yg ari tu beli kat Puteri ada satu lai tak buat.


Ya la, dah call pun wife en.zaki nanti Puteri call bila jadik ya.Tak nak tambah ka, kain yg ada terbalance tu Puteri jual RM60.00 je nak habis kan stock.intai2 la blog... kasih.

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by DePuteri on Wed Oct 28, 2009 5:33 pm

Tika wrote:tak nampak gambar tak leh nak terpikat hehe




Tudung Annur barisan tengah - colour ada sikit beza dari yg sebenar


Cik Tika, ada sikit gambar tudung yg terbalance yg sempat Puteri snap...intai2 la blog.


Last edited by DePuteri on Thu Oct 29, 2009 10:20 am; edited 1 time in total

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by H.Dolmat on Thu Oct 29, 2009 1:36 am

Saya nak tanya sikit kat husband wife en zaki......you kerja kat mana?

H.Dolmat

Number of posts : 52
Registration date : 2009-05-06

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by DePuteri on Thu Oct 29, 2009 10:16 am

H.Dolmat wrote:Saya nak tanya sikit kat husband wife en zaki......you kerja kat mana?

Minta Maaf ya en H.Dolmat, Puteri tak berapa faham dengan soalan yg ditanya?
Tapi yg Puteri faham cuma soal kerja tu je, Puteri ni berkerja kat Sunway Group, Bandar sunway.Warga PUSJ gak.
Memang ramai yg tanya Puteri ada kedai ka? Tak de .... bilik kecil kat bawah tu la tempat beroperasi.
Sebenarnya DePuteriCreations berniaga secara terus dirumah/on line ditubuhkan diatas kesedaran sendiri diatas naugan syarikat De'KakMai Creations,maklum la dulu dah terlalu banyak melabur tampa faedah kat ARIANI sampai sekarang termenung bila kira agak beratus dah dilaburkan tu yg tergerak hati menjual yg sama quality dgn harga murah.Lagi pun cara pemakaian yg mudah tu yg Puteri suka kalau nak diikutkan blog2 yg lain lagi mahal tak pe la dapat tambah sikit2 jadi la.

De'Kak Mai Creations buat sewa barang2 & gubahan untuk hantaran,gubahan bunga dll.utk hiasan2.

ha kan pjg ceritanya tu.... seronok bercerita.

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by A.nujum on Sat Oct 31, 2009 4:07 am

PeDuteri, En.Dolmat pesan suruh minta maaf kat cik sebab bagi soalan yg susah nak paham....sekian time kasih.

A.nujum

Number of posts : 35
Registration date : 2009-04-03
Age : 37
Location : TP 7/3

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by DePuteri on Tue Nov 03, 2009 9:01 am

A.nujum wrote:PeDuteri, En.Dolmat pesan suruh minta maaf kat cik sebab bagi soalan yg susah nak paham....sekian time kasih.

Tak pe, tapi memang soalan tu tak faham.
en A.nujum eja nama tu "DePuteri" la bukan PeDuteri kecik ati kita!!!! memang la kita jual Batik Jawa tapi nama tu tok sah la tukar Jawa gak.
Jawa Malaysia boleh la.

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by bedahcantik on Wed Nov 18, 2009 5:50 pm

Puteri,
Stock Annur ada lagi tak eek.mana yg nak clear stock tu sms ya.

bedahcantik

Number of posts : 14
Registration date : 2009-09-01

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by DePuteri on Thu Nov 19, 2009 11:20 am

Spt sedia maklum Puteri nak clear semua stock.jemput la dtg.
Walk in harga boleh dibincangkan.Istimewa sempena Hari Raya Haji.

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by edok on Mon Nov 23, 2009 9:34 am

Puteri,
edok ada order tdg & hanger post cost + sekali ya.
pls look in e-mail.tkut stock habis.

edok

Number of posts : 8
Registration date : 2009-10-22

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by DePuteri on Wed Nov 25, 2009 11:02 am

edok wrote:Puteri,
edok ada order tdg & hanger post cost + sekali ya.
pls look in e-mail.tkut stock habis.


Terima kasih...tambah2 lagi la.

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by edok on Tue Dec 08, 2009 5:47 pm

Stock Annur anak ada stock lai ka?

edok

Number of posts : 8
Registration date : 2009-10-22

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by DePuteri on Tue Dec 08, 2009 5:52 pm

edok wrote:Stock Annur anak ada stock lai ka?

Ada, stock baru ambik sabtu lepas.
email list clr mcm biasa n nanti Puteri postkan.

DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by DePuteri on Thu Jan 21, 2010 12:42 am

Salam semua...
ISTIMEWA MENCARI SIAPA DIA YANG PALING CANTIK MENUTUP AURAT BERSAMA "DEPUTERI"

TERBUKA KEPADA SEMUA PELANGGAN DEPUTERI
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :


* NUMBER CASH BILL (BAGI BUKTI PEMBELIAN DARI DEPUTERI)

** E-MAIL GAMBAR LENGKAP BERTUDUNG SEMUA JENIS TUDUNG DARI DEPUTERI BERSAMA KETERANGAN DIRI YANG LENGKAP.
- NAMA
- UMUR
- NUMBER H/P
- ALAMAT

*** PENGHANTARAN GAMBAR TIDAK TERHAD

HADIAH DITAWARKAN
* PERTAMA : 2 TUDUNG CT & 1 TUDUNG TENGKU
** KEDUA : 2 TUDUNG CT
*** KETIGA : 1 TUDUNG TENGKU

TARIKH TAMAT : 31/1/10

KEPUTUSAN : 10/2/10

* GAMBAR-GAMBAR PEMENANG AKAN DIPAPARKAN DIBLOG DEPUTERI

** HADIAH AKAN DIPOSTKAN TERUS KEPADA PEMENANG

LAYARI BLOG DEPUTERI http://deputericreations.blogspot.com/



DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by bedahcantik on Tue Jan 26, 2010 10:43 pm

Salam Puteri,
antar 2 ke 3 gambar harap2 ada yg mengena la?

bedahcantik

Number of posts : 14
Registration date : 2009-09-01

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by DePuteri on Mon Feb 01, 2010 8:50 am

ISTIMEWA MENCARI SIAPA DIA YANG PALING CANTIK MENUTUP AURAT BERSAMA "DEPUTERI"
SALAM SEMUA.....SICANTIK JANUARY TELAH PUN DIPILIH DAN ATAS KEIZINAN YANG DIBERI, WAJAH PEMENANG AKAN DIPAPARKAN DALAM BLOG DEPUTERI

DIATAS PERMINTAAN RAMAI PERTANDINGAN AKAN DIADAKAN PADA SETIAP BULAN DAN PEMENANG AKAN DIADILI SEADILNYA.

SYARAT2 MASIH SEPERTI DIATAS.....

SELAMAT MENCUBA - ANDA PASTI CANTIK DENGAN MENUTUP AURAT.


DePuteri

Number of posts : 93
Registration date : 2009-08-26

Back to top Go down

Re: Tudung Annur-Earth Colour koleksi terbaru deputericreations

Post by Sponsored content Today at 6:36 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum