Senarai AJK Surau

View previous topic View next topic Go down

Senarai AJK Surau

Post by zairol on Sat Jan 05, 2008 12:59 pm

Assalammualaikum ,

Kalau dapatlah disenaraikan nama , alamat serta no telefon AJK surau untuk rujukan forumers.

Senang nak contact kalau ada apaČ kemusykilan nanti.

T.Kasih.

zairol

Number of posts : 70
Registration date : 2007-12-28
Location : sebelah No 19 Depan No 20 , Lorong Hj Arshad

Back to top Go down

Re: Senarai AJK Surau

Post by Hamzah on Sat Jan 05, 2008 4:51 pm

Betul tu.kalau ada nama ajk dgn gambar dan contact number lagi baik.rasanya semua surau ada carta organisasi kat luar utk rujukan.takpe kita masih baru lagi.pelan2. CF pun takde laie...

Hamzah

Number of posts : 94
Registration date : 2008-01-01

Back to top Go down

Re: Senarai AJK Surau

Post by fantachi on Sat Jan 05, 2008 10:00 pm

laa... baru teringat, Abg Malek amanahkan kita buat carta... lupa plak dah... gambar takde laiee..
nanti saya buat...

salam
Irfan

fantachi

Number of posts : 17
Registration date : 2007-12-12

Back to top Go down

Re: Senarai AJK Surau

Post by arip on Mon Jan 07, 2008 11:30 am

Senarai nama imams, bilals & siaks pun penting jugak.... untuk urusan pentadbiran & penyelenggaraan surau

Attached: Siak Rosli & his apprentice sedang beramal... Hidup Rosli!!! (3x)


arip

Number of posts : 230
Registration date : 2007-12-16

Back to top Go down

Re: Senarai AJK Surau

Post by paklong on Tue Jan 08, 2008 5:43 pm

Ye lah.. kenapa senarai nama & contact no AJK, Imam, Bilal etc tak di paparkan di surau? Dah dekat nak 4 bulan surau beroperasi. Baru-baru ni jiran saya nak buat kenduri doa selamat and nak minta tolong imam surau baca doa last2 minit sebelum kenduri baru jumpa imam. Kalau ada contact no kan boleh beritahu in advance. Lagi satu, kalau ada emergency eg kematian ahli kariah nak refer pada sapa kalau nak minta tolong org surau?

Kalau ada AJK surau yg baca posting ni silalah buat tindakan susulan. Dengar cerita DiGI bagi >RM1k sebulan sebagai sewa tapak menara mereka. Income tetap dah ada, so organisasi pengurusan surau pun kenalah mantap...

paklong

Number of posts : 61
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Senarai AJK Surau

Post by fantachi on Wed Jan 09, 2008 12:12 am

Salam

Maaf, kena take out carta dari forum.. kut ada yg tak mahu tel.nya disalahguna...

(sila ke surau untuk lihat Nama dan no. tel)
senarai adalah berdasarkan keputusan Mesyuarat pertama (lantikan Imam ~ Siak) dan kedua (lantikan Biro)

Ada kemuskilan berhubunglah dengan AJK surau.

wassalam


Last edited by on Thu Jan 10, 2008 10:30 am; edited 2 times in total

fantachi

Number of posts : 17
Registration date : 2007-12-12

Back to top Go down

Re: Senarai AJK Surau

Post by paklong on Wed Jan 09, 2008 11:06 am

Zairol, kalau nak tampal carta organisasi (dgn nama & hp no) check dgn AJK dulu. Mungkin ada yg tak mahu di'expose'.

paklong

Number of posts : 61
Registration date : 2008-01-08

Back to top Go down

Re: Senarai AJK Surau

Post by zairol on Wed Jan 09, 2008 2:50 pm

paklong wrote:Zairol, kalau nak tampal carta organisasi (dgn nama & hp no) check dgn AJK dulu. Mungkin ada yg tak mahu di'expose'.

paklong , biarlah ajk yg bertanggungjawab menampal senarai tu di surau.tujuan saya bertanya supaya dapat dijadikan rujukan kita disini sahaja.

zairol

Number of posts : 70
Registration date : 2007-12-28
Location : sebelah No 19 Depan No 20 , Lorong Hj Arshad

Back to top Go down

ajk surau

Post by fantachi on Fri Jan 11, 2008 9:33 pm

salam en Karisma,

ikut adab tu kena memperkenalkan diri sebelum posting

kan dah tulis sana nak collect gambar, mestilah letak temporary dulu...
sekurang2nya sapa yg tak tau /baru masuk tu boleh refer.

harap2 Tuan pengerusi boleh panggil meeting, ada/ramai tetangga yg baru nii... banyak idea nak curah.

kurang2 pun boleh buat sesi orientasi.. kenal mengenal gitu..

wassalam

fantachi

Number of posts : 17
Registration date : 2007-12-12

Back to top Go down

Re: Senarai AJK Surau

Post by naqib on Wed Jan 23, 2008 10:48 pm

taniah semoga tuan berkerja untuk Allah...................... tiada agenda dalam diri

naqib

Number of posts : 3
Registration date : 2008-01-16

Back to top Go down

Re: Senarai AJK Surau

Post by harun on Sun Mar 30, 2008 6:13 pm

Very Happy kami nak kenal2 dgn ajk surau

harun

Number of posts : 50
Registration date : 2008-03-30

Back to top Go down

Re: Senarai AJK Surau

Post by Sponsored content Today at 2:44 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum